Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lyukas

24 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenkinek! Igen, megint kint vagyok Dániában egy újabb szezon erejéig. Mielőtt nekiindultam, egy gyors menetnek tűnt viszonylag könnyű keresettel. Ha tudnátok hányszor fordult meg a fejemben hogy megfordulok. 2 hete hogy kint vagyok illetve hogy nekiindultam és legalább 8 hét…..
Üdv mindenkinek! Sok év telt el mióta elkezdtem a blog írását. Most egy kedves barátom érdeklődése miatt írok újfent. Elsősorban köszönöm Creeper az érdeklődésedet, megvagyok amennyire meglehet itthon lenni. Amint hazatértem a "kiküldetésből" szembesültem azzal hogy mik…..
Üdv újra! A legnehezebb címet találni ennek a bejegyzésnek, mondhatom nem kevés időt töltöttem vele, így ez a cím maradt mivel tükröznie kell miről is van szó igazándiból. Miről is van szó? Hát elmondom: 2014 10. 08.-n visszatérek Dániába a nyérc telepre egy szezon…..
A hold fényénél, jövök haza Ordítok végig, jövök hazaNégykézláb , jövök hazaTudom, mióta vertek, igen, jövök hazaA fogaim bőrén, jövök hazaA lelkem a lábam , tudod, jövök haza Jövök haza, de én nem miattad megyekSzélen lovagolva, jövök hazaNem számít , hol voltam…..
Üdv mindenkinek! Külföldi pályafutásom a végéhez közeledik, szerdán 18.-án elhagyom Dániát, és visszatérek hőn áhított hazámba. Vágyakozásokkal, nagy reményekkel telve, biztosan indulok vissza. Sokan kérdezték hogy biztos vagyok e dolgomban, mivel otthon nemsok kecsegtető…..
Üdv, újra mindenkinek!   Elég sok idő eltelt az utolsó bejegyzésem óta (újfent), de sajna már nem sok minden történik velem. Illetve igen is az elmúlt két évem igen töményre sikeredett, és mégis úgy érzem semmit sem láttam. Az hogy régóta vagyok idekint és ez az idő…..
Üdv mindenkinek! Hát marha régen írtam ide, szokás szerint. De igen még kint vagyok Dániában....a nyércekkel. Azóta szereztem egy második képesítést is. Na igen. Sajnos villámcsapásként ért a felismerés hogy mesék nincsenek. Nekem speciel vannak olyan furcsa belső hangok amik…..
Lyukas 2013.04.06 17:44:12
@barak91: Köszönöm a kedves szavakat! Te hol vagy? A lyukas81@freemail.hu-ra írhatsz nyugodtan, kérdezgetnék még pár dolgot! Köszi hogy olvastad a blogom! Üdv!
Üdv mindenkinek! Nos a mostani bejegyzésemnek semmi köze sincsen a külföldi munkához, illetve közvetve mert itt vagyok és a nagy "magányban" van időm ilyenekre......: Mostani bejegyzésem az Önmegismerésről szól! Melegen ajánlom mindenkinek hogy szánjon ezekre egy pár percet.…..
Üdv mindenkinek! Nos ismételten elég régen jelentkeztem. És örömmel konstatálom hogy nem lett világvége. Vagy mégis? Fogalmam sincs hogy a világvége hogyan is zajlódott volna le, csak halottam hogy lesz. Merész fantáziámban zombik lepték volna el a világot és csak az epe…..
Üdv mindenkinek! Elég régen írtam a blogra de megvolt az oka. Első ízben azért mert semmi érdekes nem történt itthon Karcag városában a 4 fal között. Másodsorban pedig mesébe illő módon az epeköveim kikívánkoztak (amikről nem is tudtam hogy vannak) több különböző színes…..
Üdv Mindenkinek! Sajnos betegség miatt itthon ragadtam, majd ha túl leszek a műtétemen beszámolok mindenről! Addig is minden jót! ..
......."kicsit úgy érzem magam mint egy durcás kisgyerek, kinek elvették a játékát"...... Ez a dallam ismétlődik a fejemben. Illetve majdnem minden dallam lüktet az agyamban egyszerre amit kedvelek. Talán azért mert egy hét és újra hazai levegőt szívhatok.Majd megveszem egy kis…..
Üdvözlet Mindenkinek!Sajnos elég sok idő telt el legutóbbi bejegyzésem óta, kifogás az hogy sokat melózom. Itt a jó idő a napok kitolódnak, tovább van világos és tovább is dolgozunk. Mindazonáltal itt volt a karnevál. Na hát persze hogy nem akartak elengedni. Nagy nehezen…..
