Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parkolok.com

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laci a ki nem küldött karácsonyi kütyüjének már csak az árát szeretné visszaszerezni, de ez sem megy egyszerűen: 2012.12.16-án regisztráltam a "Technik B.Sat Kft. kis- és nagykereskedés" webshopáján, hogy karácsonyi ajándék gyanánt megrendeljek egy SAT finder…..
parkolok.com 2013.01.22 17:59:50
@igi1: +1

Itt próbál mosakodni..
parkolok.com 2013.01.22 18:04:29
@timeatop: Az a jó hogy a google hamar beindexeli ezeket a bloggokat. Így elég hamar a saját weboldala elé kerül a találati listában ki sokak számára egyértelmű hogy a Technik B.Sat Kft megbízhatatlan cég és nem szabad kapcsolatba kerülni a Technik B.Sat Kft-vel.
Ökölbe szorult segglukkal, ugye. ..
parkolok.com 2012.12.22 15:40:24
@fran7: Rio.. a film elején látszik a Krisztus szobor. Onnan indulnak.
Naiv ügyfél Allianz bankja egyik reggel FHB-vá alakult. Ami önmagában nem lett volna probléma, de augusztus közepe óta nem sikerül az átvett számlájához egy bankkártyát kiállítani. Decemberben megérkezett ugyan a kártya, a PIN-kód viszont nem. Ez év közepe táján az Allianz…..
Tagadhatatlan, hogy a fantomtartozási trendek közül mára a késedelmi kamat messze a legsikeresebb lehúzási formátum. A Főgáz úgy gondolta, hogy idén karácsonyra 4 évre visszamenőlegesen számlázza ki kiemelt ügyfeleinek ezeket az ellenőrizhetetlen tételeket: A Főgáz…..
Az illegális plakátozásnak már jó ideje leáldozott, apróhirdetéseket azonban még mindig szívesen ragasztgatnak az emberek megállókb. A neonreklámokat üzemeltető Intermédia Kft. ezért úgy döntött, ezentúl kiszámlázza ezeket is: Nem egy ütős posztalany, de érdekes…..
parkolok.com 2012.12.18 15:27:07
@Jani haverja: Pont erre gondoltam. Vagy konkurens céggel (pl kisbolt, stb)
Nem mi mondjuk, hanem Nagy Feró, az X-Faktor egyik mentora a Borsban. Malek Miklós ugye kiszállt, a helyére majd jön valaki, de Feró szerint ez még nem elég, még egy új arc kellene, és akár ő is feláll, ha úgy hozza a sors. Szerintünk az idei évadban nyújtott teljesítményük…..
Dorka leleplezte a szörnyű valóságot, hogy még a szupercsaládbarát pihepuha bútoráruházban is eljátsszák azt a legolcsóbb trükköt, hogy akció előtt virtuálisan duplájára emelik (vagy a valaha volt legmagasabb árat írják ki, de ezt úgyse tudjuk ellenőrizni): Azt hittem…..
A végső mindent államosító roham előtti kétségbeesett költségcsökkentésben a Digi saját alkalmazottaival is szó nélkül kibaszott karácsonyra. Eddig ugyanis ingyen kapták a leglassabb internettel egybekötött mindenes csomagot, amit amúgy 4200 forintért kínálnak az embereknek,…..
 Vidám porcukros rajkodás Ogli G zenéjére súlyzókkal ..
A napokban ünnepelte 43. születésnapját Jay-Z, akit felesége egy 5 millió dolláros Hublot órával lepett meg a jeles alkalomra. Talán mondanunk sem kell, ez minden idők legdrágább karórája. Ötmillió dollár egy karóráért nem tűnik éppen kevésnek, ám Beyoncé aligha érezte…..
Naiv ügyfél nem találta meg a Digi oldalán a komplett csomagjuk megrendelőjét, mert olyan nincs. Ezért a következő logikus lépésként egyesével megrendelte a telefont, netet, tévét. A Digi ezt úgy kezelte, hogy akkor biztos hűségnyilatkozatot sem akart tenni, minthogy azt sem…..
parkolok.com 2012.12.07 16:17:10
@igi1: Minek kell nekem set top box?? barátom olvass utána mi micsoda...
parkolok.com 2012.12.07 16:19:14
@igi1: Tényleg :))) ÉN aagyok a csóró mert nem rendelem meg ugyan azt 2x drágábban :)) Te mekkora lúzer vagy.. :)))))
parkolok.com 2012.12.07 19:05:51
@igi1: miért jobb a T tévé csomagja?? Neked lehet jobb.. nekem nem.. ennyi..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Lívia tegnap hozzávetőlegesen 5 percig nem tudta elhagyni az Erste Bank egyik fiókját, mert éppen töltötték a bejárati automatát. A kérdés jogos: ha csak így lehet megoldani, miért munkaidőben teszik? December 3-án délelőtt bementem a Bartók Béla úti bankfiókba ügyet…..
