Regisztráció Blogot indítok
Adatok
engel

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy napos délelőtt, hűvös fénysugarak másztak be a hatalmas üvegtáblán, csiklandozva a bent alvó növényeket és felébresztve egy lehunyt kis szempárt.  Lassan kinyílva előtűntek a parányi fekete szemecskék és megcsillantak rajta a nap első fényei. Valahogy olyan furcsa…..
engel 2009.02.18 20:50:02
December 23. 21:37. Karácsony előtti utolsó fázis. Próbálom a hangulatot magamra erőltetni, egyelőre kevés sikerrel, ugyanis a last.fm Christmas rádiója ugyanazt az 5 számot játssza különböző feldolgozásokban. Nem adom fel.Idén eljutottam odáig, hogy bár szokásosnak mondható…..
Badacsony mint borvidék számomra sokáig úgy nézett ki, hogy van a Szeremley borászat (aki nagy), vannak Laposáék (akik meg jók), és vannak a többiek úgy cuzammen. A Balaton északi partjának híres bazaltkúpját valahogy lassan érte el a borrendszerváltás. A német turisták…..
Az alábbiakban olvasható "magyarázatot" Albert gazda szerzette az Alföldi Merlot által megálmodott "pontrendszerhez". A magyarázat jól tartja magát, ám a referenciaborok listája régen elavult. Most végre frissítettünk. Önkényesen, rapszodikusan, de aki többre…..