Regisztráció Blogot indítok
Adatok
briko

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt heti Tokajjal kapcsolatos értekezés arra a nem egészen triviális kérdésre kereste a választ, hogy mit is várhatunk el a muzeális boroktól, kimondatlanul is feltételezve, hogy egyáltalán szerencsénk adódik ilyen tételeket kóstolni. Ez akár bekövetkezik, akár nem,…..
briko 2011.08.14 19:17:47
@BZoltan: Igazad van, teljesen másról írunk. Te megpróbálod a saját borászati tapasztalataidat kivetíteni Tokajra. Ott soha nem az volt a cél hogy egyszerű borokat készítsenek mert ott borkülönlegességek készültek/nek. Ezeket a borokat viszont nem lehet elkészíteni 2-3 éves hordós érleléssel mert ehez türelemre van szükség. Az írásaid alapján te már 2-3 éves korában megválsz a boraidtól viszont tokajban ez nem igy megy nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez a borvidék teljesen más mint a többi. Különleges nincs még egy ilyen. Nagyon határozott kijelentéseket teszel hogy mit hogy kéne csinálni csak éppen fogalmad sincs a Tokajban folyó borászkodásról. Kicsit ez ugy hangzik mintha egy heggesztő akarna megtanítani egy vízalatti heggesztőt, hogy mit hogy csináljon.
briko 2011.08.14 21:29:17
@BZoltan: Köszönöm a meghalgatást és a lehetőséget.
briko 2011.08.17 07:16:39
@BZoltan:
Érdekességet hallottam a tegnapi hírekben a Dobostorta,Rákóczi túrós,bejgli. Pozsonyi kiflit,hungarikum-má nyilvánítják de csak azokat amelyek a 18 sz. szerinti recept alapján készülnek, az összes többi hamisítvány ha nem így készül .