Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kristof!

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán elkezdődött a budapesti bérbringa-hálózat állomásainak építése. A dokkolótelepítés több helyen indult egyszerre. A VI. kerületben, az Andrássy út és a Körönd környékén, valamint a Nagykörúton is szerelnek. A munkákat nehezíti, hogy - bár előre kiplakátolták -…..
 Nyilvánosságra kerültek a felsőoktatásban 2012-ben felvehető államilag támogatott hallgatói létszámkeretek. A fő keretszámok nem okoztak meglepetést, hiszen a felsőoktatási törvénykoncepció mellékleteként már régen kiszivárgott, hogy a Széll Kálmán terv nyomán a…..
kristof! 2012.02.07 13:46:23
@is: Tévedés keverni a business study szakokat a közgazdaságtani képzésekkel. A BGF gazdasági és menedzsment képzése után nem lesz az illetőből közgazdász, aki képes makrogazdasági elemzéseket csinálni, hanem a menedzsmenttel fog foglalkozni. Ez az állítás, hogy a közgazdász egyenlő a nyelvet beszélő mindenessel, egy hülyeség. Nem a nyelvtudásoddal leszel elemző, és nem nyelvtudásra adnak Nobelt.
kristof! 2012.02.07 14:15:06
@KG2000: Nézz már utána mi az a közgazdaságtan! A gonosz imperialisták ármánya, ugye?:D szerintem ha eléd raknának egy alap problémát, egy egyszerű modellt, hogy számold ki ezt meg ezt, akkor elgondolkoznál azon, hogy akkor ez most tudomány- vagy sem. Solow modell ismerős?Phillips görbe? Az egész mikroökonómia? Művelődj
kristof! 2012.02.07 18:51:59
@csorsza: Maradjunk annyiban, hogy sajnos az országokat politikusok irányítják, akik többnyire a saját politikai hasznukat maximalizálják, és nem a gazdaságét, ennek ékes példája a magyar valóság. Az egy más kérdés, hogy a közgazdaságtan nem mindenre nyújt egyértelmű választ, de mondj egy tudományágat, amelyik igen. Minden orvos sarlatán, mert vannak gyógyíthatatlan betegségek?
Madonnával közös számával és annak klipjével teljesen azonos időben, ma délután háromkor jelent meg M.I.A. legújabb videoklipje is, pár napja kiadott Bad Girls című dalára. A klipet Romain Gavras rendezte, aki nem először dolgozik együtt az ázsiai származású énekesnővel. Az…..
Warszawa Első 2011.08.14 16:35:00
Amíg ingáznak a tőzsdék, nagy a para" Nézd meg gyorsan, hogy az elnök távozása hogyan befolyásolja cégünk részvényeit"Andrzej Mleczko szösszenete:)   ..