Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.adri.

33 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A visszaszamlalas megkezdodott hiszen az utolso 10 napomat toltom kanadaban a hazautazasom elott. Hihetetlenn hogy az ido hogy pereg hiszen olyan mintha meg csak most kezdodott volna az evem. Sokszor azt hittem meg fogom banni hogy vallalkoztam erre a "kalandra" de batran es buszken allitom hogy…..
Hello kedves olvasók! (biztos van egy kettő hahah) Az előző héten befejeztem végül a sulit hivatalosan is befejeztük a sulit. Mint legtöbben láthattátok a facebook-ra raktam fel illetve találtatok rólam megjelölt képeket hogy mit csináltunk az utolsó tanítási napon. A helyet ahol…..
ahogy a cím is mondja már csak egyetlen egy hónap van hátra, és megszakad szívem.az utóbbi pár hét a suliban is sűrű volt, hiszen volt egy úgy nevezett Művészetek Hete, ahol a dráma csoporttal táncoltunk, a zene csoport egy Queen dalt adott elő, és minden egyes nap az…..
 na jó rendben most már tényleg írok mert sokan rágják a fülemet. 46 nap van hátra. nem sok idő. talán túl kevés? nem tudom. az biztos hogy már 9 hónapja vagyok itt, és szó mi szó igencsak megszerettem itt mindenkit, az életemet. pont ma visszanéztem az agendámat és az…..
allo people.!mint ahogy említettem volt egy egy hetes szünetünk :) ezalatt a hét alatt eredetileg quebec-be mentem volna, mert charlotte elutazott hawaiira és én egyedül lettem volna itthon szülőkkel, de nicole dolgozott, jacques pedig a nővérével és a férjével volt akik…..
   február második fele :valentin nap : itt elég nagy hercehurcát csinálnak belőle. egyrészt van külön kis szív alakú cukruk amelyik fahéj ízű és ha sokat veszel be egyszerre ég tőle a szád :D másrészt szinte minden iskolában van valami hagyomány. nálunk pl minden…..
január vége :hát igazából január utolsó hetében lezártuk a vizsga időszakot. a matek felét simán kiráztam kisujjból, a másikat pedig megkaptam felröhögtem és ott hagytam :D angol simán ment, monde contemporain elment ésatöbbi. :) tesin tollas labdából volt vizsgánk és…..
hát most kb szűk két hétről fogok írni.a múltkori hétvégén a röplabda fordulóban 5ből 4et nyertünk így maradtunk a kategóriában de ez nagyon jó és megvertük a legerősebbet is.! a következő meccs talán februárban lesz, de lehet elindulunk egy másik ottawai bajnokságon is,…..
Nagyon nagyon nagyon restellem magam, hogy nem írtam több mint egy hónapja. Tényleg. Megint megígérem hogy erőt veszek magamon és gyakrabban postolok.!Rettentően sok minden történt Kezdjük a karácsony előtti időszakkal.:Mint ahogy az utolsó bejegyzésemben írtam találkoztam a…..
 mint ahogy a címben írtam megjött a kedvenc évszakom a tél. december 1. istenem de örülök neki, pláne az első havazás után! igen srácok, itt már esett a hó. imádtam. :) de kezdjük ott hogy megint nem írtam három hete..tudom tudom. szégyen és gyalázat.az utolsó…..
 Bonsoir Mes amours. :) :DKét hét telt el a legutóbbi bejegyzésem óta. Azóta történt egy két dolog. Igazából akartam írni..csak lusta voltam. De mostantól megemberelem magam emrt elfelejtem a heteket kajakra.Múlthéten a legemlékezetesebb az a Halloween volt. Bennem mély nyomot…..
 Hátt hello mindenki.!Sikeresen visszakaptam a blogomat, így leirhatom végre az elmúlt két heti élményeimet. Amúgy már visszakaptam egy hete csak lusta voltam írni..így előre elnézést a mennyiségért. Remélem azért elolvassátok :)Szóval a múlt hetem kevésbé volt érdekes,…..
 Na hello emberek. Megint eltelt egy újabb hét. Azonban ez a hét rettentően szomorú volt. Az utolsó bejegyzésemet egy múlt héten pénteken írtam, de reggel.  De az a nap akkor még nem ért véget. Az nap nem volt ugyebár sulink így elég hosszú napnak néztünk elébe.…..
