Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1gondolkodó

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
1gondolkodó 2011.10.12 22:35:16
@Haibane: Engem elgondolkodtatott, a kvantumfizikai eredmények és ezek a kísérletek lassan összefutnak, mindehhez adjuk hozzá a számítástechnika távlatait, lesz még meglepetés bőven. A számítástechnika nélkül nem tartana itt a tudomány. És mi a tudomány?? Szerinted bebetonozott az összes tétele?? Az univerzum felfedezése megismerése rohamléptekkel halad. A kvantumfizika keresi a "szent grált" és egyre közelebb kerül hozzá. Többdimenziós térről beszélnek a tudomány képviselői. Ha ez így van akkor a homeopátia, a telepátia és még sok sok dolog magyarázatot talál. Tehát ne ragadjatok le, a világ nem csak fekete és fehér. A világ körülöttetek dinamikus rendszer, és ebbe az is belefér hogy néha átgondoljátok mind azt amit róla alkottok. Nem véletlenül mondom, a kor és a tapasztalat. Emlékezzetek arra amit most leírtam. Lehet hogy kell még egy kis idő de megfogjátok érteni. Én sem voltam más vehemensen kitartottam mereven dolgok mellett.
Ez a bejegyzés hosszabb időre az utolsó. Gondolkodjatok!!
1gondolkodó 2011.10.12 22:42:45
@pounderstibbons: Tudod feldobtál egy szemtelen felvetést. Nem életrajz, csak abba próbálj beleszólni amihez értesz!!! egyébként mi a tisztes foglakozásod hogy ekkora önbizalmad van??Az nyilvánvaló hogy nagyon beszűkült a gondolkodásod, olyan vagy mint egy imamalom, mindig ugyan az jön ki belőled. Ha kezdesz egy kicsit tájékozódni a világról és leveszed a szemellenzőt akkor még ez javulhat. Te nem érted?? Vagy nem akarod érteni amit mondtam?? Így nem lehet beszélgetni. Süketek párbeszéde. Sajnálom!
1gondolkodó 2011.10.12 23:29:44
@fordulo_bogyo: Bogyó sokkal komolyabb embernek gondoltalak. Emberi dolog. Sok sikert a munkádban és kívánok hozzá jó egészséget. És szeretném ha levennéd a szemellenzőt és értelmes emberként gondolkodnál. Hidd el megéri. Ha így gondolkodsz nem fogsz semmi érdemlegeset letenni az asztalra. Én bízom a józanságodban. Amit írtál jól gondold át!! ????? na megválok egy időre tőletek, remélem nem bánjátok.?? Sziasztok.