Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szájhúzó kutya

0 bejegyzést írt és 558 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégi kerti partin ti is szívesen falatoznátok egy finom kis majonézes krumplisalit? Hát felejtsétek el, hogy bolti majonézt tesztek a krumplira! Mutatom, hogyan készíthettek otthon sokkal finomabb majonézt. A hozzávalókért pedig valószínűleg még a boltba sem kell majd…..
szájhúzó kutya 2016.07.28 15:57:48
Napi ázsiai pasi Ha Viet Dung 2016.07.21 08:30:00
Még nem találtam meg az okot, miért tudnak ennyire szépek lenni az ázsiai férfiak. Az biztos, hogy a Jóisten velük kezdhette a teremtést, mert némely férfi úgy néz ki, akár egy félisten. Ha Viet Dung, vietnámi modell ékes példája erre,  a férfias idomain csak úgy siklik a szem,…..
Dehogy is. Pillanatok alatt bejárta ma az internetet ez a fotó, amit Balogh László készített a bicskei vasútállomáson. Az eredeti képaláírás szerint rendőrök állnak egy menekült család mellett, akik el akartak szaladni az állomás területéről. - Hungarian policemen stand by the family of migrants as…..
Néhány hónapja a bulvár arról cikkezgetett, hogy Makány Márta cége óriási válságba került. Kígyót-békát kiáltottak a tervezőre, ám ő nem törődött a negatív kritikákkal, dolgozott tovább. Legújabb kollekciója arról tesz tanúbizonyságot, hogy Makány Márta igenis jelen…..
A panelházakat megmagyarázhatatlan misztikum lengi körül. Annak ellenére, hogy maga a szó az építőanyagra utal, mégis egy komplex fogalommá tudta kinőni magát. Ez az a téma, amiről mindenkinek van véleménye, hiszen vagy maga is panelben él, esetleg egy barátja mesélt róla vagy csak az utcán…..
szájhúzó kutya 2016.06.25 14:22:15
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..
Bizony. Mégpedig az Indexre. Imádtam hat évig itt blogolni, és úgy tűnt ti is egész jól viseltétek, ám mostantól még sokkal jobb lesz! Hogy miért? Itt szépen leírtam. Ami a fontos, a ma kora délutánig élesedett posztok és kommentek rendre átmigrálódtak oda, amik ezentúl…..
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
szájhúzó kutya 2014.07.23 18:34:42
@parasite81: Sajátra meg ott a komodor?
Rostás Árpád - Fotó:Facebook Rostás Árpád Magyar Örökség-díjas cigány restaurátor és vándorasztalos már több mint 200 kastélyban restaurált. Az országház faburkolata, a versailles-i kastély parkettája, konzolasztala és tükre, a Louvre ablaka, csak néhány, abból az ezer…..
Újabb szerzeménye a TV2-nek Keresztes Ildikó, aki évekig az RTL Klub üdvöskéje volt, az X-Faktor mentoraként szerepelt. Tavaly azonban kilépett, mert azt mondta, csak a színpadnak akar élni. Úgy tűnik kiszerepelte magát, mert ősztől a TV2 Sztárban sztár című műsorában…..
szájhúzó kutya 2014.07.02 09:31:45
Fotók: Urbanista - olvasói "A Széchenyi fürdő épületét pár éve újították fel. Azóta újra potyogni kezdett róla a vakolat. Ezt az itt látható módon kezdték »helyre hozni«. Azért egy játszótéri homokozóban komolyabb munkákkal találkozhatunk...." Írta a képeket…..
szájhúzó kutya 2014.06.25 20:50:28
  Fotó: Civertan - Wikimedia Commons Eladó történelmi ingatlanokat bemutató sorozatunkkal nem tudunk elszakadni a kastélyoktól. Ha összeszedek egy tematikus posztra való anyagot, egész biztos felbukkan a kutatás közben pár olyan ingatlan, amelyik egy következő bejegyzés izgalmas…..
