Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogart

80 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://www.youtube.com/watch?v=Cnvk_h_T6uU Pákó új klipje többszörösen is zavarba ejtő. Nemcsak a választott dal szempontjából, hiszen eredeti afro feldolgozást ritkán hall tőle az ember. Több, mint öt évvel ezelőtt a Bebeyo volt ilyen. A Mayo viszont teljesen más, amihez a klip…..
Pákó legújabb nyári dalát a Szőke barna folytatásának is nevezhetnénk, hiszen stílusában és könnyedségében nagyon emlékeztet a tavalyi többmilliós letöltést elérő feldolgozásra. Pákó ezúttal sem bízta a véletlenre. A Coco Jambo cover-ét készítette el Pákó Jambo…..
Pákó ma reggel úgy ébredt, hogy itt az ideje szemüveget csináltatnia magának. Rögtön alegjobb helyre ment. ..
Mocskos ügy! Félelmet keltő. Mi az üzenete? Előre bocsátom, apám révén örmény származású vagyok. Amennyire édesanyám révén magyar és ezt fontos leírni bármi előtt, hiszen Itt élek sok száz örmény származású honfitársammal együtt és rajongva szeretem ezt az országot,…..
blogart 2012.09.04 08:52:28
@ikaljan: Köszönöm a kimerítő elemzést, de látnod kell, hogy az örmények sosem voltak agresszorok - rendelhetsz ide zsákszámra történelmi adatokat, azok nem lesznek egy súlycsoportban az azeri és török részről elkövetett kegyetlenségekkel. A genocídium pedig sajnos még nem ért véget... csak eltelt 97 esztendő. A fejekben, a lelkekben, a gyűlöletben és a kimondatlanságban ott van, tart és pusztít. Évek óta dolgozunk azon, hogy legyen párbeszéd az értelmesebb felekkel szerte a világban. A most történtek ezt a munkát tették tönkre. Gondolkozz el ezen...
blogart 2012.09.04 11:50:39
@ikaljan: O.k. a párbeszéd elkezdődött. Nyilván te megkapsz minden információt a másik oldalról... Ez még nem jelenti azt, hogy tájékozott lennél a kérdésben. Nyilván kaptál egy sor PR anyagot, hogy "tudományos munkádban" feldolgozhasd. Felsorolt érveidet unásig ismerjük már, de semmi köze a tényekhez és az erkölcshöz. Mélyülj el picit jobban és legalább ilyen empátiával a keresztény, örmény diaszpórák történetében is. Miért élnek olyan távol hazájuktól, mit tettek le világszerte az asztalra tudomány, művészet stb. területén? Mit adtak a befogadó országoknak? Hogyan tettek és áldoztak a magyar szabadságért például: két vértanú Aradon. Kiss Ernő és Lázár Vilmos. Vagy 56-ban Pongrátz Gergely... Rá fogsz jönni, hogy más kultúrkör az örmény. Nem szokásunk baltával agyoncsapni alvó embereket, feldúlni házakat, gyerekeket, asszonyokat és férfiakat ölni (1890-2004-ig több lépcsőben, nemcsak 1915-17-ig, amire hivatkozol.) Tudom, hogy most eltávolodtam az eredeti tárgytól, de a kép ennyire összetett. Mint ahogy a baltás gyilkos elengedése sem egy egyszerű köztörvényes bűnöző kiadatási procedúrája, hanem összekacsintó cinkosság egy gyilkolásra buzdító, bűnöző állammal. Ezt kellene felfogni végre, mielőtt lekezelően legyintenél és próbálnál egyenlőségjelet tenni össze nem hasonlítható dolgok között. A legkevesebb, hogy méltó tiszteletet mutass az áldozatok emléke előtt. Gurgen Margarian emléke előtt is. Ő volt a baltás áldozata... Tudom, tudom mindjárt írod, hogy Gurgen Margarian meg lemészárolt több száz azeri családot és különben is gúnyos volt és szemtelen az azeri baltás gyilkossal...Minimum, hogy lecsapjuk a fejét...
Fékeveszett agresszió hömpölyög keresztül országunkon. Az örmény őrület megfertőzte a szentimentális lelkeket, az egyházakat, a sajtót, a bloggereket, de még a kormányt is. A teljes magyar közélet a jereváni szemfényvesztés bűvkörébe zuhant. Senki nincs, aki rákérdezne: mi…..
Jon Kortajarena és Sean O'Pry. Ez a két név már önmagában garancia a minőségre, a férfimodell-olimpián biztos helyük van a dobogón: ezen állítás alátámasztására álljon itt a legújabb Zara kampány. Jon és Sean egyszerűen egy darab faéket is menővé tudnának tenni,…..
A markecolás Budapesti viszonylatban mindig is napirenden volt... Az orrunk előtt szakítják ki a láncot a nyugdíjas néni nyakából, primitív  hordák verik agyba-főbe az aluljáróban a szerencsétlen tinédzsert, elhagyott pesti lépcsőházak sötét fordulóiban várják be az egyedül…..
