Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HagymaCsípősMehet

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul...
Libertarian És akkor gratuláljunk 2018.04.09 06:00:00
Szar lehet most azon blogok és kommentek szerzőinek, akik holtbiztosan, végtelen önbizalommal hirdették, hogy Orbán most aztán bukni fog, megy mindenki a sittre és itt lesz a kánaán. Merthogy nem csak, hogy Orbán és rendszere nem megy a hűvösre az elkövetkező időszakban, hanem…..
HagymaCsípősMehet 2018.04.17 09:07:53
@A biztos utas: Nem tudja, aki nem él ott. Hagyni is kell.
A Nagymező utca sok élményt képes adni, akár instant módon, akár apacuka, csirkézhetünk is, és még sorolhatnám. Most azonban olyat fogunk csinálni, amit még idáig soha: pincér nélkül rendelünk kaját. Baszki. Belépve egy hölgy fogad, Vapiano módra ad egy kártyát, pár szó,…..
HagymaCsípősMehet 2013.05.15 23:04:36
@machiavelli42: Azt hiszem, ez többször is előfordul náluk, én is tapasztaltam ilyet...
Kettős Mérce Indokribanc nincs 2011.08.15 11:08:00
Tegnap jelent meg a szarrobbantó blogon, majd kikerült az index blogketrecébe egy poszt, ami a szokásos ne hallgassuk el kiindulási pontból azt mondja, a társadalomnak beszélnie kell arról, hogy néha a nők is tehetnek a megerőszakolásukról. Ez így ebben a formában nem igaz, de abban…..
HagymaCsípősMehet 2011.08.16 09:06:12
@manókomment:
"következetesen kiállok a vitában az ellen, hogy a felelősséget az áldozatra bármekkora részben ráterhelje akár a jogrendszer, akár a joggyakorlat, akár a közvélemény. pont."

Kemény vagy :D
Elképzellek, ahogy harcolsz az igazságért, mész Bruce Willis mögött a Die Hard c. filmben, amikor nigger föliratú táblával megy be a fekanegyedbe :D
Látom, keresed a bajt :D
Komoly vagy :DDDDDDD
HagymaCsípősMehet 2011.08.30 14:34:07
@Ba-rok-ker: ez tényleg nagyon nagy szerencse :))))))
A sok undorító kéjenc pasi jól megtanulja a rendet :DDDDDDDDDDDDD
HagymaCsípősMehet 2011.10.02 02:17:29
@donna_darko: Te már leírtad itt magad, szó szerint. Iszonyú szánalmas vagy, ahogy miután mindenki már látja, kivel áll szemben, még neked áll feljebb és most mindenki hülye számodra. Nem veszed észre magad? Te szegény
A holnapi nap folyamán a Dürer szabadterén (péntekről van szó) különleges koncertet ad a Vágtázó Halottkémek, és a Korai Öröm. A több mint két évtizede létező zenekarok egyenként is fontos részei a magyar könnyűzene történelmének, de ennyi idő után sem veszett…..
HagymaCsípősMehet 2011.09.15 19:25:34
HagymaCsípősMehet 2011.09.16 18:18:29
@susegad: Talán nem neked szól a riport. Nem kell olvasni, ha nem szoktad még meg, mindig ilyen volt Grandpierre....
"Egyik este nyíltan ajánlatot tett nekem, a kezemet fogdosta. Próbáltam lerázni, de nem hagyta magát, csak nyomta a szövegét” - a negyvenes tinédzsert nem érdekli, ha le akarják koptatni, minek is zavartatná magát, hiszen otthon várja egy fix barátnő, akit még verni is…..
   Utca- és életképek az 1941-42-es New York-ból egy indianai fotós, Charles Weever Cushman jóvoltából. A 70 évvel ezelőtti színes felvételek akkoriban még ritkaságszámba menő, méregdrága Kodachrome filmre készültek.…..
HagymaCsípősMehet 2011.09.15 18:50:11
HagymaCsípősMehet 2011.08.30 14:32:43
@TrueY: Az egy igen sokatmondó ügy :(
És vajon itt Magyarországon hányan vannak börtönben ugyanígy ártatlanul meghurcolva? :(
HagymaCsípősMehet 2011.08.31 11:00:04
@TrueY: Szegény srác :(
Egy audinak nem lehet kellemetlenkedni, ezt nem díjazzák... sok ember érdeke az...
Csak tudod, ennél az esetnél legalább el lehet mondani, hogy csak időt nyernének a védett állatok meg növények, amik a területen vannak, úgyis mindegy... viszont lesznek munkahelyek, amik nagyon fontosak most, amikor kevés van belőle. Ez az ügy annyira nem lesz durva, mint amikor valakit lecsuknak 5-10 évre egy kis lotyó miatt... ez a srác ki fog jönni, amikor már nagyban menni fog a beruházás, csak most ellehetetlenítik.
Legalább ondót nem vesznek tőle. (Nyilván sovány vigasz)
HagymaCsípősMehet 2011.09.01 09:18:03
@TrueY: Nem ismerem a részleteket sajnos
120 hektárnyi lehetőség: túlépítettnek aligha nevezhető a Microsoft társalapító (egyik) szigete Eladósorba került Paul Allen szigete. Ismét. Az Allan Island jelenleg 13,5 millió dollárba, azaz valamivel több mint két és fél milliárd forintba kerül.   Az USA nyugati…..
HagymaCsípősMehet 2011.09.01 08:44:26
@Sátán meg a Jocó: Hol van 40fok?
Pars Krisztián vb-ezüstöt nyert kalapácsvetésben, miközben alig keres vele, és a nemzetközi szövetség is csak betart neki. Videó! Pars még a budapesti Gyulai Memorialon beszélt sérüléséből való visszatéréséről, lehetőségeiről a tanulságos videón, és arról, hogy még…..
HagymaCsípősMehet 2011.08.30 14:31:00
@Dövan: Szerintem a véres-verejtékes, ordítozós-verekedős, szotyihéjköpködős-anyázós csapatsportok az unalmasak, kultúrember számára. Főleg éveken keresztül figyelni, ahogy erőltetik a tévében, a tornaórákon, stb.
Hogy még a maradék kedvét is elvegyék a normális embernek ahhoz, hogy kimozduljon, mozogjon, kultúrált körülmények között.
HagymaCsípősMehet 2011.08.31 10:55:33
@savrola: Jaj, de humorodnál vagy öcsém. Tudod, normális embernek tartom magam, de az én kedvemet nem nagyon lehetett elvenni a normális sportoktól (ahol nem az a lényeg, hogy letapossam meg lefussam, meg medicinlabdával fejbebasszam a másikat sport címen) viszont jelenleg időm van rá kevés sajnos, de legalább nincs hitelem, gondolj rám emiatt szeretettel, engem biztosan nem kell megsegíteni :D

