Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lehor Zsolt

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2008-as Sziget reklámja megvolt mindenkinek ugye? Lárvatest ahogy küldi a lasztit és közben királykodik... aztán koppan az orrnyergén az ütő ;)  Ezzel vezetném fel az alábbi kis videót, amiben emberünk a ping-pongot választotta területként, amiben 365 nap gyakorlás után…..
...avagy Zach King, aki a Final Cut Pro videóvágó programot elég szigorúan, már-már zsigeri szintű készségként alkalmazza ;) kis infó még emberünkről:http://en.wikipedia.org/wiki/Zach_King..
Van emberünk Maan Hamadeh aki nem ma kezdett zongorázni, mint az hamarosan ki is fog derülni. 21 éve kaparássza a fekete és fehér billentyűket, tiporja a pedálokat, így érthetően hiányozna is neki, ha kisebb ideig nélkülöznie kéne a csodás hangszer társaságát. Mégis…..
Madarat tolláról, embert barátjáról, cápát harapásáról... tartja a kitalált mondás... a Discovery csatornán hamarosan indul a "cápahét" mi más lenne ennek a legjobb promozása, mint egy kis backstage felvétel a REMUS cápakamerával... Ilyen csodálatos perspektívából felvett…..
Mivel beszédtéma generálásaként jól szerepelt előző bejegyzésünk a tökéletes fejlövésről, ezúton villantanék még meg néhány fénygránátot a lőtéri videók sötétségében, maradva témánknál. Természetesen ami megy előre, az megy hátrafelé is: Egy kis fedezékből…..
Nem tudom ki, hogy van vele, de minden szakterületnek megvannak a "szépségei". Persze napjaink háborús hírei mellett nem biztos, hogy szépségnek illik hívni a fegyverhasználatot, de kérem, hogy most tekintsünk el ettől és nézzük meg mit művel egy instruktor, akinek a szakterülete a…..
Megvan mindenkinek a jelenet az Ovizsaruból? Amikor Arnold beviszi a házi görényét az oviba a gyerekekhez és azok megkérdezik tőle, hogy "Mi baja van a kutyádnak?" Mit szóltak volna egy armadillóhoz (tatuhoz)... ;)   ..
Örök vita a férfi és a nő dominanciája, társadalmi hierarchiában elfoglalt szerepek, csúnya szavakkal melyik nem meddig "terjedhet" kinek hol van a helye. Sajnos még a mai napig alapvetés, hogy a nő ne legyen karrierista,  maradjon csak a háttérben/háztartásban. A férfi az erős,…..
Laikusként számomra az egyik legmegfoghatatlanabb szakma/hivatás a karmesteré... leegyszerűsítve a dolgot nehezen értem meg a szerepét, egy ember kezében pálcával hadonászva irányít mondjuk 100 önmagában is kiváló zenészt... láthatólag a karmester szinte semmit nem tesz…..
...nem szaporítva a szót egy-egy "előadását" emelném ki az alábbi két versenyzőnknek: Estas Tonne   Mariusz Goli (Vegyük észre a gitárlakk kopásában az emberórát!) ..
Ez az a szint amikor már annyira profi vagy, hogy a szabályokat már hozzád igazítják, illetve te írod a szabályokat. Elképesztően brilliáns minden pillanata a játéknak. Vegyük észre mennyire könnyedén és zsigerből küldi a játékot a következő két személy, csupa nagy…..
Stresszinterjú a javából... minden szónak súlya van... figyeljétek az alanyok arcának minden rezdülését, amikor a HR-es kijelenti a feltételeket, elvárásokat, juttatásokat... betonkemény és mellbevágó, nem szaporítom a szót nézzétek meg és tegyétek (hamarosan) amit tennetek…..
Fegyencedzés, CrossFit, Kettlebell és még sorolhatnánk korunk brutálisan kemény és egyben divatos edzésformáit, amik igazi terminátorokat faragnak az emberből, rettentően kemény, pulzusszámot rövid idő alatt egekbe toló gyakorlattípusaikkal. Természetesen van akinek még ez is…..
"Like a boss" témában feszíttetném a tekinteteket a következő őrületre. Ha unod a baromfiudvart a kert végében, de mindenáron ragaszkodsz a szárnyasok etetéséhez, akkor irány Parahawkingolni. Állat móka szó szerint, paplanernyőS a hátadra, kesztyűcske a kezedre, pipinyakat…..
Felhördült a világháló, nehogy már a két antiK-krisztust bálványozzuk. Hol vannak már Chuck ugró-pörgő rúgásai. Viszonyítási alapnak nézzünk csak kicsit bele a múlt filmtörténeti szánalomgyárába (mellkasszőrtépés 0:32-nél zokogós)! A trónkövetelők bemutatkoznak...…..
Ki ne látta volna már a Jean-Claude Van Damme és a Volvo házasságából született remek kis tükrökön spárgázó videót (ami jelen sorok írásakor 61 milliós megtekintésnél tart, mondhatjuk, hogy szolidan elérte a célját)... Na de nem is ez a lényeg... nem maradhatnak ki a…..
Cukor kis móka, a tenyered egyből leizzad ahogy nézed. A legrecegősebb az ugrás pillanata, amikor blokkol az agy a döntő lépés előtt... éééés ilyenkor könnyebbség, ha van kicsi szerkó rajtad (mint pl. bungee-, vagy base- esetén a beülő, vagy a testhevederzet, ernyő, kötél vagy…..
Gondolom nem kell senkinek sem bemutatnom Ken Block mókázásait. Akinek mégis annak legyen elég annyi, hogy ő az a zerge, akinek a verdája kb. 1 garnitúra / óra léptékben falja a gumit. A lehető legőrültebb driftpályákat építik meg és a lehető legpengébb technikai cuccokkal…..
Remek zsákolós, kosaras kis csapat a Face Team, világhírű akrobatikus kosárlabdázást küldenek, de itthon alig hallunk róluk, íme a legnépszerűbb 10 és fél milliós videójuk... utána meg néhány kis finomság... 2012-es Britain's Got Talentben ..
Végén várjátok meg a werket is... ;) ..
Ez talán az egyik ha nem A leglátványosabb fesztivál, aminek bemutatására tökéletesen alkalmas a timelapse technika. Gyönyörködjünk az Új-Mexikóban, Albuquerqueben megrendezésre kerülő hőlégballonos találkozó, fesztivál képeiben... ..
Időről-időre előkerül Miyoko Shida performansza, ami tökéletesen bemutatja, hogy akár egy apróságon is múlhat az egyensúly kibillenése. Egy másik felvételen egy tehetségkutató show részeként: ..
Csináltak egy érdekes kísérletet, tudva levő, hogy a macskák szeretik a dobozokat, szatyrokat stb. Na most kiürült a 200 literes hűtős karton doboz, fogták és bedobták nagyobbacska macsekoknak. Parádé mit művelnek velük, a legnagyobb amikor KÉSZ a főmű és elégedetten fekszenek…..
Rá-rá szoktam pillantani Zagyvai András (építészmérnök) feltaláló és Kökényesi Imre (mérnök) megvalósító termékére a smarteggre, vagy ahogy itthon hívják okostojásra, mármint a weboldalukra, hogy hol tartanak. Aki nem ismerné szerintem a Rubik kockához hasonló zseniális…..
Atomszigorú, ahogy ezek a gyerekek küldik, mindig szétszakít, ha ilyen penge dubstep tánc videókat látok, félelmetesen királyul uralják a testük mozdulatait... szinte élő szövet a fém vázon. Ilyenkor beugrik, hogy valószínűleg ha ezek a srácok elmennek bulizni nem nagyon veri…..