Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SysOp

34 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HP nc4400 laptop eladó:• 12.1"XGA (1024x768pixel) VWA TFT LCD, környezetifény-érzékelő• Core2-Duo T5600 (1.83GHz/2MB/667), VMX-es!!• 2048MB DDR-2 (4GB max.)• intel GMA950 maximum 224MB video• 80GB HDD, SATA 5400rpm, 3D Shock védelemmel• Wi-Fi (802.11a/b/g),…..
Sok dolog van, amit egy nőnek nem egyszerű elmagyarázni :)Egy új motor, egy autó, egy pici, de legalább drága kütyü.Két nap múlva elvileg itt lesz, úgyhogy beiindul a "nagyeeepcteszt".Így látatlanban nem nagyon tudom elképzelni, vegyes érzelmekkel várom.Elsősorban…..
    Aki járatos a felsőoktatásban annak feltűnhet, hogy sebészi pontossággal igazítottam a hallgatásomat a vizsgaidőszakhoz. Nem véletlenül.    Nem vagyok már fiatal, időjárás jelentést sem nézek, megmondom a derekam alapján két hétre…..
    Hát akkor bejött :) Igen, picit blikkes, pénzcentrumos, indexes. Nem kellett volna? Legalább itt vagy. Szeretnék erősen kötődni a rendszergazda (azért a gugle botok most örülnek) témakörhöz. Nem fog sikerülni.    Lehetett volna a cím pl "Hogyan…..
A http://rendszergazdaleszek.blog.hu weboldal a(z) "rendszergazda" szóra a találati listán a 97. pozícióban helyezkedik el.Áttételesen köszönöm a meglepit a SeoTools.hu-nak.Kezdem azt hinni, hogy google botok már érzelmi alapon döntenek :)Azért elgondolkodtam ezen a helyezés…..
SysOp 2007.12.28 20:43:56
Akkor tényleg csak érzelmi alapon volt:

A
rendszergazdaleszek.blog.hu weboldal a(z) "rendszergazda" szóra a találati listán a 108. pozícióban helyezkedik el.

Hmmm... :D
Két út létezik:A könnyebb    A felsőoktatás olyan amilyen, a felvételi rendszer szinte folyamatosan változik, de egy biztos: kell egy jó középiskola ahonnan a plusz pontokat jelentő szakmai tárgyakat lehet vinni. Idegen nyelvet addig tanulj, amíg fiatal vagy és nem…..
Mondaná a német. Amúgy tényleg mindenkinek boldog karit, de azt hiszem nálunk ez mást jelent, főleg mostanában. Igérem mindenkinek válaszolok, aki magánba megbombázott levelekkel csak kérek még egy kis időt. A vizsgaidőszak nagy úr... Vettem utoljára még egy nagy levegőt és…..
Rendszergazda leszek! Napszámos... 2007.11.19 19:32:00
Tudom, hogy mostanában irigylésreméltóan aktív vagyok, de sajnos nem elég a napi 24 óra. A sok ingyen maszek a maradék időmet is felemészti. Azt remélem mondanom sem kell, hogy egy valamire való informatikus ill. rendszergazda még a legszűkebb családi körében is igyekszik…..
    Több hetes kemény és kitartó piackutatás után megtaláltam a legigéretesebb piaci rést: Anti-SEO tanfolyamot kellene indítani.    Annyi keresőoptimailzáló SEO nagymester van a neten, hogy már fáj. Nem akarom elhinni, hogy a Google-nak jót tesz ez a…..
Annyi pozitív megerősítést kapok akarva akaratlanul, ha szóbahozom az informatikus vs. kőműves/autófényező/asztalos/stb. örök kérdést, hogy kezdek elgondolkodni. Drága szüleink azzal indítottak útnak, hogy tanulj fiam, mert különben nem lesz belőled semmi!…..
Kicsit hanyagoltam az oldalt az elmúlt pár napban, de alkotói válságban voltam. Meg is lett az eredménye, már kicsusszantam az első ezerből az egyik kulcsszavamra. Jó látni, hogy működik a google...
    Elég régóta keresünk embert, kezdő rendszergazda ill. kliens üzemeltető / karbantartó / lótifuti pozícióba BP.-re és vidékre is, de nem találunk. Azt gondoltam, hogy a legtöbb probléma majd a fizetések kialkudásával lesz, de igazából nincs kivel alkudozni.…..
Nos.Annyira népszerűnek bizonyult az előző öteletem, hogy inkább felejtsétek el.Olyan túl sok választásom úgy sincs, Xen vagy VMWare. Remélem Xen lesz belőle, ha a tesztek úgy alakulnak ahogy szeretném. A server pool-ok nagyon kellenek, majd kiderül mennyire használható.A vas…..
Rendszergazda leszek! Újra itthon! 2007.10.20 20:21:40
    Nem mondom, hogy jól telt az elmúlt három napom, de mindegy.Lassan át kéne költöztetnem blogot a saját tárhelyemre, mert nem találok normális agyon paraméterezhető szavazó scripteket. Ha esetleg valakinek van jó ötlete szívesen fogadom.    Szóval…..
"...Az informatikai felsőoktatás területén egyébként érdekes tendenciák figyelhetőek meg. Arányaiban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BMGE) hallgatói közül kerül ki a legtöbb IT tanácsadó, az itt végzett szakemberek átlagfizetése 36%-kal magasabb az…..
Az Asus Eee négy modelljét mutatták be ma. A minilaptopok tárhelye 2 és 8 GB között van, 256 és 1 GB közötti memóriával, 2,8 és 3,5 óra közötti akkumulátoridővel. Mindegyiknek 7 inches a kijelzője és mindegyik wifis. Videó kamera csak a 4 és 8 GB-os modellekben van. Mindegyik…..
Van esetleg olyan tanfolyam, képzés, előadás amit nem bántatok meg?Küldhetnétek párat, hátha másnak is jól jön!Valamikor nagyon-nagyon régen voltam egy Infoszférás Zorp (Balabit) előadáson, az tetszett. Windows Embedded -en is voltam nem is olyan régen, idehoztak egy lengyel (??)…..
A beígért netvibes-ra várni kell, de beleszaladtam valamibe:Jó kis tanfolyam, 50értNéhány napja említettem a tanfolyamok utáni csalódást, hát ilyesmire gondoltam.Fizettél már valaha tanfolyamért??..
Ha visszagondolok, nem túl régóta vagyunk elkényeztetve magyar nyelvű szakmai könyvekkel. Eddig azt hittem, hogy az OKJ-s tanfolyamokon kívül nem is nagyon létezik más képzés, ami kimondottan rendszergazda végzettséget ad, ezekről amúgy is meg van a véleményem, de kicsit jobban…..
SysOp 2007.10.11 23:29:11
Vannak olyan dolgok, amiket az ember nem szívesen használ, mert akárhogy is van nem szeretjük az új dolgokat illetve úgy érezzük, hogy nem éri meg a sok vesződést. Életemben egyszer chat-eltem (még 17-ben), de nem fogott meg. Nem ICQ-ztam, nem MSN-ezek, töröltem magam az iWiW-ről is,…..
Ez alapján már gyerekjáték megjegyezni a színeket!..
Mi a bajod az OpenSource szoftverekkel? Inkább fizetnék érte, szükségem van supporta! Csak a Firefoxot ismerem. Semmi, inkább warezolok. Régóta használok OpenSource-t, minden ok. polls best online casinos ..
Két szó: rendszergazda állás..