" Hát ha olyan kultúrember, mint te, akkor én inkább nem vagyok kultúrember.!"

Hát, tényleg nem, HÁT
Csókollak...
Ki az, aki a közösségi oldalakon nyújtott teljesítménye miatt szeretne elbukni egy állást? Merthogy a cégek döntéseit úgy tűnik, inkább negatív irányban befolyásolja mindaz, amit az adatlapjainkon látnak. Vagyis, ha tudatosan akarjuk építeni a karrierünket, de közben a…..
HagymaCsípősMehet 2011.08.19 09:18:41
@room_101: Bárki, aki egy kicsit is ügyes, ismerősöket keres. Azt nézi, hogy kik az ismerősök. Több ember is van, aki mindenféle ostoba, nemlétező nevet vesz föl, vagy olyan neveket, mint "Alen Delon". De az ismerősei lebuktatják, hogy Ő AZ.
HagymaCsípősMehet 2011.08.20 14:40:11
@Gery.Greyhound: Igen, rendben van, hogy ez szubjektív, ilyen a világ, ne viccelj.
Katolikus egyháznál akarsz dolgozni, vagy egy underground kocsmában? Ha épp Németh Sándor teszi a fejed búbjára a kezét és megszáll a szent szelem és összerogysz és erről készül fotó, akkor én egész biztosan nem foglak foglalkoztatni a cégemben. Hadd legyen már jogom hozzá, hogy megnézzem, kire fizetek százezreket. A saját cégemben. Hangsúlyozom, nem nyomozás-kutakodás, TE tetted föl saját magadról, hogy ezt megmutasd a világnak...
HagymaCsípősMehet 2011.08.20 14:40:51
@Mária: Úgy kezdődött a mondat, hogy HA
Naiv ügyfél apját névazonosságuk miatt tiltotta ki vele együtt a Vatera:F. István vagyok, szabályt sértettem a vaterán ezért kizártak.ez idáig rendben van! Apám szintén F. István öt is kizárták, mert véleményük szerint kapcsolatba hozható velem! Szinte HIHETETLEN kapcsolatba…..
HagymaCsípősMehet 2011.08.19 09:19:43
@Mocskos Világ: Na ez az, hogy gyakorlatilag nem léteznek. Én azért nem csinálnék ott semmit, mert nem léteznek ott emberek, senki. Automatikus üzenetek vannak, bármiért szemétkednek, jogorvoslat nincs. Elég ijesztő.
Mint ahogy számos extrém trend, ez is Japánból jön. Ott született meg az az elsőre és másodszorra is hülyének tűnő ötlet, hogy a körmök és a fogak mintáját egymáshoz igazítsák. A fogtetoválás persze valójában fogmatrica, amit egy speciális, néhány nap alatt elengedő…..
A Szigeten összemelegedtem egy francia fiúval, akit szokásommal ellentétben fel is rángattam magamhoz, és megtörtént, aminek meg kell történnie. Sziasztok! Íme egy rövid szösszenet Sziget témakörben. Két éve voltam kint, éppen viharos időszakomat éltem, és a Szigeten…..
HagymaCsípősMehet 2011.08.16 10:29:49
@bigthereal: Igen, a magyar csajok tényleg kurvák és sajnos igen drágák.
A posztíró viszont egész olcsónak tűnik :o
  Csak úgy robog a rotakapából eszkábált járgány a kukoricaföldön. Zoltán, a terepszínbe öltöztetett, gumicsizmás mezőőr, a Tar Sándor-i értelemben vett káeurópai seriff röfögteti a masinát, amelyhez oda van láncolva Rex, a német juhász. A sofőrbe pedig egy lila…..
2004 körül többször meg történt a eset amit elmesélek. Meg ismerkedtem egy hölggyel beszélgetünk sokmindenről végül is úgy nézet ki, hogy szimpatikusok vagyunk egymásnak, másnap felhívott telefonon és közölte, hogy oké lehetünk barátok X forintért havonta. Ez az összeg…..