Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny.Firpo

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krumplishal Hetet egy csapásra 2011.09.13 06:08:00
A Tockosgyár blogjának szép gyűjtését ajánljuk ma Nektek, no meg persze Claudio Ruffini zseniális játékát. Nynfus, Bugsy, akit hétszer bunkóztak le: 1. "-Ja és az új tulajdonos a Nynfus Corporation. -Főnök ki az a Corporation? -Bunkó vagy…..
Krumplishal A klónok támadása 2011.09.04 06:00:00
 Nem tudom, hogy vagytok vele, de én kimondottan kedveltem Ötvös Csöpi karakterét. Már volt róla szó nálunk többször. Tudom, hogy a sikerben sok minden közrejátszott anno, de mégis. Elkezdtem hát kutatni, vajon más országban volt-e példa, hogy utánozzák Terence Hilléket.…..
Johnny.Firpo 2011.09.05 09:41:33
Elképesztő, hallatlan, elképesztő, hallatlan...Olvasom a hozzászólásokat és nem értem, hogy lehet a BSTH rövidítésen ennyire fennakadni.

@Mózsi bá: Még mielőtt azt állítanád, hogy nincs jobb dolgom, állítom, hogy van jobb dolgom és jó dolgomban teljes mértékben ki merem jelenteni, hogy a BSTH egyáltalán nem sértő, degradáló, stb. kifejezés a két színészóriásra nézve...

Fogd fel úgy, hogy azon túl, hogy a rajongók ezáltal fél szavakból is megértik egymást, ez már egy brandnév-nek tekinthető, mely fémjelzi ezeket a kiváló filmeket. Vagy ezek szerint Te Life's Good termékeket vásárolsz, véletlen sem LG-t ?! (szemléltetésnek, nem reklámnak szántam :-))

Egyébként meg néha igen bután nézne ki, ha mindig kiírná az ember pl. három soronként, hogy Bud Spencer-Terence Hill, miközben mindenki pontosan tudja (akit érint), hogy miről van szó.

Mindettől függetlenül Neked nyilván nem kötelező ezt a rövidített formát használni, csak, akkor ne vesd ezt mások szemére, teljesen értelmetlenül. Úgy gondolom, hogy egy hithű rajongóhoz nem is igazán méltó ez viselkedés.

Bocs a hosszú kommentért.

Üdv.,
Johnny
A nagy sikerre való tekintettel, újra nekivágunk a szövegírásnak. Mivel más kérés egyelőre nem érkezett, ezúttal egy közel 8 perces jelenetet választottunk az Ördög jobb és bal keze második részéből.A helyszín Bob falatozója helyett, ezúttal egy kocsma a vadnyugaton.…..
Eljött a szombat, eljött a játék ideje. A héten beharangoztuk a legújabb játékötletünket, a szövegkönyvíró kommentbajnokságot. A találkozókon nagy sikerrel űzzük a szinkronizálást, a jelenet eljátszást. Miért ne működne ez írásban is? Ráadásul ahogy Jack Beauregard egy…..
Krumplishal Retróplakát 2011.08.16 21:49:00
Így estére még egy plakát a Plakátboltból.....
Johnny.Firpo 2011.08.16 22:54:13
Johnny.Firpo 2011.08.20 10:11:18
Itt van jelenleg jobb oldalon fent:

plakatbolt.tumblr.com/page/4

De szerintem nem eladó, mert ár nincs kitéve.
 A múltkor igen sikeres volt a nézettségi adatokat boncolgató írásunk. Azóta nem telt el sok idő, de az Rtl Klub továbbra is szeret minket, rajongókat. Az anyacsatorna és a Cool önti magából a BSTH filmeket, talán nem véletlenül. Az elemzéseket megnézve jól látszik, hogy a…..