Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tizennegy

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Probléma volt, h miért nincs saját lakásom, autóm, miért nem viszem 2 havonta a szubtrópusra, miért nem vágunk bele a baba projektbe. Elégedetlen volt, nem volt neki elég az ígéret, h néhány éven belül a csillagok az égről a gardróbban lesznek.RSVPPontosan egy éve,…..
tizennegy 2012.01.23 14:37:43
Amelyik nő harmincon felül kilép egy ellaposodott házasságból, annak elvárásai vannak.
Elhatározza, hogy majd most megmutatja, megtalálja az ideálist és családot alapít vele. Szóval kicsípi magát és lemegy a diszkóba.

Az első ember nyakába beszakadnak, akik minimálisan jóképűek és fel tudnak virítani némi kesst, és akiről azt gondolják, hogy nem pizzafutár. Elhitetik magukkal, hogy te kellesz nekik, pedig igazából nem téged szeretnek, hanem a saját maguk által felállított elvárásokat, amikről hallották, olvasták, látták a tv-ben, hogy a boldog élet garanciái (pénz, jóképűség, családalapításra alkalmas egzisztencia, nem feltétlen milliárdok, egy jó állás is elég).

Kezdetben rádzúdítja az összes mesterségesen generált érzést, örül az új játékszernek, jajjj "soha nem volt ilyen jó", te vagy a "lelki társ", büszkén mutogat társaságban, hogy ni, jóképű, jó jövő áll előtte, fiatalabb is nálam, látod, hát nem cuki.

Aztán egy idő után rájön, hogy ok, jóképű vagy, van valami gagyi állásod, de kurvára semmit nem tudsz nyújtani neki, mert nem beléd szerelmes, hanem az elvárásaiba.

Ekkor a következő történik:
- az értelmesebbje tanul az esetből, rájön arra, hogy a szerelemhez több kell egy jóképű arcnál, szóval kidob, abbahagyja a seggrázást a diszkóban és az élet más területeire koncentrál. Az ilyen akár még jól is járhat később, ha szembejön az igazi.
- az átlagosan hülye kidob, átértékeli a dolgokat és visszakullog a kifáradt szerelmi kapcsolatához.
- ha nagyon hülye, akkor küzdötök egymással egy darabig, aztán jön valaki, akinek jobb állása van, több pénze, jobb autója, jobb képű és lelép vele. Ebből lesz majd az a csaj, akit partiba kúrnak a wc-ben részegen, mert "egy kicsit végre él, pasizik" a szar házassága után.

Szóval így.
tizennegy 2012.01.23 15:03:20
@Mercel: "Esetleg nézd meg jobban azt a fekete hajú leányzót, hátha több is van benne."

A poszt alapján eléggé mutatni akar a csávó, szóval az a fekete hajú csaj nem lesz egy bombázó (ha egyáltalán létezik) és van rá esély, hogy amint kijózanodik a lábát se teszi be többé a "vagyon"-nak kikiáltott 40m2-be, meg a cégautóba.

Amúgy sokat látott srácok nemigen lesznek szerelmesek csak úgy, egy érzelmileg instabil buta "kozmi" elvált libába, csak azért mert mondjuk szilikoncsöcse van, ez inkább a tapasztalatlanabbak hibája szokott lenni, szóval én inkább arra hajlanék hogy a posztoló által saját magáról festett képet is osztani kell, lehet inkább nyolccal.
Világújdonság lesz, ha megépül Svédország harmadik legnagyobb városa, Malmö és a közelében fekvő egyetemi város, Lund között az első négysávos biciklisztráda. A két skandináv település nem olyan híres kerékpárforgalmáról, mint a szomszédságban található dán…..
tizennegy 2012.01.23 09:14:02
@Németh András: "Egyébként nekem nincs gondom azzal hogyha autóval mész, de akkor vállald fel hogy az 10 ezres,"

Nekem sincs gondom azzal, ha biciklivel mész, de akkor vállald fel, hogy budapesten nincsenek biciklis közlekedésre alkalmas utak és ne pampogj ha emiatt kilapítanak az autók.

"az átlag magyar családnak a rendszerváltás előtt nem nagyon volt autója, mégis elment nyaralni, meg ilyenek"
Az átlag magyar családnak tízezer éve nem volt fűtése, elektromossága, mégis tök jól elvoltak. Megtennéd hogy akkor te sem szennyezed a környezetünket ezekkel?

