Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esprit

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlök mindenkit.Egy khm, érdekes hírt osztanék meg veletek. Lehet hogy mostantól homokos kriptid lényekről is fogunk írni?...De inkább elmagyarázom. A mai napon, 2011 szeptember 6-án, Sri-Lankában megtámadott egy rendőrt a helyiek által méltán rettegett és hírhedt Grease…..
Kriptozoologia Nagylábú videó 2011.09.03 12:28:00
Üdvözlök mindenkit. Érdekes videóra leltem a neten. 2008 május 2-án, Floridában, Myakka City közelében egy szemtanú az alábbi felvételt készítette: Egy állítólagos Nagylábú látható a felvételen, és hát nem tudom, elég érdekes a járása. Mintha ez az egész felvétel egy…..
Kriptozoologia Gyilkos Kroki 2011.09.05 08:25:00
Üdvözlök mindenkit.Már jó ideje figyelemmel követem az eseményeket, de csak most gyűlt össze annyi anyag, hogy amolyan mini cikket lehessen belőle írni.2011 szeptember 1-én, Floridában egy 90 év körüli asszonyt, Margaret Webbet súlyosan megtámadott egy több mint 10 méter hosszú…..
Újra itt, egy újabb poszttal. Tudom kicsit hiányoltátok a leírásokat, és erre a hétre igértem ezt a posztot. Hát már csak egy nap van, vágjunk is bele.A mostani témánk a Marozi.Ez a lény egy olyan oroszlán, aminek a bundáját fekete foltok díszítik. Valamivel kisebb mint egy…..
Kriptozoologia Animal Planet 2011.09.04 07:45:00
Üdvözlök mindenit.Aki tudja fogni az amerikai Animal Planetet, az ma délután 4-ig mindenképpen maradjon a TV előtt, ugyanis Nagyláb maratont rendeznek. Reggel 6 órától délután 4 óráig bezáróan, összesen 11 dokumentum filmet tekinthetnek meg az érdeklődők.Más: Néhány hideg és…..
Kriptozoologia Körkérdés 2011.08.31 20:03:00
Üdvözlök mindenkit.Mint látjátok, az utóbbi napokban, hetekben, alig tudtunk valami hírt vagy cikket ki rakni. Sajnos az az igazság hogy kezdenek elfogyni, vagy inkább össze préselődni a lehetőségek. Ha továbbra is csak az állatokkal, illetve ismeretlen élőlényekkel fogunk…..
Üdvözlök minden Crypto rajongót újra.Elnézést szeretnék kérni mindenkitől hogy jó ideje nem írtam magamról semmilyen életjelet, de mostanában eléggé elvagyok havazva. Barátnőmmel tervezzük a jövőt, illetve amíg még nyár van, addig inkább a szabadban van az ember, mint bent…..
 Üdvözlök mindenkit, egyenlőre a névtelenség homályába vesződnék, ha nem baj. Jó ismerőse vagyok az oldal régi és új szerkesztőjének.A fanyüvő nevű feltehetően emberszabású lényről lenne szó. Nem szeretnék kertelni szóval kezdjünk is bele:   A beszámolok…..