Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esztipsz

27 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
… így teljesen önszántamból folytatom a blogomat (a szokásos ütemben, tehát legjobb esetben is még egy darab bejegyzésre számtsatok!) :) Én a csúcson akartam abbahagyni a múltkori bejegyzéssel, dehát csak visszatapsoltatok! :) Képeket viszont nemigen fogok beszúrni, mert sokáig…..
esztipsz 2012.08.23 14:18:21
@eca: Nagyon szépen köszönöm! :) Jövő héten megyek Dusnokra, hagyjuk ki a bankokat! :)
Alapvetően ezt az elmúlt hétvégére értettem volna, de ma reggel egy csodálatos meglepetés ért, egy vonyarcról küldött, kb 10 oldalas, matricákkal teli levél formájában, amit rengetegen írtak! Sok hercegnő volt benne, meg hercegek párkeresési tanácsokkal. Én a Kati írását is…..
A mai nap nagyon nagyon nagyon rosszul indult. Kiderült, hogy a busz, a mivel mennénk haza, csak egy nappal később indul, Tudom, hogy ez nem sok, de én mindjárt meghalok. Nem bírom ki itt tovább. Komolyan, hányok az egész helytől. Ha még egy napig ezt a kaját kell ennem, ha még egy…..
Nem lehet más, ugyanis itt még mindig nagyon nagyon meleg van, süt a nap, és nem esik az eső. Valószínűleg tényleg elintézték az angolok a jó időt, hogy az Olimpiát és a megnyitót ne mossa el az eső. Állítólag VALÓBAN csinálnak valamit, lőnek fel valami nitrogénizét a…..
esztipsz 2012.07.26 22:46:02
@Reekaa: Réka, amúgy az a "család" c. kép engem is kiakasztott! :)
EESTI Eső, szél, 15 fok 2012.07.23 23:46:00
Nincs is jobb vacsora ilyenkor, mint bundáskenyér melegszendviccsel, így ezt le is fényképeztem nektek. Magam sütöttem, így a csalafintábbak már rájöhettek, hogy legyőztem az olajtól való félelmem, bizony :) Egyébként mostanában kezdek rájönni mit is jelent a változékony…..
esztipsz 2012.07.25 16:58:39
@Reekaa: köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, természetesen meleg TEÁT akartam írni, de most már csak azért is így hagyom, hátha más is majd bedől :P
köszönöm kérdésed a hajam sajnos nem tart :(
Ezek vagyunk mi. A munka hősei. Tegnap ugyanis bementünk dolgozni szokás szerint reggel 8-ra, és Harry, az egyik főnökünk megkérdezte, hogy ki akar maradni 10-ig. Mármint, nem 2 órát, hanem 14-et, tehát 22-ig. Mi meg úgy döntöttünk, hogy miért is ne, szóval beálltunk a kemények…..
Ma volt az eddigi legrosszabb napunk, mióta itt vagyunk. (Barbinak meg nekem, ezt megbeszéltük hazafelé.) Rosszabb, mint amikor még nem volt munkánk. Ma végeztünk a székmosással, és utána csapatokat alkottunk, hogy takarítsuk le a lépcsőket. A Barbival annyira együtt akartunk…..
esztipsz 2012.07.20 20:58:36
www.youtube.com/watch?v=JsDY1Ha83M8
még h nincs fenn... nem elég ügyesen keresel :D érdekességképpen elmondanám, hogy nekem is még csak anya ajándéka van meg, de én vettem, és bár tudnám, nem használom! :)
esztipsz 2012.07.21 22:33:22
@Apa..apa..apafej!: apa! te miért mutatsz mostanában jelentős érdeklődést a WC-s hasonlatok felé? :) horgászszezon van tudtommal, jobb lenne onnan szemezgetni :P
EESTI Sertéspörkölt nokedlivel 2012.07.17 20:58:00
Tudom elég rég jelentkeztem már, de hát elég nehezen veszem rá magam, hogy az egyre jobban halmozódó infókat egyszerre osszam meg, mert ahhoz nagyon sokat kell gépelni. Ezért úgy döntöttem, hogy szépen fokozatosan beszámolok mindenről külön-külön bejegyzésben. Ma a Helsinki…..