"Szóval lehet hogy te pont abban a kis százalékba tartozol akinek sikerül olyan szerencsétlen helyen lakáshoz jutnia"
Vagy lehet hogy te pont AHHOZ a kis százalékhoz tartozol, akinek sikerült olyan szerencsétlen hylen lakáshoz jutnia, hogy nem lehet lekapcsolni a fűtést?

"azért hiszem hogy általánosságban az elmúlt 20 évben sokat lustult elfele a társadalmunk, és sok olyan dolgot el sem tudunk képzelni ami 20 éve természetes volt."
Vagy esetleg túl sokat lustultál és sok olyan dolgot nem tudsz elképzelni, ami tízezer éve természetes volt?
tizennegy 2012.01.23 09:31:16
@feketehun: Na te sem elöl álltál, amikor agyat osztottak...
Azt írja hogy: "pénz lenne Mo-n is ha" mindent ugyanúgy csinálnánk mint svédben.

Hát nem lenne pénz. Ideje a szaros kezünket a biliből és mások vádolása helyett kicsit a saját portánkon sepregetni. Nem azér' szar az élet, mert OV-nek szolgálati kocsija van, vagy mert nincs bicikliút, hanem mert elkúrtuk saját magunknak.

Gondolom te az iskolában színötös voltál, van három diplomád kiváló eredménnyel, húsz nyelven beszélsz anyanyelvi szinten és csakis OV szolgálati kocsija miatt keresel havi 2 millió helyett minimálbért.

Ja, hogy a sulit leszartad, nyelvtanulás helyett kocsmába jártál, meg amúgy is szarsz az egészre? Akkor ne csodálkozz, hogy semmire nem vitted. Járj ki nyugodtan mocskosgyurcsányozni, meg mocskosOVzni, a többi közé, akik szintén beleszartak az egészbe, ennek megfelelően semmire nem vitték, csak ezt belátni kicsit nehezebb, mint másokat vádolni.
tizennegy 2012.01.23 12:34:30
@Untermensch4: Ja, mert 1. van köztük olyan, aki nem lopja el, 2. van annyi eszük, hogy azt ültetik oda.
Nálunk 1. se olyan ember nincs, 2. se annyi eszünk sincs, hogy oda tudjuk ültetni.

Tetszőleges random magyar elégedetlentől megkérdezném, hogyhát tessék mondani, itt egy állás, havi 6-700K-t fizetnek, miért nem tudja elvállalni?
Válaszok: nem értek hozzá, nincs képzettségem, nem tudom a nyelvet.

A fenti okokból mi az ami orbán viktoron, vagy gyurcsányon, vagy azok szolgálati autóján múlik??????
Túl nagy farkam van, és a mi esetünkben ez sok kellemetlenséget okoz. Csak bizonyos pózban, nagyon óvatosan megy a szex, de így is van amikor fájdalmat okozok neki.Sziasztok, Tamás vagyok. Ez a történetem: A feleségemmel tíz éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, egyetértünk…..
Tisztelt Praxis blog!   Jó másfél év után sikerült magamban annyira "lerendeznem" nagymamám elveszítését, hogy most már meg tudom írni az ő történetét. Hozzá kell tennem, hogy a fájdalom még ennyi idő után sem múlt el, hiánya pedig minden nap éget. Igyekszem…..
tizennegy 2012.01.09 10:13:52
@isssti: Börtön mi?

Majd ha az egészségügyben dolgozókat nem használják ki egész életükben, akkor majd biztos felelősséggel, lelkesen végzik a munkájukat. Addig azonban pont ennyi jár, a leszarom hozzáállás, meg a nulla szakértelem.

Inkább azokat kéne börtönbe zárni, akik zsebretesznek havi többszázezret és elvárják, hogy a másik, aki egy életen át havi hetven nettóból száraz kenyérvégen szenved, az majd fényesre nyalja a seggüket. Az ő életüket mindenki leszarja, mit vársz cserébe tőlük, hogy majd ők a tiedet nem fogják???
 Egy éve ilyenkor, embernek aligha nevezhető ragadozók csaptak le a nagyszüleim házára. A rablótámadás következményeibe belehalt az anyai nagyapám, majd nem sokkal később a nagymamám is. Azóta megkerültek a tettesek (hogy miként, azt most nem részletezem) és most a…..
tizennegy 2012.01.03 17:14:45
BK10000,

El kéne tudni választani egymástól a valóságot, meg egy filmet vagy zenét. Ha nem tűnne fel, az összes irodalmi alkotásban gyilkolásznak, lopnak, csalnak hazudnak, mert ezek a tiltott - általunk nem mindennap átélhető - dolgok váltanak ki katarzist a nézőkből, olvasókból. Ennyi erővel viszont Vajna, Tarantino, Bruce Willis, meg kábé az összes rendező, író, költő is megérdemelné, hogy legyilkolják a családjával együtt, nemde?

