Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anubisblanc

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
  Szombaton került megrendezésre a Magyar Szolidaritás Mozgalom Együtt egy új köztársaságért! – Tüntetés a szociális és szabadságjogokért című rendezvénye, méghozzá az ország legnagyobb és legreprezentatívabb Baumax-parkolójában, a budapesti Kossuth…..
anubisblanc 2012.03.11 20:54:08
@thomaszka: i lenne ha elmennél a kurva anyádba
anubisblanc 2012.03.11 20:55:07
@wanekus: menj már a kurva anyádba te faszfej
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
Különös programpontjai lettek a fideszes Szabad Nép-félóráknak. A nyilvános önkritika ütötte fel a fejét. Lázár Aki Szegény, Annyit Is Ér János, valamint Navracsics, hazug karaktergyilkosságra felbérelt ex-frakcióvezető látja most úgy, hogy nem így kellett volna csinálni.…..
anubisblanc 2012.02.14 15:18:48
"Ha ez nem történik meg, akkor nincs alku."

Na mi van Grézy (komcsi, seggynayló) pajti, te komolyan azt hiszed, hogy alku pozicíóban vagy?

Te és seggét nyalató Gyurcsány komolyan gondoljátok, hogy ti szabjátok meg, hogy miből kértek és miből nem?

Azt eddig is tudtam, hogy nem vagytok normálisak, de, hogy ennyire bugyuták és degeneráltak legyetek azt nem hittem volna.

No sebaj, ezt is túl lehet élni....

Úgy állítod be a DK, mintha váltópárt lenne és csak az idő tényező lenne az egyetlen akadály a hatalom megszerzéséért. Mintha ezt követően Gyurcsány kegyétől függne, hogy kivel állapodik meg és kivel nem.

Mindez semmi másra nem utal kedves Grézy elvtárs csak arra, hogy tényleg nagyon korlátolt agyad van, vagy arra, hogy agyament utasítást netán kérést hajtasz végre, vagy jobb esetben hazudsz bele a vakvilágba.

Egyik se ér szart sem, de legalább elszórakoztatod magad, viszont hadd adjak én neked egy kis felvilágosítást, mielőtt megszabnád, hogy kiből és miből kérsz vagy nem kérsz.

A DEMOKRÁCIA JÁTÉKSZABÁLYA A VÁLASZTÁSOK MENTÉN ÉS EREDMÉNYEI ALAPJÁN FOLYIK. AHHOZ, HOGY VALAKI ALKU POZÍCIÓBA KERÜLJÖN, RENDELKEZNIE KELL EGY TÁRGYALÁSI ALAPPAL.

A TÁRGYALÁSI ALAPOT, EGY KELLŐ LEGITIMÁCIÓVAL BÍRÓ, VAGY ERŐS FELHATALMAZÁS ALAPJÁN TÖRTÉNŐ VISZONY JELENTHETI.

A BEJEGYZÉS CÍME ÉS AZ ÁLTALAM FENT IDÉZET SZÖVEG LÉNYEGES ELLENTMONDÁSBAN VAN, ÍGY EGYELŐRE AZT JAVASLOM MARADJ A CÍM SZERINTI ÉRTELMEZÉSNÉL ÉS A TÖBBIT BÍZD A VÁLASZTÓKRA.