Üdv minden kedves olvasómnak! Sajna már nem újdonság a blogomat olvasgatni.....Lyukas kint van, na bumm. Noha ezt az oldalt azért hoztam létre hogy amikor hazamegyek mindenki kérdezősködik mi van hogy van merre van. És amikor már legalább 30 embernek beszámoltam az élmény…..
Üdv ismét!Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!Jaj de utálom ezt. Ilyenkor van az hogy büntetlenül lehet valaki részeg reggel 8kor. Na ez nem kihívás. Én jobban szeretek nem ezen ünnep alkalmával jól berúgni, és reggel botorkálni, mindenekfelett még titkolni is. Na de…..
Kedves Olvasók!Először is elnézést a késő bejegyzésemért, már ha valaki tűkön ült volna.....Az az igazság javában dúl a farmon a SEX, a nyércek között. És már kivan a tökünk az egésszel. Na mindenki indítsa el ezt a videót és hallgassa, később kiderül miért "Angry…..
Újra munkába álltam régi jó megszokott farmomon. Na nem a netesen, mint Koksz barátom aki ha teheti gondosan ápolgatja virtuális répáit és hódjait. Most újabban denevérfarmja is van már guano üzemmel. Na erről ennyit.A lényeg amint visszatértem egyből megszabadultak Iván…..
Kedves Olvasók!Újra itthon! Febr. 02.-án érkeztem haza hőn szeretett hazámba. A vicces az egészben hogy Koppenhágától Budapestig kb.: 2 óra az út, Budapest reptérről - Budapest központig 1,5 óra....Szegény külföldiek akik idejönnek hozzánk, én is nehezen igazodtam el hogy merre…..
Lyukas- /Külföldi munka/ Remake 2012.02.02 05:11:00
Helló Mindenki! Leesett itt végre az első hó ami, meg is maradt. A fene. Hozzá amúgy olyan kis fasza hideg is párosul, és természetesen nekünk kint kell melózni. Mikor megérkeztem ide az új helyre egy hatalmas mocsár volt az egész. Kaptam egy Batman csizmát abban bandázok. Aztán az…..
Lyukas 2012.02.07 09:20:24
@vircsike86: Én is szeretlek Virágom! :D
Megnéztem,meghallgattam. Nos a zene tényleg nem az én stílusom, a szöveg találó a klipp megható....de engem az elmúlásra emlékeztet és Én NEM FOGOK SOHASEM ELMÚLNI! Ismersz.
pusy neked!
Lyukas 2012.02.18 20:20:35
@zoolaci: Szia! Nos elsősorban fontos hogy milyen jellegű a farm ahová mész. Mire készülj? Csak rosszra! Tudod amikor én indultam csak jókat mondtak, hogy adnak kaját stb...Nos nem adtak. Na mindegy kp.-d legyen elég amivel kiutazol, és ha szar a hely ne add fel kérd át magad másik helyre! Dolgozni kell keményen, de ha a farmer látja rajtad hogy jó munkaerő vagy nem marad el a köszönete! Ha bármilyen kérdésed van még írj a lyukas81@freemail.hu-ra!
Üdv!
Üdvözlet Mindenkinek!Nos már lassan egy hete melózok Norre Alslev városában. Szintén nyerc. A különbség az hogy nem olyan mint az első. Olyan az egész mint egy nagy mocsár, a boxok össze akarnak borulni....stb, ez nem is olyan érdekes. Az inkább hogy rögtön építkezésbe kezdtünk…..
Nos Miután kimostam a hajamból a malacszagot és felbontottam az első söröm, leültem a gépem mellé hogy kellemesen eltöltsem a szilveszter éjszakáját itt Vaarst-ban az apartmanomban. Természetesen nem panaszkodni akarok arról már leszoktam, na a sörözésről nem. A helyzet az hogy…..
Helló mindenki! Innen Dániából kívánok mindenkinek:Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet!!!!Szóval minden évben jönnek azok a remek smsek, email-ek másképpen üzenetek, hogy :leszállt egy angyalka koccintsunk hát rája eljött minden ünnep teteje jó a hely csak sok a…..
2011.12.19.Kedves Olvasók!Az ünnepeket még itttöltöm ugyanis a "gazdáim" úgy határoztak egyenlőre kellek a nyerceknek. Szóval még dolgoznom kell ami nem olyan nagy baj. Elméletileg január eleje az igény de kitudja. Viszont ma elbúcsúztattunk Ukrán barátunkat Artemet…..
Kedves Olvasók!   Íme hát történetem hogyan is kerültem ki külföldre dolgozni és hogyan alakultak mindennapjaim. Ha ezt olvassa leendő munkáltatóm kérem azt vegye figyelembe hogy milyen szellemes és élet tapasztalt vagyok. (Későbbiekben kiderül miért). 2011.04.26. Immáron…..