Ráadásul az elméleted alapján te magad is rászolgálnál egy jó kis fejbelövésre mondjuk, mert amikor bemész egy moziba, és megnézed, élvezed, hogy a "jó" csávók megölik a "rosszakat", pénzt adsz ki érte, azaz te is TÁMOGATOD ezt az erőszakot.

A fenti jelenség, mármint az erőszak, a drogok, a satöbbi hypeolása a médiában szerintem káros, de azt észre kell venni, hogy ez a jelenség nem addig létezik, amíg dopeman "megyünk lopni" számot csinál, hanem amíg a fogyasztónak, azaz NEKED igényed van rá és arra recskázol, hogy mondjuk a született gyilkosokban, de lazán lelőtték azokat a csávókat, ejj, de jó film volt és mész, kifizeted az ezeröccázat a kasszánál. A probléma okozója nem az, hogy valaki kiszolgálja a jelenlevő igényt, hanem az, hogy az igény jelen van a társadalom részéről.

Szóval nem másokat kell baszogatni, hanem magunkba kéne nézni egy kicsit, mi sem vagyunk jobbak, Dopeman egy ugyanolyan apró pont a történetben, mint te vagy én, ha ő kiesik, majd jön helyette más, aki ír egy másik megyünk lopni számot, amíg az embereknek ez eladható.
 Támadás a Nemzet ellen! Spekuláció a forint árfolyama ellen! A gonosz bankárvilág Magyarország megsemmisítésére készül! A regnáló Magyar Kormány tisztviselőitől gyakran hallani, hogy Hazánkat (v.ö. Nemzet, Hon, Magyarország) spekulációs támadások érik, és a…..
Tisztelt cím! Mint látom a blog munkavállalói szemszögből nyújt segítséget, én azért megpróbálkoznék egy ellentétes dologgal kapcsolatban kérdést feltenni. Egy kis vendéglátóhelységet üzemeltetek, ahol mar közel 10 éve dolgozik az egyik alkalmazottam rengeteg problémával.…..
„Három nap múlva elsétálok a háló előtt, és hallom, hogy sír. Az ágy szélén ül, és halkan pityereg. Biztos voltam benne, hogy miattam” – egy zokogó barátnő sok mindent el tud érni, különösen akkor, ha szétcsúszni látja családalapítási terveit. És még ha…..
tizennegy 2011.11.17 12:18:40
@Kytia: Jaja, nem azt mondom hogy minden nő ilyen, csak azt, hogy sokat látok ilyet is, akinek 20 évesen egyetlen célja, hogy mihamarabb megfogjon egy balekot, aki eltartósdit játszik vele, bármi áron.
Az is kiábrándító mikor egyesek már gyereknemzés céljából keresenk alkalmas párt, kábé annyi a feltétel hogy jó fizuja legyen.
Tudom, mert velem is próbálkoztak párszor, a kapcsolatból frissen szabadult 30 körüliek mind ilyenek, ha rendezett háttered van akkor akár már azonnal hozzádmennének.
Előbb talán némi love, meg KÖZÖSEN felépíteni valami alapot, amire lehet gyereket csinálni.

A posztoló szerintem teljesen jól gondolkozik, amíg közösen nem teremtették meg a feltételeket, addig nincs helye nyávogásnak a csaj részéről szerintem.
tizennegy 2011.11.17 12:27:06
@Kytia: Nekem a posztban az nem tetszik, hogy ahelyett hogy a csaj küzedene azért, hogy az általuk elvárt minimum színvonalat előteremtsék a gyerekvállaláshoz, benyávog, mert nincs hozzá kedve, meg mert nehéz. A csajok előtt mindig ott van a számukra egyszerűbb B opció, ha nem sikerül a munka meg a karrierépítés, ami biztos hátteret adna, akkor is egyszerűbb benyávogni, hogy nekik gyerek kell MOST, AZONNAL, és így egy huszárvágással a párjuk vállára áttehetik az egész karrier, meg a közös alapépítés terhét.
Nyilván nem megy bele az ember, hacsak nem nagyon hülye.
tizennegy 2011.11.17 12:55:34
@savanyúUbulka: "Másrészt nagyon népszerű ráhárítani a randa pasikra mindent, hogy így meg úgy kellett volna mert az úgy TISZTESSÉGES"

