Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manci néni

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slovensko, do toho! Rezešová 2012.08.27 03:02:00
Több e-mailt, jelzést kaptam az elmúlt napokban, miért nem írok az M3-as autópályán történt tragikus balesetről, mert, ahogy az utolsó poszt alatt egy komment mondja, „azért most történt valami így szlovák-magyar viszonylatban, erről nem akarsz beszélni? (rezesova)”.…..
Manci néni 2012.08.27 11:18:56
Nem sok szórakoztatóbb dolog van annál, mikor közjogi méltóságaink Európába mennek. Lehet valami külön vírus csak nekik, ami a határt átlépve megtámadja és maga alá gyűri őket, mert mire megérkeznek a célállomásra addig általában a legalapvetőbb három dolgot…..
Márk kommentár nélkül küldte ezt a képet. Organic Marple Syrup Persze, elírás, de akkor is aranyos. Nyilván Agatha Christie egyik híres karaktere, Miss Marple járt a fordító fejében, innen jött a plusz r a "maple"-be (ez lett volna a juhar). Ráadásul egy biotermék címkéjén ez…..
Manci néni 2012.05.16 13:41:49
@majdazténtudom: Nekem márpedig nyelvi kérdés, mert én nem a fülemmel érzem, milyen fincsi :-)))
Olvasónk levelét intézkedést kérve küldtük el a polgármester titkárságára.  "Szia! Érdemes lenne azt is megírnod, hogy március elsejétől Bicske "városában" megszűnt az autóbuszbérlet vásárlási lehetősége, bezárták kapuikat a bicskeiek előtt…..
Eddig itt egy szülői levél szerepelt, amelynek írója arra kért bennünket nem egészen egy nap után, hogy a továbbiakban ne szerepeljen levele a nyilvánosság előtt, mert Bárányos József az iskola igazgatója biztonságot, odafigyelést ígért az ő gyermekének is.   A…..
Manci néni 2012.03.09 08:02:41
Kedves Olvasónk arra kért, közöljem és ajánljam figyelmébe a Gondozási Központ bentlakásos szolgáltatását felszámoló Tessely Zoltán vezette testület minden tagjának ezt a tanmese erejű népmesét. Tizenhat idős, beteg, kiszolgáltatott ember utolsó napjait éli Bicskén...…..
Egy igazi hölgy!..
Manci néni 2012.02.14 17:09:17
Pár éve rendszeresen röhögtük magunkat könnyesre ezeken a poén szinkronokon, teljesen átjött a fiúk koleszos lendülete és punkos sponteanitása. Akik még nem látták, azoknak ajánlanám a kultikus 17. részt, amit már majdnem egymilliószor néztek meg a Youtubeon.  ..
Manci néni 2010.05.13 14:48:44
Subba Miki, veled mi van? 2010.05.12 08:45:00
Fájó szívvel látom, hogy Hagyó Miklós a napokban visszatért Mesterházyval ellentétben továbbra is szarik az internetre. Amúgy ez mit fejleszthet negyedik hónapja?UPDATE: Nem igazán tudom mi az a forráskód, mindenesetre az oldal rosszul van beállítva (hagyomiklos.hu/index.php) és…..
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
Manci néni 2009.10.02 13:48:10
@movhu: Kedvesem, én _biztosan_ nem foglak felhívni, efelől nyugodt lehetsz.
Manci néni 2009.10.02 13:56:17
@Frucsasz- feltételes arany sünike díjas:

Hát öregem, sajnálom, akkor téged nagyon félretájékoztattak, vagy nem figyeltél elég jól (hallás utáni értés?). Nem kell, ismétlem NEM KELL 50 ezer forintos csomagot vásárolni, aki ezt állította neked, az egy fasz/picsa. A regisztráció teljesen ingyenes. Annyi megkötés van, hogy mivel ez egy nagykereskedés, tehát majdnem csak a "gyártósorról" veheted meg a termékeket, az egyszeri vásárlás értéke min. nettó 55 euró, jelenlegi értéken 18563 forint. Ezért cserébe kapsz egy diszkontkártyát, amit akkor használsz, amikor csak akarsz. Nincs havidíj, éves díj, megújítási díj, ha akarod, átruházhatod másra. Nincs kötelező havi vásárlás. HA akarod használod, ha nem, akkor nem. Olyan ez, mint régen volt a Metro kártya, volt egy minimális vásárlás. Itt is ez van.

