Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metalking

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magunk részéről elég nehezen tudnánk választani Eric Clapton és a U2-gitáros The Edge zenéje között (szerencsére nem is kell) és nagyjából ez a helyzet a jachtjaikkal is. Úgyhogy hozzátok fordulunk: melyik a menőbb? Eric Clapton (balra) és The Edge..
A pár hét ezzel ezelőtti megagiga rock/metal sláger evör listánk után ismét aktív volt a kommentelő tábor - ennek mi nagyon örülünk - és ott is történt rá célzás és mi is éreztünk kínzó hiányát a magyar slágereknek. Viszont két egyszerű ok miatt maradtak ki akkor a…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Két órát kellett várnom a Land Roverénél is tömöttebb sajttáj után, mire szétszéledt a nép és hozzá lehetett férni a Hyundai i30-hoz. Igen, ahhoz az új koreai kis kompakthoz, amely elődje alig négy évet élt, máris leváltották. Na nem azért, mert annyira rossz lett volna,…..
A Saxo története ott kezdődött, amikor a motorozásé véget ért. Szinte napra pontosan egy éve történt a baleset, amikor a robogózás, mint a tömegközlekedés alternatívája kipattant a fejemből, és rá két hónapra le is zajlott a tényleges baleset, amikor a közben megvásárolt…..