esztipsz 2012.07.17 23:03:14
@Apa..apa..apafej!: iróóónia ;) amúgy pedig a kocsma köré nagyon is indokolt az idézőjel, ugyanis ha otthon a leppukkant olcsó ivókat nevezzük kocsmákat, akkor nyugodtan kijelenthetem, hogy erre a helyre egyik jelző sem volt igaz. Már ha érted mire célzok...
Apának valóban igaza volt az utolsó kommentjében, melyben azt írta, hogy bekerült a "nyomortanya" szállásunk a sajtóba. Egy angol és egy magyar cikk is található, kérésre bárkinek elküldöm a linket. :) Egyébként ennyire azért nem rossz a helyzet, tényleg drága, és tényleg nem…..
A tegnapi post-ból csak a legjobb részt hagytam ki: azon a fantasztikus gyűlésen szóba került, hogy nem lehet alkoholt fogyasztani azon kívül, amit a  táborban vásárolsz, és azt is csak a kijelölt helyen, mert a magyarok meg az amerikaiak hangosak (a spanyolokról nem volt szó), és…..
esztipsz 2012.07.14 21:40:03
@Reekaa: ismered a földrajzi ismereteimet, kína tuti.peking... na :P
esztipsz 2012.07.15 17:33:50
@Reekaa: nem is google volt.... hiába irigykedsz h én tudtam magamtól :P
Ééééés megint pofára estem. Ma szabadnapunk volt, nem is csináltunk semmit, jó későn keltünk, mostunk egyet (de az még mindig a szárítógépben van), és itt voltunk a szobában, neteztünk, meg szenvedtünk. (Merthogy VÉÉGRE bevezették a netet a szobákba is, csak hogy senkinek…..
esztipsz 2012.07.11 22:47:45
EESTI Tudod én dolgozom.... 2012.07.03 12:21:00
... ezért nem frissül olyan gyakorisággal a blogom, mint másé, úgyhogy a kritikákat nem kell naponta komment szinten kifejezésre juttatni. Amíg én nem frissülök, addig olvassa mindenki a rekaazolimpian.blog.hu-t, ott midnig van új bejegyzés, izgalom, humor, horror, vagy romantika. Most…..
esztipsz 2012.07.11 22:04:19
@zsuzsipszilon: próbáltam youtubeon megkeresni, nem ment, úgyhogy: "A legyek királya Loui vagyok, mindent, mi mocsok behurcolok. Szőrös kis lábamon millió bacilus, piszok, piszok, piszok kosz vagyok. Nincs többé tisztaság, ENYÉM AZ EGÉSZ LAKÁÁÁÁÁÁÁÁÁS, a morteint elő ne vedd, jajj gyors halál, a dalnak itt vége lesz."
Remélem ezzel segítettem :)
Mivel mostantól valószínűleg nem fognak túl izgalmas dolgok történni, mert dolgozni fogunk, most pótolom az elmaradásaimat. Ma munkába menet ugyanis eszembe jutott, mennyi mindent nem írtam még le, amik miatt irigykedhetnétek rám. Például, hogy MINDEN NAP munkába menet elsétálok…..
EESTI Ehitajate tee 2012.07.06 21:50:00
Ennek a címnek nem sok értelme van, de ez a lakásunktól számított második trolimegálló. Kimondani kb lehetetlen, illetve nem, csak a Balázs annyira nem tudja kimondani, hogy én sem. Ezen a héten nem túlzottan sok minden történt, viszont vannak hírek! Holnap reggel például…..