A háttérképek amik feldobják az áprilisod!      gpe Letöltés: 4:3 16:9     Szűcs Diána Letöltés: 4:3 16:9     TPety Letöltés: 4:3 16:9     Nagy István Letöltés: 4:3 16:9     Bodor Péter Letöltés: 4:3…..
szájhúzó kutya 2014.05.06 07:12:31
„Nekem kéne a trónra ülnöm, mert én vagyok a Király!” - ezzel a béna szóviccel kezdte Király Viktor az HBO Trónok harca-celebsimogatóját az Allée bevásárlóközpontban, de mivel én imádom a béna szóvicceket, rögtön megalapozta a jó hangulatot az elsőre tényleg…..
Rég nem kapott már pop-up építmény akkora hájpot, mint az Erzsébet térre épülő Lepkeház, ami tulajdonképpen a Tavaszi Fesztivál egyik helyszíne lesz. PR-osnak tűnő civilek és civileknek tűnő PR-osok hada keresett meg vele, hogy mi épül ott, folyamatosan ott villogott a szemem…..
Az első Kasza! után, még valamikor tavaly azt bírtam írni, hogy Ez a műsor így életképtelen (…) ép ésszel felfogni sem tudom, hogy lehetett rábólintani a pilotra, miért nem volt valaki a Tv2-nél, aki odaállt volna a producerek elé, és azt mondta volna nekik, hogy ez egy kalap…..
Lehet utálni a négyes metrót, meg azt is ahogy készült, de azt mindenkinek el kell ismernie, hogy pompásak lettek a megállói. És ez nem csak az én véleményem, hiszen az Architizer A+ Awardson a finalisták közé került a 4-es metró két állomása is. Mégpedig a Gellért téri…..
 Fotó: Sisy - Indafotó Mondanám, hogy nincs ebben semmi különös, hiszen el sem veszett - de ez nem lenne teljesen igaz. Ugyanis a fene se tudta, mi lesz Papp Oszkár Budapest-térképpel játszadozó hatalmas tűzzománc alkotásával a Ferenciek tere átalakítása során. Nagyon…..
    Tudta, hogy Szájer József, Járóka Lívia és Bokros Lajos egyetért azzal, hogy az Únió kötelezhesse a magyar államot arra, hogy lombikbébi kezelést adományozzon leszbikus hölgyek számára? És ők vajon tudják, mire nyomtak 'igen' gombot, amikor az Európai…..
Természetesen közterületen! Lehetőleg száz négyzetméteres, hét emelet magas óriáshálón, ha egy mód van rá, akkor mindenképpen a fővárosban, az újpesti lakótelepen. Nem vagyok marketinges, szóval nekem elsőre inkább az olcsóbb, célzottabb hirdetések ugranának be ilyen…..
Micsoda pofa! Micsoda hihetetlen nézés! Nem kellett sokáig várni, tudtuk, hogy egyszer meg fog történni! Íme Kína nagyágyúja a globális internetes macskaőrületben, Snoopybabe Csengtuból, Szecsuan tartományból. 275 000 követővel a Weibo-n, a kínai Twitter-en és további 190…..
szájhúzó kutya 2014.02.05 07:53:30
@múvemáccsó: ez egy egzotikus rövid szőrű
Gastro Loggia Aranygaluska 2014.01.26 20:39:42
Sztori:FINOM! Egyszer volt, hol nem volt -aki nem hiszi, járjon utána! Vagy ahogy az Alastor Rémszem Mordonnak százfűlézett Barty Kupor -az ifjabbik, mondaná: ennyi, kész, passz, vége! Recipe:3dkg élesztőt 1 ek cukorral ízesített langyos tejben felfuttatunk, majd 50 dkg liszttel…..
  Illusztráció: Google Earth   A Margit körúton nagy fejlesztéseket terveznek. Jó hír, hogy nem Mammut 3 épül az egykori minisztériumi épület helyére, az viszont sokaknak nem tetszik, hogy egy műemlék* iparcsarnok is áldozatául eshet az átalakításnak. A témát…..
Bár Stohl András gyorsan meggondolta magát Heti Hetes ügyben, és inkább lemondta a szereplés, szerencsére nem maradnak új résztvevő nélkül a humor nagyágyúinak lelkes követői, hiszen mint azt a mai Bors megírta, a távozó Ábel Anita helyére máris itt van Zalatnay Cini. Az…..