Na ja. Egy kapcsolatban mindig mindenki magának akar jót, aki a tisztességet emlegeti, meg hogy ki a "jó", meg ki a geci, az nemigen tapasztalt eleget...
Amúgy a poszttal egyetértek.
„Mélben megint azt írja, hogy aranyos vagyok, és már majdnem visszaírtam neki, hogyha még egyszer ezt írja, vagy mondja, lehet, hogy kiugrok az ablakon” – ha a nő csellel hívatja meg magát egy italra, már az is rossz jel, és ha csak ígérget, akkor végképp nincs okod…..
tizennegy 2011.11.11 10:55:11
@( o_o ): Ezt egyszerű eldönteni, figyeld meg a viselkedését és ha úgy látod hogy nagydarab, ronda szőrős csávókat is gyakran meghív kávéra, akkor lehet hogy nincs a meghívás mögött szexuális töltet :)

Amúgy szabad elfogadni, hívasd meg magad jó drága helyekre is, sziget, vacsi, satöbbi, van aki a balfasz szerepében érzi jól magát...
 Most, hogy a világgazdaság (lásd ebben a tárgyban „Érted tespedek Szent Világgazdaság” című írásunkat) éppen megmurdell, szerkesztőileg úgy döntöttünk itt a fejemben, hogy a tulajdonunkban lévő időgéppel ellátogatunk a múltba. Utazásunk célja, hogy…..
tizennegy 2011.11.10 17:38:12
@Rókakígyó: Jól látod, az emberek még nem érettek a változásra.

A fejlettebb - nem a másik kizsákmányolására, erőszakra épülő - rendszer amúgy nem háború meg zavargások után fog eljönni, ugye aki erőszakkal nyer a másik felett, az miért használna más eszközt más helyzetben?

Szóval amíg erőszakos cselekmények lógnak a levegőben, addig nem új, jobb rendszer születik, arra mérget vehetsz.
tizennegy 2011.11.10 17:51:02
@JulWCZar:
"Főleg az Apple, ami kimagasló minőségű, kézzel fogható terméket hoz létre."

Lol, melyik az?
A túlárazott almás szarokra gondolsz amiken kurva sok pénzért kiélheted a mesterségesen generált vágyaid?

Az apple 1 dologban jó, felkelteni az érdeklődésed haszontalan szarok iránt.

Tapsoljuk meg.
tizennegy 2011.11.10 17:58:44
@neoteny: Mennyit fizetnél most egy pohár vízért?
Semmit.

Mennyit fizetnél egy pohár vízért a sivatagban a szomjhalál szélén?
Az összes lóvéd.

A kereslet-kínálat szabályozza az értéket.
„Azt akarja, hogy tegyem le a cigit, mert ő X év múlva talán gyereket akar. Talán. És én addig ne dohányozzak, ne igyak meg egy pohár sört este” – ha a pasi moziba akar menni, akkor úgyis odamegy, legfeljebb beadja a barátnőjének, hogy ő is akarja. Ha a lány a…..
tizennegy 2011.11.10 12:41:19
@Kata1987: lol az én indexem 28, de kurva jól nézek ki :D
tizennegy 2011.11.10 12:43:01
@Joe69: +1
tizennegy 2011.11.10 12:48:39
@Joe69: azt jelenti hogy egyetértek, faszom :)
Nagy gázra kitekeri a kormányt a kezedből, de hatszáz forint egy tankolás. Kipróbáltuk, tetszett, mégis aggódunk...
tizennegy 2011.11.05 00:18:20
@Lookie: Teljesen igazad van, a villanyautó jelenleg nem alternatíva, de a fejlesztések kijelölik a jövőbeli utat.

A villanyautó elterjedéséhez radikálisan csökkenteni kell az autók tömegét, ez az egyetlen út.
Jelenleg az 1500kg-ból, amit nap mint nap elvonszolunk a munkába meg vissza, mindössze a mi súlyunk, hozzávetőlegesen 100kg a hasznos tömeg, azaz az elégetett üzemanyag 14/15 része kárba vész.
Ez az igazán környezetszennyező, nem a benzinmotor, ezt a pocsékolást nincs értelme folytatni.

