Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krisztoforusz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagy felfedezést szeretnék veletek megosztani. Megtaláltam az emberi kapcsolatok megjavításának és elmélyítésének csodaszerét! Ha Te is vágyódsz arra, hogy működjenek a kapcsolataid, érdemes begyakorolnod az alábbi beszédmódot. Hadd avassalak be tehát a titokba, ami biztos…..
krisztoforusz 2011.09.09 08:37:04
"@peppe80:
"Sosem tudod így elérni az elismerést."

Szerintem az elismerés is egy olyan emberi érzés, amire igen is szükségünk van.
„A disznónak is jól esik, ha vakarják, hát az embernek, ha elismerik, dicsérik..."
Úgy gondolom az irány a fontos, hogy mit miért teszek. Ha bármit csak azért teszek, hogy elismerjenek, hogy megmutassam ezáltal, hogy vagyok valaki, azt tapasztalom nem éri meg. És egyébként is: mim van, amit nem kaptam, s ha kaptam, miért dicsekszem vele?" (vö. 1Kor4:7) De ha néha eszembe jut Jézus szava: „Keressétek először az Isten Országát és az Ő igazságát, a többit megkapjátok hozzá! Mennyei Atyátok tudja, hogy mindezekre szükségetek van.„Mt 6,25-34, akkor az elismerés is, amire szükségem van, érkezik, ha egyáltalán szükségem van rá. A nagy szentek életét olvasva, egyiknél sem látom, hogy bármilyen nagy elismerésben lett volna részük, és mégis szentek lettek.
Jómagam, ha elismerést kapok munkámért hálás vagyok érte. Ha nem, és mégis vágyok rá, akkor Isten jelenlétében kicsit el szoktam időzni ezzel az érzéssel együtt. Számomra ez segítség.