Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turulszem

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sokat lehet tanulni a játékokból, nyelvet például mindenképp, vagy ezt-azt a második világháborúról, de egyet jegyezzünk meg jól: a földrajz nem minden fejlesztő erőssége.Ezen a képen az Assassin's Creed: Brotherhoodból láthatunk egy részletet, egyrészt a játékból,…..
..
Turulszem 2010.11.06 13:41:24
Turulszem 2010.11.06 13:42:01
@KisQuaBLA: te se vagy túl intelligens ezzel a tanyasi dumával gyökér...
Nagyon sokan udvaroltak nekem, hogy Történt, hogy pár hónapja, hogy adjam már oda a 10 Most Wantedet, vagy hol lehet megvenni. Egy idő után úgy voltam vele, hogy igazából úgysem akarok ezzel többet játszani, 2x végigvittem, az bőven elég volt, úgyhogy legyen már másnak is meg az…..
Turulszem 2009.05.05 11:51:07
@-KarKy-: Mért nem hallotál még ak 74-ről van 47 és 74 74 kisebb és vmivel jobb közelre
Turulszem 2009.05.05 11:51:42
A GlitchHunterZ csapat újra talált egy látványos effektet.  ..
Lennox újra bebizonítja, hogy vágási technikája veszettül nem semmi! Köszönöm neki!  ..
Kicsit unott a hangod és ez kihat a hallgatóságra :/+csak ne mosógépzene menne alatta :D..
Egy nagyon figyelemfelkeltő, magávalragadó lényegretörő bemutató! Első próbálkozásra(szerintem) nagyon jóra sikeredett...
Azt hiszem, ehhez nem kell mit hozzáfűzni :P DJ Sanyee küldte ezt a remek képkockát a Rome TW-ből Ez a hétvége az e-mailek olvasásával/megválaszolásával telik, 145 még hátravan.....
"Dot" (az Alba*Teamtől) nem szarozott, több mint öt perces videóját teletömte jó játékok bizarr, vicces, frusztráló és hátborzongató bugjaival. Vannak bugszörnyek is és érdemes végignézni, befejezésül egy kocsimosást csodálhatunk meg ;) ..
Eszméletlenül szar játék! A videó jó, csak az oroszlán nem kellett volna...Szerintem. Ja, és a Nerd tőlem lopott a videó elején ;) 100000% :P ..
Tomor felhívta a figyelmemet arra, hogy létezik egy Nerd-ös játék! Innen letölthetitek! Update: új link.Akinek nem ment volna,próbálja ezzel újra. Játék frissített változataNem akarom előre lelőni a poént, mindenesetre fantasztikus ötletet valósítottak meg. Egy rajongó…..
Rossz PC JuniorokMinden további infó a blogon :)Új videón tegnap elkezdtem dolgozni, kis babrálás után a Fraps még mindig nem vesz fel hangot, de még próbálkozom. Ha más nincs, ezt is felveszem hang nélkül, annyira úgysem fontos ennél a játéknál. (brümm,brümmm)..
Most kaptam újra egy üzenetet, hogy valami "freddi" nevű nagyon okos gyerek továbbra is azt állítja, hogy ő én vagyok az indavideon és úgy kommentál. Például ittSzeretnék tisztázni valamit. Ha már voltam ilyen ügyetlen, hogy amikor sikeres lett a blog, nem változtattam…..
Utóbbi hetekben többször is kérdezték tőlem, ismerem-e az "Irate gamer"-t. Ismerem.Nem követem túl figyelmesen a munkáját, néha kajálás közben belenézek egy-egy videójába, hátha van valami új tőle. Aki esetleg nem ismerné, ide nézzen.Szóval ő volna az. Hadd…..
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
Turulszem 2007.09.29 19:13:59