Ennek megfelelően villanyautóknál sem az akkumulátor teljesítményét kell növelni, hanem az autó súlyát csökkenteni, és olyan városi kisautót építeni, ami műanyagokból van összerakva, könnyű villanymotorral, ami nem igényel olyan bonyolult és nehéz segédrendszereket, mint a benzinmotor.
A villanymotor karbantartása, bonyolultsága töredéke a benzinmotorénak és minél kisebb súlyú az autó, annál olcsóbb elemekből lehet összerakni, egy futómű is sokkal olcsóbb és könnyebb, ha 1500 helyett 500 kilóra méretezik.
„A velünk szemben lévő szobából. Benyitok. A pasim kisgatyában fekszik egy lány mellett. A csaj nyakig betakarózva” – semmi sem tesz olyan jót egy friss kapcsolatnak, mint egy in flagranti. A buli elszabadul, a félénk srác felszabadul, a lány pedig hamar rajta is…..
„Még egy adalék, ami aggódásra késztet: a facebook-adatlapjának profilképén még az exével pózol… nem tettem szóvá, nem kérdeztem rá” – a fiatalember arról mesél, hogy übercsinos csaja nem nagyon veri vissza a körülötte ugrándozó kis kanok nyáladzva…..
tizennegy 2011.10.24 15:11:58
@mütyür: "na ez az. nem az a baj, ha vki jól néz ki és mások megbámulják, hanem az, hogy erre a nő hogy reagál. ha úgy, hogy engedi, hogy a nyakába csókoljanak és ezt még a szerencsétlen poszter is látja. sztem rohadt megalázó."

Pontosan. Ha a társad összeflörtöl mással, amikor te is ott vagy, a másikkal közösen vonzalom alapú kapcsolatot alakít ki (passzív, elfogadó szereplőként is), amiből téged kizár, mellé áll, téged meg egyedül hagy, az megbocsájthatatlan, sokkal súlyosabb mint pl. egy kizárólag szex alapú megcsalás.

Nekem ez olyan, mintha nyilvánosan átállna a csajom máshoz, hátbaszúrna közönség előtt.
tizennegy 2011.10.24 15:17:27
@( o_o ): "Csak épp én amíg a srác fel nem hívta rá a figyelmem észre se vettem,hogy engem bámul a szóban forgó emberke."

Amúgy ez a más csaját bámulom, ez valami rettentő paraszt kelet-európai szokás, fejlettebb országokban nem nagyon létezik.

"inkább pasik csinálják akik le se szarják,hoyg mellette áll a csajuk és úgy nézegetik a nőket sőt volt már olyan is,hogy barátnővel az oldalán csapta a szelet a másiknak.De igazad van az ilyen aljapasik mind levesbe valók"

Van ilyen, de azt a csajt, aki mellett mással flörtölsz, azt nem szereted igazán. Ha meg veled csinálják, akkor nyugodtan leléphetsz, nem szeretnek igazán.
tizennegy 2011.10.24 15:21:30
@tizennegy: "Amúgy ez a más csaját bámulom, ez valami rettentő paraszt kelet-európai szokás, fejlettebb országokban nem nagyon létezik."

A fuxos, láncos kopaszmercis jelenség (szintén kelet-európai viselkedési minta amúgy) áttételezése a kapcsolatok szintjére, a pasid felé azt üzeni hogy le vagy szarva, ha megnyikkansz leütlek, nem vagy tényező nekem, mer' kemény vagyok, a csaj felé meg hogy megbaszlak, mer' kemény vagyok. Erőszakos behatolás mások magánszférájába, azok élnek vele, akiknek más nincs az eszköztárban. Azaz a suttyó tapló parasztok.
„Miután mindannyian aludni tértünk, egyszer csak ez a gyönyörű tünemény teljesen felajzva besurran hozzám egy szál bugyiban, mondván, hogy a férje küldte” – egy érett férfi jelentkezik, aki beavat minket a hármas szex titkaiba, és meggyőz minket arról, hogy az…..
„De hiszen együtt vagyunk, szeretjük egymást, nekem mindent elmondhat. Azt mondta, pont ez az, ugyanis rájött, hogy már semmi sem a régi” – ami nagy szerelemnek indul, még lehet nagy koppanás. Levélírónk felkarol egy elesett pasit, gerincet és önbizalmat ad neki, majd…..
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
tizennegy 2011.10.12 12:51:48
@Sztavrosz_: Nem mennél át vele a műszakin -> meg kéne csináltatnod.