Valóban létezik egy csomag (pontosabban többféle is), de ez egy könnyítés azok számára, akik üzletben gondolkodnak, é hamar meg kívánják szerezni a terméktapasztalatot. De ismétlem ,ez nem kötelező, csak egy választható opció. Ha úgy nézed, az mlm-vállalkozásba befektetett pénzért kapott eszköz.
Manci néni 2009.10.02 14:15:15
@intruderjani: Azért, mert régebben nem voltak kiherélve a termőföldek, azért.

Itt részletesebben utánaolvashatsz:

www.delmagyar.hu/hirek/csokkent_a_magyar_gyumolcsok_zoldsegek_vitamintartalma/2060141/
Mandiner blog Nagymagyar bandázás 2009.08.26 08:31:00
  Tavaly kezdődött, a Magyarok Szövetsége nevezetű társaság szervezett egy Kurultaj nevű programot, amin különösebb reklám nélkül több ezer ember részt vett.   Idén nem Kurultajt, hanem a Magyarok Országos Gyűlését szervezték meg Bösztörpusztán. Sok meglepetés…..
Manci néni 2009.08.26 13:26:53
Na kedveseim, csak végigolvastam. Hihetetlen, hogy mennyi sötét és tájékozatlan ember fröcsögi habzó szájjal a hülyeségeit. Nem mintha számítana, hogy egy-egy ilyen-olyan félnótás ott hagyja maga után a lenyomatát a kiberétrben, de emellett már azért nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni. Úgy gondolom, sokak figyelmét elkerülte ennek a törzsi gyűlésnek az eredeti célja, szellemisége (mert hogy a kurultaj a közép-ázsiai törzseknél a gyűlést jelenti). Szóval, okuljatok és csodálkozzatok, majd felejtsétek el mindazt, amit a történelemkönyvekben megírtak:

www.kurultaj.hu/madjarok

_EZ_ a lényeg, nem pedig a zsidózás, cigányozás stb. (egyébként is, ki nem szarja le őket, ez az egész nem róluk szólt). Vegyük már észre, hogy múltunk, jelenünk és jövőnk ebben van, visszatérni a gyökerekhez, meríteni az akkori és ottani szellemiségből, mert csak ez adhat tartást és új erőt a nemzetnek. A magyar nemzet sokkal hatalmasabb, mint azt hivatalosan ismerjük, nem hagyhatjuk elveszni régi testvéreinket.
The Joker néven garázdálkodó, és a hozzászólásai alapján a névadó képregényhőshöz hasonlóan megvadult elméjű kommentelőnk eresztette el minden idők legdurvább ószövetséges-logopédusos szóviccét: Ábelnek beszédhibája volt. Nem tudta kimondani a "k" betűt.…..
Manci néni 2009.02.12 11:49:21
Bár már nem pánikolunk, azért még válság van, méghozzá rendszerszintű, mély és vélhetően időben is hosszabban elnyúló. Aki már részvényt akar, de nem szeretne a közeljövőben szívrohamban elhalálozni egy esetleges újabb eladási hullám láttán, annak érdemesebb lehet…..
Tessék mondani, ha valaki gyakran látogatja a tintákat a művészboltban, az az inkvizítor? - köszönt be a minap Cutie cimborám, én meg felírtam magamnak, hogy ha legközelebb összefutunk valami vendéglátóipari egységben, egy hangos "A nép nevében!" kiáltással csapjam…..
Van a rossz, a rosszabb, a legrosszabb, és a névkiegészítős ovisvicc. Most szégyellem, hogy a Föld lakója vagyok. Hogy miért? Mert Mr. Stoker bevetette az ovishumort:Hogyan hívják azt a ficsillát, amelyik nem fél? Bátorficsilla...
Manci néni 2009.02.04 10:23:05
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
comment:com Foci helyett pornó 2009.02.03 07:29:00
A Super Bowl történetének legnagyobb botrányának nevezik azt a 2004-es csöcsvillantást, amit Janet Jackson követett el a félidei koncert közben, pedig az kismiska ahhoz képest, ami Arizona állam Tucson nevű városának lakóival történt: kedvenc csapatuk egyik játékosa végigszaladt…..
Manci néni 2009.02.03 10:16:20
Na kérem szépen. Hát ez hír? Ezért nem kell átmenni a nagy víz túlsó oldalára. Hülyeségért nem megyünk a szomszédba, nálunk is van épp elég. Mert hogy kérem, nekem is van ám egy sztorim, de ez sokkal, de sokkal zaftosabb, mint ez. Kár, hogy annak idején nem vertem nagy dobra, ma már biztos milimolyos lennék belőle.