parkolok.com 2012.12.04 15:56:06
@hagyma: Aham.. és ott néhány önjelölt rambo is AK-47-el megy pénzt kivenni a bankból...
parkolok.com 2012.12.04 16:06:30
@hagyma: tudod mit.. én inkább várok 2 percet a bankban, de nem szeretnék belefutni 1-2 ilyen csillagharcosba...
A Digi őszi mérlege elég szarul fest, minthogy a Discoveryk mellett az Animal Planet és a sorozatos TLC is eltűnt. Ráadásul ezek után sem hajlandóak a régi ügyfeleknek az új ügyfelek kedvezményes díját megadni, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan senki nem ezekre a csatornákra…..
Vannak ezek a kérdések a Tv2-n, amikor a nézők véleményét mérik fel mindenféle kardinális kérdésben, legutóbb például a "Mondjon-e le Gyöngyösi Márton?"-témakörben. A válaszokat csinos grafikonokon jeleníttették meg, csík alul, csík fölül, igen-nem, minden infó a…..
parkolok.com 2012.12.03 15:55:31
@wilhelminaplein: Ha olyan okos vagy akkor láthattad volna, hogy elsőnek a felső, majd az alsó csík megy ki végig, és vissza.. Tehát a magyarázatod, nagyon tudományos, de egy forintot sem ér!
E-betűs adalékban nehéz lenyomni a jégkrémeket, de a Fornettinek ez is könnyedén sikerül. De nem is az a lényeg, hanemhogy az almás-pudingos termékük egyebek közt kén-dioxidot és halat is tartalmazhat. De hogyan? ..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A Bricostore-végkiárusítás mellett majdnem elsikkadt, hogy a Tescóban is volt ám különlegesen kedvezményes játékvásár. Az egyetlen gond csak az volt naiv ügyfél szerint, hogy a csak a polcokon található termékeket akciózták. A raktárból nem töltötték újra a játékokat…..
A jelek szerint nem kell egy hónapot se várni az extrém banki díjazásra, amikor a CIB-nél például már 1000 forintba került egy átutalási megbízás törlése: Szolgáltató váltás miatt töröltem egy értéknapos megbízást CIB internet bankon keresztül, sima ügy, megbízás…..
Az ELMŰ kitalálta, hogy ezentúl minden online regisztrált ügyfelének automatikusan emailben küldiu a számlát. Ez végülis egy jó dolog, de persze bármin lehet pampogni, hiszen ezért vagyunk: Úgy látszik ma Elmű-s nap van: nekem is alakítottak egyet - és ez a "poén" várhat…..
Közeleg a tél, így naiv ügyfél azt gondolta, hogy bespájzol tüzifát. Rendelt is 4 m3-t igen kedvező áron, aztán ráhagyta az ismerősére az átvételt. Így csak estére derült ki, hogy a 4 m3 igazából 1 m3, és teljesen vizes, azaz használhatatlan.  2 héttel ezelőtt fát…..
Ferenc az utolsó állólámpát hozta el az országunkból távozó barkácsüzletlánc végkiárusítási akcióján. Bár a soroksári üzletükben azt mondták, a lámpához kapni tartalék üvegbúrát a forgalmazónál, kiderült, hogy egyáltalán nem forgalmazza más ezt a lámpát az…..
parkolok.com 2012.11.26 13:47:40
@mojoking77: gondolom jobban megérte a járólapot eladni itt, mint kamionnal átszállítani másik országba.
Naiv ügyfél előfizetési csomagot váltott a T-Home-nál (nem írja, de biztos kisebbre), amit azzal jutalmaztak, hogy egy új emailcímet is kapott hozzá, a régit viszont szó nélkül törölték: A T-Home számomra megmagyarázhatatlan húzását szeretném megosztani, illetve véleményt…..
István Lenovo Ideapad laptopja már többször megjárta a lengyelországi szervizt, mire felfogták, hogy mi a hibája. Igaz ehhez egy külön üzenetet kellett a gép belsejében hagynia papíron. Viszont amire ezt a küldetést megoldották, lett új: 2011. augusztus 25-én vásároltam…..
parkolok.com 2012.11.22 15:48:48
@spontan: Dell. Helyszíni garanciával. Ha baja van, hívod a dell-t és a szerelő kijön házhoz, és ott megcsinálja.

@RedWing: Az még jó gép most. Mostmár ne akarj HP-t venni.