 Nos skacok megjöttem. Kiderült azért tűnt el a blogom, mert az előző bejegyzésemben a szerver túl sok linket vélt felfedezni így spamnak nyilvánították a blogomat. De no para már itt vagyok. (:Az utóbbi 8 nap egész mozgalmasan telt. A suliban, megírtam az első matek…..
 Mong Dorina! Nagyon boldog születésnapot. :)Ez csak a Te bejegyzésed.  생일 축하해 | rojbûna te pîroz (be) |felicem natalem | wszystkiego najlepszego | среќен роденден |: selamat hari lahir | Għeluq…..
Ezta  bejegyzést MONG DORINÁNAK ajánlom, mert hallottam, hogy várja a bejegyzéseket és szereti őket olvasni :DD ;) <3péntek. mivel csütörtökön meghaltam és 10re estem haza nem igen maradt erőm befejezni a házifeladataimat igy ebédszünetben keritettem sort rá mivel hála…..
most nem fogom részletezni a napjaimat mert már hosszabb ideje nem írtam és lehet nem is lenne pontos. Péntek-szombat-vasárnap hétvége volt, mert mint említettem nekem nem volt suli. Pénteken rávettem magam, hogy elmenjek futni, és tök jó volt csak egy órát futottam de nagyon…..
 12. : Hétfő.Hét legrosszabb napja,de nekem egész jól telt. Az első órám társadalom ism. volt, amin a világ főbb töltöttem kb az órát a tanárommal. politikusairól tanulunk ami igen érdekes. A tanárom még mindig extra jófej és segít amiben csak tud. :) Etikán a folyosón…..
 Kaják:Igazából nagy a különbség nincs az itteni és az otthoni ételek Között. Maximum annyi hogy ők gyakrabban csinálnak vagy akár hamburgert. Véleményem szerint nem főznek elég sósan, habár én meg túl sósan eszek, tehát ez nem mérvadó. A levesek állaga itt…..
 szeptember 9.:ma suliban angollal kezdtünk. az osztály még mindig nem végzett a feladattal úgyhogy én angol magazinokat olvastam..:Dutána dupla rajzom volt. befejeztem a kép elemzést és utána ki kellett választanom egy stílust amit meg fogok festeni a plafonra. Pop art stílust…..
 szeptember 7.: Első tesi óra : hát ez móka és kacagás. Spec első órán kidobóztunk..xd találó. De majd lesz röpi, foci, flagfootball, gym, kosár meg úszás is mivel saját uszoda van ugyebár..Monde: ez az utolsó óra volt. Itt ilyen világ vezetőiről kaptunk feladatot…..
 szeptember 5.: hétfői nap volt de nekem nem volt tanítás.:) A tesóim Claude és Helene visszamentek Quebecbe mert nekik is folytatódik az egyetem..Hiányoznak. És tök aranyosak voltak mondták hogy bármikor meglátogathatom őket vagy ott tölthetek egy hétvégét ha akarok. :))…..
Chinese dream Iskolában 2011.09.01 16:10:08
Hétkor keltünk, elsétáltunk az iskolába. Ott találkoztam a többi cserediákkal. Azt hiszem az igazgató helyettes megmutatta az osztálytermünket, és bemutatta a leendő kínai tanárnőnket. A termünk ajtajára ki van írva, hogy AFS selection. A terem amúgy elég ronda, koszos, poros,…..
 szeptember 3. :Sikerült 1ig aludnom így a délelőtti Ottawaból délután lett. De Helene is addig aludt mert ő bulizni volt este a barátnőjével, aki itt aludt. Charlotte hajnalban amúgyis beállított hogy az ő szobájában meleg van ezért kinyitotta nálam a kanapét hogy aludhat e…..
Szeptember 2. :Suli második napja. Ma már kevésbé volt olyan rossz. Már vannak ismerős arcok a folyosókon és egyre több embert ismerek. De még mindig nehéz így is..A suli megünnepelte, hogy elkezdődött a tanév így a második óránk elmaradt és az udvaron voltunk. Volt ugrálóvár…..