ÉN BÍZZOM ABBAN, HOGY VAN EBBEN AZ ORSZÁGBAN LEGALÁBB 2,5 MILLIÓ EMBER AKI NEM VESZI BE EZT A SOK HÜLYESÉGET ÉS HAZUGSÁGOT AMIT GRÉZCZY ÁLLÍT.
Tisztelt Miniszterelnök úr!A minap Ön Jávor Benedek úrhoz címzett nyílt levelet tett közzé, amelyben egyebek mellett azt veti az Önökkel együttműködni nem kívánó frakcióvezető szemére, hogy erkölcsi alapon utasítja el az ellenzéki összefogást, s nyilvánvalóvá teszi, hogy…..
A múlt héten meghallgattam a Maszop néhány középvezetőjének stratégiai elképzeléseit, és félelmetesen egybecsengtek. Úgy vélték, nem a "belső problémákkal" kell foglalkozni, hanem a 2014-es választásra kell készülni: akkor válthatjuk le Orbánt nagy, ellenzéki…..
anubisblanc 2012.01.30 15:23:55
@Pinka-Panka: jelen pillanatban nem, de a szükségességében nem kételkedem és mindezt mondom azzal, hogy én magam fidesz támogató vagyok
Jó hívószónak bizonyult az, hogy védjük meg az ország pénzügyi függetlenségét, védjük meg a szuverenitásunkat. Isten látja a lelkemet, ezzel maximálisan egyet is értek (még ha tegnap, nem túl sok eredménnyel de itt provokálunk is itt a blogon), ha a körítés többi részével…..
anubisblanc 2012.01.23 00:18:32
@Mária: te meg nem vagy normális ez is ennyi
Megvolt a tüntetés a Fidesz mellett.Elismerésre méltó tömeg vonult fel, látványosan. Maradjunk a feltehetően százezerben, az is szép szám, büszkék lehetnek rá. Az erősen elfogult négyszázezer a szokásos lelkesítő túlzás, a nevetséges egymilliós számról nem is érdemes…..
anubisblanc 2012.01.22 21:43:00
@bruhahahahihihi: te egy aberált állatt, komcsi fasz, geci gyökér és köcsög vagy, húzzááá el a faszba, mert pofán lesszel baszva
Snake Orbánizrájt 2012.01.22 06:28:00
Egy évvel ezelőtt még azt mondtam volna, hogy az abszurd netovábbja, amikor Bayer Zsolt szervez "Békemenetet". Orbán ámokfutását, Giró-Szász és Szijjártó homályos tekintetét, Selmeczi Gabi mosolyát és Schmitt Pál tudományos tevékenységét látva azonban immár minden belefér.…..
Százezer ember nagyon sok ám. (A kétmillió ennél alig kevesebb.) Százezer embert kivinni az utcára - ehhez vagy nagyon erős szervezettség kell, vagy olyan tömeges, elemi erejű felháborodás, amelynél az elkötelezettség határozott aktivitásara sarkall még akkor is, ha szombat…..
anubisblanc 2012.01.21 19:31:01
@TetraB: szeretnéd ha ez a baromság amit leírsz igaz lenne....,
talán bölcsebb lennél, ha meg sem szólaltál volna
anubisblanc 2012.01.21 19:34:24
@Rick Astley: Azta.. .... HŰHA.... megszólalt a DEMOKRATA ősfajtája.
Hát miről beszélsz te antidemokrata, ja vagy csak erre vagy képes, hát megértem, így érthető, hogy ti vagytok az igazi demokraták.
anubisblanc 2012.01.21 22:46:45
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: NAGYON JÓ ÉS ÉRTELMES MEGLÁTÁS. ÉN UGYAN TELJES MÉRTÉKBEN FIDESZES VAGYOK ÉS ÉRTEM, HOGY MI MIÉRT TÖRTÉNIK, DE NAGYON JÓL LÁTOD A DOLGOKAT.

ALAPVETŐEN ITT LENNE AZ IDEJE, HOGY AZ ELLENZÉK ÖNMAGA ÉS ÖNERŐBŐL EMELKEDJEN FEL ÉS JELENTHESSEN ALTERNATÍVÁT, HISZEN NEM VÁRHATÓ EL, HOGY MINDENKI EGY IRÁNYBAN HALADJON.

AZ KÉTSÉGTELEN TÉNY, HOGY A FAGYI MOST VISSZA NYALT...
  Nagy igazság ez, Majtényi úr, s hálából adok én is egyet cserébe: sokkal jobb tüntetéseken hazugságokat ordibálni a mikrofonba, mint megdögleni egy polgárháborúban. (Bayer Zsolt, ma)        Ceausescu kutyái voltak ilyen magabiztosak 89-ben.…..
anubisblanc 2012.01.04 20:49:49
@bastian: ne várjatok sokáig, már alig várjuk, csak nehogy pofára esés legyen a vége.
Azt a mocskos kúrva anyádat, fenyegetőzöl köcsög, majd kapsz a pofádra ne félj.
Nem kell várnad, gyere told ki azt a mocskos pofádat hadd legyen beleverve a betonba