Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feold

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édes-Savanyú Aprócska vers 2011.09.29 19:03:00
Egy könnyű kis szomorú vers csütörtök estére. Sokkal jobban érzem magam![Bármiféle hasonlat az életem és a vers között csupán a véletlen műve lehet.]Szenvedni? Áh ugyan..Érzelem, érzelem mit érsz meg te nekem?Sok szenvedést kapokpedig én csak szeretetet adok.Nincs helyem a…..
Édes-Savanyú Szívem titkai 2011.09.07 18:49:00
"Kötözni való bolond a szívem" (Kovács Kati)Ezzel az idézettel kezdeném a mostani blogbejegyzésemet. Most kivételesen két részre osztom ezt a bejegyzést először is egy csalódásról szeretnék beszélni, ami nem is igazán csalódás, de majd meglátjátok, és ennek a…..
Nagyjából egy hete nem írtam, ez egy szörnyű kimaradás, de most pótolok.:)"Érzések tisztán vágatlanul" után aludtam egy nagyot, majd másnapi utazásom alatt helyre tettem mindent magamban. Rájöttem ki a barátom, ki nem, ki aki iránt érzek szerelemet, és ki az aki csak…..
Kezdem azt érezni hogy sose fogok nektek a gólyatáborról írni.Egy sokkal fontosabb dologról szeretnék beszélni nektek. Nagyon nagy problémáim vannak voltak és remélem nem de akár még lehetnek is. Szerelem. Azt hiszem nem kell részletezni. A problémáid 80%-át vissza tudod vezetni…..
 Húúúú nem is tudom hol kezdjem. Talán a felkeléssel. 1 órával előbb keltem mint akartam. Vissza szerettem volna aludni de nem ment annyira izgultam. Jó elkészülődtem szép lassan, és még gépeztem is egy picit. Elindultam le a házból és fel is szálltam szép boldogan a…..
CsááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááHát igen egy kisebb szünet után vagyok. Kellett ez a pici szünet hogy lerendezzek magamban mindent, ha nem tettem volna meg akkor nagyobb probléma lett volna belőle. És pont gólyatábor előtt, de aztán sikerült…..
Édes-Savanyú Szünet 2011.08.18 18:59:00
Sziasztok!Most párnapig nem hiszem hogy fogok tudni írni nektek. Itt vannak tesóm haverjai és szerintem vasárnapig maradnak is. Természetesen kölcsön adtam nekik a gépemet, hogy hadd gépezzenek rajta, ezért nem is nagyon fogok ide kerülni, de azért nyugodtan látogassátok a…..
Itt az ideje normális emberi időben írnom egy bejegyzést!Ma reggel 7kor(!) keltem Andris miatt,mert ment munkába, majd olyan 1 óra alatt sikerült elkészülnünk. Nagyon fáradtak voltunk. Nagyon jó volt, hogy itt aludt, de remélem jövőre nem csak rövid időre jön át!:) Délelőtt…..
Édes-Savanyú Fél éjfélbe. 2011.08.16 23:29:00
"Ádám keresi Évát, én meg nem igen értem a tréfát.."(8)Egy késő esti blog írásra vetemedtem. Remélem a fáradtságom nem fog meglátszódni a bejegyzés minőségén, de megígérem igyekszek!Ma találkoztam Szilvivel, a gólyatábor miatt, meg amúgyis.. olyan rég láttam…..
Egész nap semmilyen hangulatom volt. Reggeltől fél délig gépeztem majd elmentem egy állás interjúra. Amint a Facebook-os állapotom is mutatja: "jöttem, beszélgettem, elbasztam, tapasztaltabb lettem!" jól elcsesztem az egészet, de örülök mert tapasztaltabb lettem és ez is…..
Hát igen tegnap voltam éjszakai vidámparkba! Nagyon jól éreztem magam! Sokkal jobban mint tavaly! Sokkal jobb volt a hangulat.Egy baráti társasággal mentünk, Mariann kérdezett meg pár napja hogy nincs-e kedvem elmenni éjszakai vidámparkba, természetesen igent mondtam. Végül is 11…..
 Ki a #&@! kívánt világ békét a tegnapi csillaghullás kor? Ma még nem szólt be nekem a drága testvérem.:D Igazából a csillaghullásos kívánságlistáról akarok nektek beszélni. Meg sem próbáltam kiülni és nézni a meteorzáport. Talán mert nem hiszek abban, hogyha…..
Édes-Savanyú Start és kifejtés 2011.08.12 19:41:00
 Hát elkezdődött.:D Mint a bemutatkozó írásomban is láthatjátok nehezen jöttem rá hogy mi is legyen a blog neve. Nagyon sokat gondolkoztam, szó szerint faltam magamba a hideg információt.  Ezt a blogot azért indítottam hogy mindent megtudjanak rólam azok akik még semmit,…..