Nagyon furfangosnak kell lennem most,ugyanis angol a keypadom, nem tudok magyar szavakat belefoglalni a sztoriba ma. Elromlott a laptopom ugyanis. Meghalt. Esetleg valami okosok majd megszerelik nekem, akkor majd hosszan ecsetelek mindent, de most sajnos nem tudok. Mindenkivel minden ok, ugye? puszi…..
Ennyi cigicsikket szedtünk ma fel a Barbival kb. az olimpiai falu területéről. Merthogy ma is dolgoztunk. 7-re kellett kiérnünk, szóval fél 6kor keltünk. Nem mondanám, hogy sok volt az alvás, de holnap nem dolgozunk, úgyhogy majd kipihenjük. :) A vendégek még ott voltak reggel,…..
EESTI Tere! 2012.06.24 18:05:00
Mivel apa a kommentelésben tulajdonképpen magasra tette a lécet,és lassan az ÉN olvasóközönségem többet tud a Patyi család programjáról, mint arról, hogy mi van velem, szóval úgy éreztem ezen változtatnom kell, úgyhogy itt a második bejegyzés 2 hét után. (Az igazsághoz persze…..
EESTI Nincs orosz akcentusom... 2012.06.19 20:31:00
Ide is eljutunk, de kicsit később :) Itt vagyok már több, mint egy hete, mégis csak most vettem rá magam,hogy írjak végre. De mielőtt belekezdenék el kell mondanom, hogy egy nagyon fontos részt kihagytam a görög blogomból, mégpedig azt, hogy mennyire örültem a papír alapú,…..
i(L)greece még mindig hajadon 2011.11.15 12:33:00
11.11.11 elmúlt esküvő nélkül, remélem azért emiatt senki szíve nem tört össze. Én ugyan voltam egy esküvőn, na nem a sajátomon, meg nem is vendégként, csak véletlenül egy olyan étteremben ettünk, ahol épp egy esküvő volt. Kicsit irigyeltem is őket, hogy 11.11.11, de…..
i(L)greece 47,5 2011.10.29 19:00:00
 Ez a pogácsák száma, amik a kukában végezték. Úgyhogy mindenki, figyelem: NE KÜLDJETEK POGCSÁT!! Ötletnek nem volt rossz, azt aláírom, de megkóstoltam egyet (ezért 47 ÉS FÉL), de olyan kemény volt, hogy ha nem is egy életre, de az itttartózkodásom idejére biztosan elment a…..
i(L)greece csakasztrájkolás... 2011.10.12 09:27:43
 Ismételten 8 nap telt el a legutóbbi bejegyzésem óta, remélem a legnagyobb rajongóim nem kerültek kórházba az elvonási tünetek miatt:)Tehát múlt szerdán kellett volna beiratkoznom a jogi karon, de nem tettem, ugyanis sztrájk volt. De kivételesen nem közlekedési, hanem az…..
i(L)greece breaking (haha) news 2011.10.04 12:49:49
Ahogy elnéztem a türelmeteket hiába kértem, úgyh most én kérek kommenteket. Kommenteljetek, kommenteljetek, kommenteljetek! (idegesítő, nem? :P)Egyébként akkor most beszámolnék Mykonosról. 5 órás hajóút volt az odafelé vezető, én végigaludtam. Megérkeztünk fújt a szél,…..
 Köszönöm a jogos kritikát Ágnes (és többiek), de ahogy nézem még csak 8 napja, hogy nem írtam semmit, szal legközelebb több türelmet, ha kérhetném. Akkor kezdődik a is időutazás.A végső teszt könnyebb volt mint számítottam rá, kivéve persze megint a fogalmazást…..
Tegnap volt itt integrációs party. Ami egyébként nem sikerült olyan hatalmas durranásra. Inkább úgy mondanám, hogy egy állófogadás féle, de egyébként kedves volt a Croustól, hogy szervezett egy ilyet. Kicsit úgy éreztem magam,mint amilyen az árváknak lehet, amikor meglátogatja…..