Plusz a rendszer automatán figyeli az évente feltöltött km állásokban a gyanús dolgokat, és amikor a vásárló lekéri az autó adatait, pirossal vastagon fel lesz tüntetve hogy gebasz van a kilóméterekkel -> az autót lófasz se fogja megvenni, csak olcsón, azaz a te érdeked is hogy minden rendben legyen.

Az sem megy, hogy adsz egy ötöst a vizsgáztatónak, mert ha buknak, akkor csúnyát buknak, szóval senki nem kockáztat. Tudom mert próbáltam, amikor még aszittem, hogy ez mindenhol úgy megy mint otthon :D

Aztán persze én is rájöttem hogy nem éri meg trükközni, de cserébe ők is jóval kevesebbszer próbálnak átbaszni kamujavítgatásokkal. Rendszeresen annyi a számla végösszege, amennyit előre mondtak. Meg legalább tudom, hogy rendes munkát végeznek, mikor trükközgetni próbáltam, meg mondtam nekik hogy toldozgassanak, foltozgassanak, mondták hogy sajnos nem lehet, mert a licencükkel játszadoznak.

Persze itt is meg lehet találni a megfelelő embereket ha nagyon muszály (mind bevándorló persze...), de én inkább normális helyre megyek, mert itt télleg bízhatok bennük és a magyar kamuárakhoz mérve OLCSÓBB is.
tizennegy 2011.10.12 12:54:58
@BenFranklin:

Na ja a bevándorlók.
Nem csoda hogy utálják őket mint a szart.
tizennegy 2011.10.12 14:01:18
@Stripescat: "Sokat lehetne azon vitázni, hogy ki a nagyobb rasszista a magyar, vagy a cigány."

Sajnos ebben a kérdéskörben nem teljesen ez a helyzet.

Ha van egy hirdetés, amiben le van írva hogy 100.000km, de a valós 200.000, innentől kezdve a hirdetés leírója a cigány, minimum el kéne törni az összes csontját, hogy az időmet vesztegeti.
„Nem lehettem féltékeny, hiszen megbeszéltük, hogy semmi komoly nem lesz. De részemről lett. Szépen megköszönt mindent és pár hete lelépett. A nagy lakás üres most nélkülük” – a pasit szelíden kihasználja egy nő, aki a lányával hozzáköltözik, majd…..
tizennegy 2011.10.06 16:17:43
@JOKKA21:

A jó fogalma az eléggé relatív.
A jót nem lehet ílyen egyszerűen definiálni, hogy én X dolgot csináltam, ami a másiknak biztos hogy jó. Ez a felektől is függ.

Általánosságban ha lecumiznak, az jó.
Teszem azt ha egy bombanő érzékien lecumizik, az jó.
Ha ugyanezt egy 85 éves fogatlan mamó teszi, az viszont nem jó.

Másnak szállást adni jó.
Ha egy bombanő ad szállást nekem és dugunk, az jó.
Ha ugyanezt egy 85 éves fogatlan mamó teszi, az viszont nem jó.

Remélem érthető a párhuzam. Azért mert te azt gondolod hogy nagyon jót tettél vele, még nem biztos hogy a másik oldal is ennyire jóként érzékeli ezt, valszeg inkább az lehetett hogy kényszerhelyzetben volt, mert otthonról kotródnia kellett, a másik meg hívta.
tizennegy 2011.10.06 16:25:34
@JOKKA21: Nos, képzeld el a helyzetet, ott állsz az utcán a gyerekkel, a férjed most baszott ki, nincs hol aludnod az este, erre odajön a B verzió, és elkezd erősködni hogy gyertek hozzám "pár" éjszakára amíg nem tisztázódik a helyzet, persze, csak haverságból. Csaj azonnal mondja, hogy kösz a segítséget, de nem. A csávó erősködik, végül a csaj azt mondja hogy ok, de figyu, ez nem azt jelenti hogy ÚGY, szóval nem lesz semmi ok? A csávó persze "haverságból" belemegy, nem lesz semmi, hát mit képzelsz...?

