Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zene47

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol és milyen filmet láttunk először, mit jelentett számunkra gyerekként a mozi, és hogyan éltük meg a VHS-korszakot? A mozik újranyitása kapcsán nosztalgiáztunk gátlástalanul. (Az adást még júniusban vettük fel a Patreonos támogatóinknak.) Tartalom: 00:50 – A mozi és mi39:55 – Első filmélmények…..
Zenekart a társadalom metaforájaként többek között olyan ikonikus rendezők használták, mint Federico Fellini (Zenekari próba) vagy Andrzej Wajda (A karmester). A különböző hangszereken játszó zenészeknek (indivumoknak) a sikeres előadás érdekében egyéni törekvéseiket a közösség célja alá kell…..
Az igazi horror nem ajtók mögül előugró szörnyekkel és visongató vonósokkal ijesztget, hanem a tudatalattink homályából gyúr rémeket. Az alaktalan félelmek alakot öltenek és a borzongató történeteken keresztül megmutatkoznak előttünk, tematizálva, kibeszélve és oldva a…..
zene47 2014.12.05 17:31:48
@Huber Zoltán: kéretik az oda nem illő szavak mellőzése!
Nem kell ahhoz rendszeresen böngészni a különböző jegybevételi statisztikákat és nézettségi adatokat, hogy rájöjjünk: az eddig csodaszernek tekintett 3D körül mostanság valami nincsen egészen rendben. Nemcsak a lelkendező jóslatok halkultak el, de mintha az eddig oly látványos…..