Szóval valamikor a '90-es évek közepén egy a fővárostól kb. 40 km-re fekvő, kb. 12000-es kisváros (legyen mondjuk "B.") művelődési központjában dolgoztam, az ottani városi tévé munkatársaként. Kis költségvetésű intézményként félprofi felszerelésekkel felvettük, megvágtuk és végül a fél városnak leadtuk a kábelen a település fontosabb eseményeit (néha még élő adásaink is voltak, de azt a mókát majd egy másik alkalommal mesélem el).
Történt egyszer, hogy B. város focicsapata nem tudom milyen mérkőzést játszott a lényegtelen nevű település csapatával. Na, ezt is meg kellett örökíteni, hát uzsgyi, kimentünk kamerázni. Az anyag olyan jól sikerült, hogy alig kellett vágni rajta, ezér viszonylag gyorsan le is tudtuk adni. A heti adás fontosabb részeinek ismétlése vasárnap délutánra esett, mert ugye akkor voltak otthon a családok, akik más dolguk nem lévén, bennünket bambultak. Na most technikailag úgy nézett ki a dolog, hogy volt annak idején egy ún. "Szív TV" (valaki biztos emlékszik még rá), aminek az adásait postán kaptuk VHS-kazettán (a minőséget most hagyjuk). Miután ezek lementek, a kazettákat újrafelhasználás céljából adásrögzítésre, archiválásra is használtuk. Egy ilyen kazetta őrizte meg azt a bizonyos heti adást is. Praktikus volt, mert csak be kellett tenni a lejátszóba és el lehetett menni akármi csinálni. Ügyeletes kolléga szépen így is tett, rutinból berakta a kazit, aztán irány a kricsmi. A bibi ott kezdődött, hogy vagy elfelejtette az adást, vagy nem ért vissza időben (erre már nem emlékszem), de az történt, hogy a kazetta végéről nem lett letörölve a Szív TV adása, ami már elvileg késő éjszakai műsor volt. Amikor véget ért a focimeccs ismétlése, vasárnap délutáni matiné keretében a Káma Szútra egyik epizódját nézhette végig a fél város. Na, ott aztán volt mindenféle töcskölés, meg fröcskölés, meg sikoltozás, meg minden, amit akartok.
Másnap, hétfőn aztán volt mindenféle nagy botrány, a polgármester tombolt, a művház igazgatónője szintén.
Na, én azt mondom, hogy EZ valóban zaftos sztori volt. Csak (sajnos?) nem kapott elég nyilvánosságot.
Szerbusztok drágáim!
Úgy látszik, ez most a trend, hogy ahelyett, hogy a nyugati és az elvárható civilizált gyakorlat alapján minden alapvető számlavezetési szolgáltatás ingyenessé válna, minden szarért fiszemfaszom összegeket számolnak fel a bankok: Érdekes húzásra lettem figyelmes, melyről…..
Hiába kéri az előfizető, hogy ne kerüljön bele a telefonszáma semmilyen kereskedelmi adatbázisba, a T-csoport ezt úgy értelmezi, hogy az általa megbízott telefonos kellemtlenkedőknek azért odaadhatja, állítja Gergely. Gratulálunk, ez igazi népszerűségnövelő üzletpolitika,…..
Behazudott egy nemlétező telefonszámot, kötbért vetett ki a megvezetett ügyfélre és szinte minden elképzelhető Homár-kompatibilis szemétséget elkövetett a T-Com szegény Kvassyval. Nem reprezentatív és erősen szubjektív megállapítás, de az utóbbi hónapokban mintha jócskán…..
Az Árkád környékén lakó gazdaságos matricás plakáthekker immáron Budát is mémfertőzi. Legfrissebb társadalmi célú üzenetét Noru fotózta meg a Gellért téren:A csatolt képhez nem fűzök kommentet, majd a többiek... :DHely: Szent Gellért téri buszmegálló, Budapest.Idő:…..
Na és akkor mit művel a gyomrunkkal? - teszi föl a kérdést Kovács Miklós pécsi Homár-olvasó, aki egy gyerekbulin megmaradt szendvicseire borított fóliát. Ami pár helyen egyszerűen kiégett másnap reggelre. Bár mi egy emberi gyomortól sokkal többet várunk, mint egy…..