Blogart blogmagazin PÁKÓ NYARA 2012.06.27 06:25:00
PÁKÓ és a SZŐKEBARNÁK – megosztáselemzés (Kommentek,like-ok stb…)   És itt van megérkezett a nyár legújabb youtube-os remake-remeke. A videomegosztóra szállító fickó hazánk talán legmegosztóbb celebe, maga Fekete Pákó, aki - figyelem, kiszámoltuk - pont tíz éve…..
DopeMan Papát ezentúl politikai elemzőként is vendégül láthatja bármelyik csatorna a Hír TV-től az ATV-ig. Most éppen a hamburger adóról eszmecserél... ..
Hogyne lenne! Ez esetben marcipánkrémes mandulatorta - kis unokahúgom ötödik születésnapjára ez dukál! Az előkészületek során ugyan mindenkit sikerült zavarba hoznia az ünnepeltnek - a "milyen tortát kérsz születésnapodra?" kérdésre ugyanis azt válaszolta: levéltortát.…..
Nesze!szer Mizu Lakatos Márknál? 2011.06.03 08:42:00
   A kreativitás nem ismer határokat. Lakatos Márk igazán vicceset alkotott csapatával néhány nap leforgása alatt - Fluor Tomi sikeres Mizu nótáján gondolkodva kicsinyt. Mi ezzel zártuk és kezdtük is napot, kutyául bejött nekünk. Aztán ma azon ötletünk támadt,…..
Imádom a marsi homokdűnék rejtélyes formáit, melyek kilométeres pixelekből általunk fantáziált rajzokká állnak össze. A mai Index egy szív alakú képződményre hívja fel a figyelmet, de szerintem sokkal érdekesebb - kis képzelőerővel - a szomorú, lefittyedt szájú…..
Tekintsünk el attól, hogy mindez médiahack és pont. Szánalmas kísérlet lenne így szépíteni ezt a pitiáner botlást. Van egy elgyengült jellem. Frusztrált fickó, mert felőrölte a kereskedelmi média és súlytalanná vált, mint írástudó ember, egyszersmind férj és apa...mert…..
Blogart blogmagazin Koldusmarketing 2010.07.09 13:30:00
Ki, hogy éli meg, ha koldusba botlik? Borzongsz? Undorodsz? Sajnálkozol? Magadat is látod a szerencsétlenben? Hogyan befolyásolja a benned élő koldusképet, és a pénztárcát megnyitó, nadrágzsebből aprót előhalászó mozdulat elindulását, az eléd bicegő torzó? A koldusok, akiket…..
Blogart blogmagazin PRIVÁT ÁRVÍZ 2010.06.08 12:14:00
Privát árvíz   Délután hatkor kanyarodott be a fekete platós Navara az áruház  parkolójába, de aztán rögtön át is küldtük az áruszállító front kiadórámpájához, mert a raklapnyi ásványvizet ott egyszerűbb volt bepakolni. A hozzáállás meghatóan pozitív volt.…..
Úgy egy éve került elő ez a pletyka/terv először, amikor Michael Weston színész először tűnt fel a sorozatban, és annyira bejött a figura a nézőknek, hogy a producerek komolyan eljátszottak a gondolattal, hogy készítenek egy testvérsorozatot a magánhekus figurájára alapozva.…..
A szerzői jogvédelem jelenlegi rendszerének védelmezői mindig azzal érvelnek, hogy végső soron a szerzők jogainak és anyagi érdekeinek védelmében lépnek fel. A rendszer egyik legfontosabb alapelve pedig az, hogy az egyes szerzők bevétele dalaik sikerével egyenesen arányos legyen -…..
Már megint kinőtt a földből egy újabb, pedig azt hinnénk Budapest már nem bír el több bevásárlóközpontot. Persze a ledózerolt Skála helyén maradt ugar üvöltött egy ilyenért s a kerületi polgármester is új városközpontot álmodott. Nosza, akkor emelkedjen egy még újabb,…..
Ruskyy tőletek várja a választ arra, hogy mit tegyen azzal a jóképességű autóssal, akiről könnyedén kiderítette, hogy ki az illető. Az biztos, hogy az ilyenek megérdemelnek valamilyen büntetést, de kérdés az, hogy önbíráskodással levélírónk mennyire süllyedne ugyanarra a…..
Nehogy azt higgyük, hogy ez az ország a következmények nélküliség ugara. Egy nyilvánvalóan beteges, szadista rendőr, aki mostanra már az állományra nézve is kellemetlen figura, elnyeri méltó "büntetését". Miután szemeket lövetett ki, ujjakat tört szilánkosra kéjes…..
Nem hiszem, hogy lenne bárki is, aki ne futott volna bele abba a hétvégi hírbe, hogy atyánk, Bud Spencer október 31-én volt 80 éves. Eszméletlenül jó húzás a Kossuth adótól, hogy ebből az alkalomból exkluzív interjút készített az öreg pofozógéppel. Eleve örültünk,…..