Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fm!

1 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
Ne ítélj meg egy könyvet a borítójáról. - tartja a mondás. Igaz ez a társasjátékokra is, főleg akkor, ha azok év játéka címet nyernek mondjuk Németországban. Amikor a neten kutattam a Camel Up után, még bőven Concept lázban égtem és képtelen voltam elhinni, hogy valakinek egy ilyen gyerekes-színes…..
Hármam, ugyanarról, háromféleképpen. A True Detective fináléja megosztotta a sorozatfüggőket, legalább annyira, mint a Lost utolsó része, vagy a Maffiózók befejező 8 másodperce tette. Perszehogy az Indexen belül is kialakultak a frakciók. Triplakritika. Ezek a kérdések maradtak…..
címféle szövfélewww.kmplayer.hutáblázat cella     ..
A Showtime oldalán találta ezt a kiváló játáékot egyik kollégánk, azzal a megjegyzéssel, hogy csak óvatosan, mert addiktív. Igaza van, hajnal fél négy óta fejtjük a Weeds-képrejtvényeket. A képre klikkolva indul a móka-..
A backdoor kommunikáció egy olyan gyöngyszemét küldte el nekünk Laci, ahol nem a felirattól, hanem az elhelyezés módjától kezd el tikkelni a Homár ollója. A Tesco a fotocellás ajtóra ragasztja a vásárlói tájékoztatót, ami látótávolságba érve természetesen eltűnik a…..
fm! 2008.07.31 11:27:22
Próbálunk rajongókat szerezni a nyár egyik legkellemesebb meglepetésének számító Middleman című sorozathoz, amiből az ABC Family éppen most csípett le pár epizódot, hogy nyomorodnának meg. Ha nem rendelik be a második etapot, nagyon mérgesek leszünk. A videó az ugrás után…..
Amíg fel nem számolják és be nem hintik sóval az összes parkolótársaságot, kénytelenek vagyunk az összes sztorit lehozni, hátha felfigyel rá a gondviselés, a független ügyészség, vagy egy hollywoodba szakadt überproducer és kanyarít belőle egy szappanoperettet. Vasárnap este,…..
  Két évtized a texasi napon, és alig 700 ezer forintért ott is állhat a kertünkben egy rohadásmentes, V8-as amerikai álomtepsi. Igaz, a belseje elég betyár. Kimentem Vmax Zsolthoz, hogy megnézzem, hogy áll a VMax átépítésével, továbbá vittem neki egy karton Statoil…..
Budakeszin (is) nemrégiben iszonyatos vihar volt. Bár nem tartozik a Kár-park elsődleges profiljába, de a közelmúltban megtudtam, hogy mi a baj a mostani időjárással. Nem az a nagy gond, hogy több eső esne egy évben: a mennyiség évtizedek óta változatlan. Egy valami változott,…..
comment:com Folytatódik a Beugró! 2008.07.29 08:11:00
Tegnap éjjel olvastuk a jó hírt a sorozatjunkie-n, mi is kitesszük hát, mert tevékeny szerepet vállaltunk a kampányban: megmenekülni látszik a Beugró, a következő adás felvételeire augusztus 25-26-án kerül sor, lehet örülni. Itt elolvasható minden további infó...
fm! 2008.07.29 09:22:09
Belsőség Az áldozat is hibázott 2008.07.27 06:44:00
  Miért ítélnek el halálos közúti baleset okozásáért, ha az áldozat ma is élne, ha bekötötte volna magát? Két éve Toller László és hivatali sofőrje Budapestről Pécs felé tartottak. A 61-es úton, Dombóvár közelében egy szabálytalanul előző autóval való…..
comment:com Privileged promó 2008.07.24 14:30:00
Korábban Surviving the Filthy Rich címen futott, most egy kicsit szelídebb címmel, felturbózott promóval, de ugyanazzal az érdekleten, szar történettel jelentkezik a CW egyik őszi reménysége, ami szerintünk hatalmasat fog szívni. Kit érdekel a jólelkű, de szegény házitanítónéni…..
Zseniális marketingötlet: a How I Met Your Mother című sitcom (hamarosan a Comedy Central műsorán) egyik szereplője, a megrögzött agglegény/pinabubus Barney egy úgynevezett Bro Code-dal magyarázza meg számos (nagyon vicces) tettét, ez az a könyv (szerinte), amit a férfiak azért…..
fm! 2008.07.25 08:49:51
Szeptember 8-án mutatja be a Viasat3 itthon az ABC előző idényének egyik legnagyobb meglepetését, az újonc évada ellenére kismilió Golden Globe- és Emmy-jelölést bezsebelő Pushing Daisies című sorozatot, amiben egy cukrásznak az a különleges képessége van, hogy az…..
Nem egy nagy durranás, de csak Hősök-témájú. Az első részt is feltesszük elé, hátha nem látta valaki a múlt héten.   ..
comment:com Díjaztak a kritikusok 2008.07.22 12:35:00
Jön az Emmy, de előtte még itt a TCA Awards, a tévékritikusok saját, különbejáratú homokozója, amibe a többi kisgyerek nem tolhatja be a műanyag dömpert. Ennek a díjnak is kábé annyi az értéke, mint az összes többinek, jól mutat a rezümén, meg ki lehet rakni a falra, hogy a…..
Adott egy idióta hvcs szakadt kabrióval, meg egy Gumibot 80 névre hallgató levélíró, aki - mily meglepő - rendőrként funkcionál munkaidejében, meg amikor lekoccolják a motorját. Aztán meg ráver az idióta hvcs-re egy sokkal nagyobb balhét, mint amit az valójában elkövetett. Most…..
fm! 2008.07.23 10:53:40
Belsőség Nem találtak ráncokat? 2008.07.22 01:04:00
  Bemutató: Peugeot 407 - 2008 Letöltöttem egy rakás első szériás képet a 407-esről, aztán elővettem az új gyári fotókat, és közel egy órát meregettem a szememet, karikáztam volna a különbségeket. Itt semmi. Ott se. Na ja, a maszkon lett egy kis króm, az jól mutat.…..
Vélemény: Ezt tudja a Mercedes és az Opel 2008-ban Rövid időn belül két nagyon modern, nagyon környezetbarát autó is járt szerkesztőségünkben. Ennek kapcsán szerzőnk meghasonlik úgy emberi, mint autós újságírói mivoltában, világvégét vizionál és kikel magából.…..
Azt ugye már megírtuk, hogy a UPC szerződési feltételeinek egyoldalú módosításával (törvényileg) "felajánlja" előfizetőinek, hogy mindenféle következmény nélkül felmondhatják előfizetésüket. Kár, hogy ezt fekete alapon kék tintával igyekeztek közölni, mint…..
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
Most mondjam azt, hogy így jár, aki José Padillára gerjed? Mit érdemel az ember, aki miatt életem összes nőjének összes lejátszója tele volt átkozott Café del Mar-válogatásokkal? De most sajnos nem az ő megbüntetéséről van szó, hanem arról, hogy Sonica szerint megint csúnyán…..
Várható volt, hogy a TV2 Big Brotherbe öltött Megasztár folytatása nem fog ellenfél nélkül maradni az RTL Klubon, de nem a korábban pletykasziten emlegetett Való Világ folytatás, hanem egy angol import valóságshow száll ringbe, ráadásul a TV2 átlagemberes teheségkutatójával…..