Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerike07

1 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello, Munkahelyi Terror blog! Készítettem itthon, első körben saját magam és haverjaim szórakoztatására, egy fiktív állásajánlatot egy fiktív cégről, a kiválasztási folyamat teljes ismertetésével. Úgy gondoltuk, jó poszt lehetne belőle a Munkahelyi Terror blogon, egyelőre…..
A tanfolyam második napján gyakorlati dolgokról volt szó, hogy zajlik "idősebb" gyerek örökbefogadása, ismerkedés, stb. (a csoportból sokan 40 felett voltak - talán ha négyen voltunk alatta - így sokan idősebb gyereket - nem újszülött - fogadnának örökbe. ez az opció nálunk is…..
Felmerült az elmúlt napok során, hogy miért is van szükség az alkalmassági vizsgálatokra, hogy miért is kell nekünk ezen a bonyolultnak tűnő procedúrán átmenni. Nos, a válasz nagyon egyszerű: az örökbefogadás nem rólunk szól, hanem a gyerekről. Legyen akár csecsemő, akár…..
Valószínűleg évtizedekig eláll, de azért legközelebb érdemes megnézni a címkék vásárlás előtt: Anyám ma volt vásárolni az Allee Sparban, vett egy csomag sörperecet (sört is hozott... :D ), amiről itthon kiderült, hogy már több mint fél éve lejárt a szavatossága. Jó,…..
Gerike07 2012.08.13 13:17:35
A magyar tévésorozat az olyan, amiben Csűrös Karola és Usztics Mátyás céglogókkal gazdagon díszített kezeslábasban beszélget arról, hogy milyen régen is volt a háromhatvanas kenyér. Aztán a lassú dialógus egy pontján mindketten a kamerába néznek, Usztics azt mondja, hogy kéne…..
Bár már csak évek választották el őket a nyugdíjtól, nem ültek ölbe tett kézzel, hanem saját vállalkozás elindítását tervezték. Az üzletet saját erőből nem tudták volna megvalósítani, ezért hitelt vettek fel az OTP-től. Aztán jött a csőtörés…„Három…..
Egyik olvasónk hívott azzal a hírrel, hogy a hazai szolgáltatónál kezdenek kifogyni az iPhone-készletekből. Eredetileg egy 3GS modell vásárlásán gondolkozott, a T-Mobile ügyfélszolgálatosa azonban kénytelen volt elkeseríteni őt: állítólag a készülékből egyáltalán nincs…..
A Wild Mood Swings hetedik dala. Tengerparti hullámmorajlás hangjaival indít, majd egyre erősödő, madárhangra emlékeztető "csettegés" után elindul amolyan suta keringő alapritmusú alkotás, akusztikus gitárral, nagyon finom szintijátékkal és szinte bukolikus szépségű basszus-aláfestéssel. Hosszas…..
Pétert annyira felháborította a T rendszerleállás utáni, ügyfeleinek felajánlott kicsinyes "ajándéka", a hálózaton belüli 10 perc beszélgetés, hogy tömegmozgalmat indítana, megszégyenítendő a telefoncéget. Péter ötlete a piti ajándék beteg gyerekeknek való…..
Gerike07 2009.12.09 18:03:43
Na de ez már durva: index.hu/tech/cellanaplo/2009/12/09/kirugtak_a_twitterezo_vodafonost/

Értem én, hogy olyan balf...sz a T-mobile, hogy egész délelőtt egy szánalmas twitter üzenetre futja, de ha ezt a magas labdát lecsapják, akkor ne a vodkás amúgy igen ügyes embert rugják már ki.

Szerintem holnap már lesz állása máshol ezek után.
Gerike07 2009.12.09 18:19:26
@CID: köszönjük, leülhetsz :)

@Eszt kell csináni e: Mi lett volna jó? Talán ha leszállnak a magas lóról, és nem "belső vizsgálat után" maguk eldöntik, hogy nem volt 4 órát meghaladó leállás, mert ugyan 10 órás volt, de eközben néha 1-1 percig volt vonal, ergo nem összefüggő, és utána a jóváírást nem korlátozzák le úgy, hogy gyakorlatilag az előfizetőik (értsd károsultak!) jó részének igazából semmit sem adnak, mert ígyis, úgyis ingyen beszélnek. És mondjuk azt mondják 10perc szabadon felhasználható, máris jobban érthető lenne.
Minden idők legtrágárabb fordulata, legkételkedőbb káromkodója és leghidegvérűbb viszontválasza egyetlen levélben! Ritka önfeledt szórakozást ígérhetek annak, aki hátradől, és kényelmesen, sietség nélkül elkezdi olvasni L. Zsolt kételyektől gyötört, mélyen emberi…..
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..
Van, ahol némely dologban még Pestnél is rosszabb, például Szegeden, ahol a tömegközlekedési áremelés után az ember dobhatja ki a megmaradt jegyeit. Igazából mégse rosszabb ott, a kulturált fővárosi szakemberek ugyanis jó eséllyel alaposan elverték volna az utast, nemhogy…..
Mária egy felháborodott anya, akinek 13 éves gyerekét nem engedték be a Saturnba, hiába volt vele a 16 éves bátyja is. A felnőtt felügyelet megvalósulásához még 2 év hiányzott, így a kisebbnek kint kellett megvárnia a vásárlást. Mária szerint ez felelőtlenség a Saturn…..
Az utazási irodák válságtrükkje, hogy a szokottnál is hülyébbnek néznek minket, azt képzelve, hogy azt sem tudjuk, erősödött vagy gyengült-e az euró a forinthoz képest. Eddig a  Neckermann specialitásának tűnt (hiszen nemcsak ebben, de ebben a nemrég írt posztban is velük…..
Amikor kijöttünk, úgy gondoltuk, Kanada ellen semmi esélyünk, a szlovákok ellen sem nagyon, talán csak a beloruszokat közelíthetjük meg. De hogy ennyire, azt nem hittem volna, mondta blogunknak Ladányi Balázs. A vb eddigi legszebb gólpasszának szerzője szerint a magyar csapat csak…..
Érdekes kérdés, hogy szemétnek nevezhető-e közterület-felügyelet, ha olyanért büntet meg, ami elvileg szabálytalan, de arrafelé mindenki azt csinálja, mert másképp nem lehet. Érdekes, de könnyen megválaszolható: igen, szemét. Budapestnek jókora részei vannak, ahol az autók…..
Megoldódni látszik a Margaréta tömlős sajt problémaköre: sajtgyári dolgozó szerint a gép, amivel töltik, egyszerűen túltölti. Ezek szerint a képen szereplő hosszabban van a több, a vásárló nincs átverve, megnyugodhatunk. Ahol a Margaréta tömlős sajtkrémet gyártják, a…..
Lássuk, hogy mitől akadtam hirtelen ki legfrissebb bevásárlásom alkalmával?Helyszín: Auchan áruház, ahol tábla hirdeti, akciós Zewa deluxe zsebkendő: 229 Ft helyett 179 Ft. Ok, azon átsiklunk, hogy a tescoban tartósan 179-189 Ft, de veszünk egyet, a termék így is olcsóbb, mint a…..