Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C and C Blog

14 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy évesek lettünk! Ez úton köszönjük a hallgatóknak, beszélgető partnereinknek a befektetett energiát és figyelmet.Oroszlánrészt vállaltak az alábbi blogok szerzői:Kprax - Marton PéterBiztonságpolitikai és Terrorizmus - Wagner PéterKatPol - CN, ShcA, RammjaegerLemil - Bányász…..
Sandra Bullock helyett a hadviselés legújabb frontjáról, a kibertérben zajló küzdelemről beszélgettünk és szokásunktól eltérően, hazai témákat is érintettünk. Tovább... Beszélgetőpartnerek:CN, Marton Péter, Keleti Arthur, Huszár Viktor, Szöllősi Gábor, Benicsák…..
Szíria lelőtt egy török vadászgépet. Oda a barátság? Vajon lehet még törökmézet kapni Damaszkuszban? Tovább... Beszélgetőpartnerek: CN, Wagner Péter, Benicsák Péter Az előzős adás Szíriáról itt. Direkt letöltés itt.iTunes itt.A kép és a zene forrása...
A NATO csúcsról és Afganisztán jövőjéről beszélgettünk, majd szokásunkhoz híven jósoltunk. Tovább... Beszélgetőpartnerek: CN, Marton Péter, Wagner Péter, Benicsák Péter A kép és a zene forrása.Direkt letöltés itt.iTunes itt...
Szép új világunkban egyre több légicsapást hajtanak végre távirányítással működő repülőgépekről. Miféle gépek ezek és kik irányítják őket? Beszélgetőpartnerek: Ablaka Gergely, CN, Marton Péter, Rammjaeger83, SchA, Benicsák Péter A vonatkozó linkeket…..
Megtárgyaltuk mit tudunk Konyról, más hadurakról és a környező országokról. Beszélgetőpartnerek: Ablaka Gergely, CN, Rammjaeger83, 5.g, SchA, Benicsák Péter Az adásban elhangzott témákhoz kapcsolódó cikkek:Az eredeti Kony film 2007-ből.Kongó végtelen története, Jean-Pierre…..
C and C Blog 2012.04.04 17:26:18
@Kullancs1983: Itt valami forgalmi zavarozódás van. A letöltött verzió a te gépedre kerül letöltésre .m4a formátumban és akkor tekersz bele, amikor akarsz. esetleg a lejátszóval lehet valami gond.

A beágyazást fentebb láthatod a szürke mezős lejátszó formájában. Abba is bele lehet tekerni, sőt mindegyikbe mindenhol és bárhová. Nincs semmiféle korlátozás a rendszerben.

A fogalmakat nem kell ismerned. Azért vagyunk mi, hogy neked csak a hozzád legközelebb álló módszerrel egy gombot kelljen megnyomnod.
Irán évtizedek óta egy nagy kérdőjel a nemzetközi politikában. Megpróbáljuk megfejteni. :) Beszélgetőpartnerek: Ablaka Gergely, Rammjaeger83, 5.g, Marton Péter, Wagner Péter, Benicsák Péter Több jó cikk is megjelent magyarul ebben a témában: Külpraktika,HTKA, DiploMaci…..
Ez alkalommal sörök nélkül beszélgettünk Szíriáról és az ott kialakult helyzetről. Beszélgetőpartnerek: Rammjaeger83, SchA, Marton Péter, Wagner Péter, Benicsák Péter   A lezáró zenét Omar Souleyman szolgáltatja. Ezzel tesszük föl a hangminőség okozta sokkra a…..
A marathon hosszúságú októberi adás az energiaforrásokról és a hozzá kapcsolódó érdekességekről szól.  Beszélgetőpartnerek: Ámon Ada, Bányász Péter, Benicsák Péter, Perger András, Rammjaeger83, SchA. A záró zene forrása itt található. Érdemes elolvasni a…..
A kép forrása. Pár mondat Szudánról, az ismeretlen, távoli, véres, de még így is lenyűgöző országról. KundK Szudán by CandCHUNBeszélgetőpartnerek: Bányász Péter, Benicsák Péter, Illés Zoltán, Marton Péter, Wagner Péter Némi infó a műsorban elhangzott nevekről:…..
Szinte minden, általunk ismert szereplő, terrorizmussal összefüggő konferenciát szervez szeptemberben. Mi sem tudjuk megkerülni a témát. Arról beszélgettünk, ki hogyan élte meg a tíz évvel ezelőtti eseményeket, illetve arról, ami ezek kapcsán eszünkbe jutott. :)…..
C and C Blog 2011.09.19 22:37:53
@Kullancs1983: Minden bizonnyal a készülékedben van a hiba.
A lejátszáshoz javaslom mondjuk az iTunes-t. Ezzel az alábbi linken letölthető autimatikusan az összes szám és frissül is stb.
feeds.feedburner.com/Candchun
C and C Blog 2011.09.20 09:36:33
@Kullancs1983: Természetesen itt a kommentekben kell tippelni.
Arra nem is gondoltunk, hogy mi van, ha valaki nem tud eljönni. Nos...szerintem megisszuk a sörét! :)
Sziasztok! Egy héttel az első megjelenés, több ezer oldalletöltés és több száz hallgató után, a blog felső menüjében már elérhető az iTunes link, amivel ingyenesen és automatikusan lehet letölteni az újabb és újabb részeket. Továbbá tesztelés alatt van egy cikkfelolvasó…..
Marton Péter a kprax.blog.hu-n megjelent cikkét hallgathatjátok meg szintetizálva. KundK 911 by CandCHUN..
Augusztus 20 óta nagyon felpörögtek az események Líbiában. Íme, amit akkor tudtunk és gondoltunk a helyzetről. Beszélgetőpartnerek: Benicsák Péter, Marton Péter, Rammjaeger83, SchA, Wagner Péter. A fájlokat nyiszálta és ragasztotta: Bányász Péter Amennyiben a fenti lejátszó…..
C and C Blog 2011.08.23 17:33:03
@Bibo65: Mivel sokáig tart a soundcloud leaállása, FTP-ről direktben letölthetővé tettük a fájlt. A lejátszó alatt van a link.
Elnézést a kellemetlenségért!
C and C Blog 2011.08.25 10:22:24
@Bibo65: A témát felvettük a listánkra, a szivárogtató nevét leadtuk a megfelelő helyen. :)