Sajnálta a B verzió, hogy a csaj házassága, élete tönkrement és a gyerekkel az utcára került? Lófaszt sajnálta, örült a lehetőségnek, oszt' rárabolt a friss húsra ahogy csak lehetett. Az ilyen sztorikban nincs jó, meg rossz szereplő, itt mindenki a maga malmára igyekszik hajtani a vizet, mindenki önző.

Aztán ha valamelyik később megszopja, próbálja magát igazolni ilyen közhelyekkel, hogy "de én jó voltam hozzá", meg "elhagyott egy másik nőért a geci". Nem, itt nincs geci, itt mindenki saját magának akart jót, de nem mindig jön össze.
tizennegy 2011.10.06 16:33:51
@Rebelde: "akkor mit nyígsz feszt, hogy szemét picsák csak a pénzre mennek?"

Addig van jó világ amíg a pénzre jönnek :DD
A felsőoktatás átalakításáról potyogó információkat vegyes érzelmekkel követem. A legnagyobb baj, azt hiszem, magával a potyogással van. Előkészítetlen, döntés előtt álló koncepciókból csemegézik a nyilvánosság, azután jön a cáfolat, a helyesbítés – ezek soha…..
tizennegy 2011.09.30 15:45:33
@VUVUZELLANÉNI: "Arrol nem is beszelve, hogy eleten at fizettem az adot, amibol elviekben egy resz a kozoktatasra, gyermekeim kepzesere kellene hogy menjen."

Ennyi. Már ki van fizetve. Annak is nagy részét ellopták, és most ezt, ezt a kurva nagy összeget, amit már egyszer elloptak, mégegyszer be akarják vasalni, 17 éves fogalmatlan gyerekekken, aki épp beadják a jelentkezésüket egy egyetemre, velük akarnak 15 évről szóló többmilliós szerződéseket aláíratni.

Szégyellem hogy magyar vagyok.
tizennegy 2011.09.30 16:02:05
@Winston Smith: A két dolog más. A nyugdíj, meg az időskori egészségügyi ellátást azt saját magadnak termeled meg, előre, a béredből levont járulékok formájában. (ezért is van válságban mindenhol a nyugdíjrendszer, mert ezt a pénzt mindenhol elbaszták, ugye kecskére káposztát...)

Az állami oktatást nem tudod magadnak előre megtermelni, mert csak miután befejezted kezdesz el dolgozni, szóval csak a következő generáció tudja igénybevenni a te pénzedből.

Amúgy meg ne nekem magyarázzál, inkább örülj neki, hogy elhúztam és eggyel több üres munkahely van otthon, amit mások betölthetnek.
tizennegy 2011.09.30 17:51:44
@jtrencsenyi: "Meg van olyan, hogy oktatási adó?"
Az adó bizonyos része az állami oktatásra megy, nemtom, ezen mi nem világos?

"de akkor ne hőbörögj, ha elvárják cserébe azt, hogy a magyar államnak (a te szüleidnek, meg az enyémeknek. Ugyanis az állam nem a politikusokat jelenti, hanem mindannyiunkat, csak ezt sokan elfelejtik) visszaadj a munkáddal valamit cserébe."
Egy pillanatra álljunk itt meg, a befizetett adó az nem a ti zsebetekbe fog áramlani, abból ti nem kaptok vissza semmit. A befizetett adó az állampolgárok ÁLTAL HASZNÁLT közös szolgáltatások költségét fedezi. Ilyen pl. a víz, út, rendőrség satöbbi. Ha nem vagyok ott, akkor nem is veszem igénybe ezeket, miért kéne fizetnem ezért bármit is??? Lófasz nem kérte az ingyen oktatást 17 évesen nem is voltam döntésképes, anyámék mondták hogy menjek, mert ezért FIZETIK ŐK, hogy legyen.

"Cégvezető és tulajdonos vagyok tíz éve"
Há nemtom, akkor azért a kereslet-kínálat alapvető térvényeit nem ártana ismerni.

""Úgyhogy ezt mindenki meg fogja szopni, te is."
Kötve hiszem. :)"
Nagy a mellény mert van zseton, megvalósítottuk a "nagy kapitalista álmot", cégtulajok lettünk, meg minden? A pénzed nem több puszta papírnál, sőt, ma már többnyire csak pár bit egy adattárolón, erre vagy olyan büszke?

Gondolom bele tudsz n;zni az alkalmazottaid szemébe amikor nincs pénzük a gyereknek jó életet biztosítani, neked meg azért telik közben a luxusra... Hát igen, büszke lehetsz magadra.