Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaViol

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2008-ban visszautastíotta Donatella Versace a H&M felkérését, hogy tervezzen nekik kapszula kollekciót. Idén azonban sikerült meggyőzniük a tervezőnőt és ma reggel már hivatalosan is bejelentették, hogy télen a Versace márka lesz akivel együttműködik a svéd fast fashion…..
kaViol 2011.08.15 21:11:29
@TrueY: szerintem nem az a lényeg hogy hogyan néz ki több mindent letett az asztalra a divat világában mint amennyit gondolom te életedben is úgy hogy szerintem próbálj meg mást kritizálni ;) jah és majd megnézzük neked 56 évesen milyen alakod lesz ;)) kíváncsian várom...
OurFashion Növessz szempillát! 2011.08.15 17:34:00
Most érkezett meg a MACtől az újdonságaikról szóló ismertetőanyag, és nekem a legjobban a Prep+Prime Future Length Lash szérum tetszik, amelyik azt ígéri, hogy napi két használat mellett, 8 hét után szemmel láthatóan hosszabb, vastagabb és erősebb szempilláink lesznek. Egy…..
Az oly sokak által fújolt Kristen Stewart teljes átalakításon esett át a W magazin jóvoltából, ami annyira jól sikerült, hogy a színésznőből egy szinte felismerhetetlen, ismeretlen szépséget faragtak. Az újságból már nem az a félénk kislány néz vissza, hanem egy gyönyörű,…..
Sasha Pivovarova egy igazi bűbájgombóc a H&M őszi lookbookjának a képein: mosolyog, mókázik, csibészkedik a fotókon.A kollekciót a természetes színek (bézs, barna, fahéj, törtfehér), a rétegezés és a sok műbőr használata jellemzi -az utóbbi a csizmákon és a kesztyűkön…..
Calvin Klein reklám, majd most ez: úgy látszik nem a felöltöztetett személyéért szeretik a megrendelők ezt a Lutz fiút. Anne Vyalitsyna fehérnemű modellel borzolják együtt a kedélyeket a Dylan George farmermárka téli kampányfotóin, melynek minden egyes darabja szexisen…..