Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magichorze

0 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most azt hagyjuk, hogy Gaga himnuszéneklése alatt a vágóképeket sikerült kétszer egymás után betolni, nem kaptak elég anyagot, van ez így, a hosszabb cuccért fizetni kell. De hogy azt honnan vették, hogy másodpercenként 5 millió dollárt kért a CBS a reklámidőért, az rejtély. A…..
Az egyik mai Híradóban a szilveszteri, kölni erőszakos eseményekről igyekezett még egy bőrt lehúzni a köztévé, csak éppen a fenti videóval elég nagy lukra futottak. (A teljes anyag itt látható, screenshotoljuk is, hátha belenyúlnak.) A videó valóban megrázó képsorokat mutat, csak éppen nem…..
magichorze 2016.01.12 15:19:53
@BitPork: hát, izé, azért csak volt ott Kölnben valami tömegmolesztálás, vagy rosszul tudjuk? igaz, kis spéttel közölte le a mértékadó nyugati sajtó....
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
magichorze 2015.11.05 10:12:14
Tessék, ha az kellett, hogy annyit beszéljenek a The Walking Dead legutóbbi, produkciós sorszám szerint 603-as, Thank You című epizódjáról mint a Trónok harca Vörös nászáról, akkor gratula, a küldetés teljesítve, vasárnap óta nem lehet úgy kinyitni a böngészőt, hogy ne egy…..
Időről-időre megkérdezünk Titeket, Kedves Olvasóinkat különböző 'rendkívül fontos dolgokról". Persze mozgóképes szórakoztató blogként általában nem az élet értelméről akarunk diskurzust nyitni (bár érdekes téma volna), most sem tesszük. Az érdekelne minket elsősorban,…..
magichorze 2015.10.28 15:32:52
  Van olyan adás, amivel egyszerűen minden klappol. Az énekesek pár kivétellel mind az átlag felett teljesítettek, Tóth Gabi pedig az eddigi három évad messze legjobb teljesítményét nyújtotta. Ezen az sem rontott, hogy Majka álló farkakkal viccelt, Havas kissé sután udvarolt…..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
magichorze 2015.09.30 15:52:12
@Gérard Duchemin: igy is van, fullba a kretent, azt. Lassan ott tartunk, hogy ha Dante most irna az Isteni Szinjatekot, akkor nem Brutus lenne a Satan szajaban, hanem Laszlo Petra.
magichorze 2015.09.30 16:03:56
@Gérard Duchemin: ja, hogy ironizalni tetszik.
A Last Week with John Oliver per pillanat a legjobb közéleti műsor a tévében és az interneten, ezért is érdemes figyelni, hogy milyen témákat dolgoznak fel. A legutóbbi adás kiemelt témája most a menekültválság volt, amivel kapcsolatban Olivertől tényleg megkapta mindenki a…..
Ebben a posztban nem túl lelkesen, de baszogattam egy sort a Nemzeti Sportadót egy Facebook-oldalról azt állítva, hogy övék, és mekkora faszság már, hogy a hétvégi F1-es futam után teszik ki a beharangozót.  Hát ezt beszoptam, de alaposan, mert az ominózus oldal az egyik kamu…..
A színésznőt Rebecca Van Cleave-nek hívják, és nemcsak abból él, hogy mások helyett mászkál egy szál semmiben Dubrovnik utcáin, hiszen szerepelt még két tévésorozatban (az ismertebb címe a The Royals), de az tuti, hogy a Trónok harca miatt fognak emlékezni rá. Mintegy ezer…..
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
magichorze 2015.05.20 15:21:53
@ébrenjáró: így van. Az arachnofóbok pedig látens pókok
Chad L. Coleman elég ideges lett, amikor a metrón meghallotta, ahogy két utastársa arról beszél, vajon honnan ismerhetik, és egyikük a  Nem ismerem ezt a niggert mondatot ejtette el közben. Az AMC zombis sorozatában Tyreese karakterét alakító színész erre kicsit kiborult: ..
TudósBlog Új jelentkezők 2015.04.10 11:06:55
A felvi.hu-n már elérhetők és követhetők az idei felsőoktatási jelentkezések adatai. Öröm olvasni ezeket. Az egymondatos konklúzió az, hogy az informatikai képzéseink iránt a tavalyi növekedés után újabb 9%-nyi bővülés mutatkozik (599 -> 654). Persze ezek csak előzetes…..
magichorze 2015.04.10 15:07:28
@CsendEstiBor...: hmmmm, lehet. bar egy ujonnan idetelepulo cegnek nagyon agressziv recruitmentet kell vegeznie, ha el akar indulni. pl mondjuk 50 ember inditaskent az ugy kepzelheto el, hogy vagy felvesz mindenkit, aki jelentkezik vagy mas cegektol csabit el embereket, ami nem szokott tetszeni a korabban idetelepult cegeknek.... mondjuk ezek pont ugyanigy csinaltak anno :)))
magichorze 2015.04.10 15:23:09
@CsendEstiBor...: igen, es ezt ki is hasznalja sok fejleszto...
magichorze 2015.04.10 15:51:17
@vizsla_barat: persze, hogy hallottam olyanrol, aki diploma nelkul dolgozik. a multik altalaban megkovetelik, de kisebb cegeknel szerintem elhiszik, hogy tudsz, ha az amugy is megkovetelt szakmai interjun atmesz. ez persze az IT piacra ertendo, mondjuk egy biologusnal/orvosnal/stb nyilvan mas a szitu.

amugy en pl nem is tanultam angolul iskolaban, csak nehany evet, nyelvvizsgam is nemetbol van, de a cegem nem is kovetelte ezt meg, eleg volt az, hogy beszelem a nyelvet. mondjuk meg tudnam csinalni, ha akarnam, de minek.
Pedig nem, csak olyan erős oldalszél volt, hogy oldalazva kellett megközelíteni a pályát, amiről itt bővebben is írnak, itt meg meg is mutatják a gyakorlatban. A szerkesztőket a kameraállás zavarhatta meg, de a józan észnek ezt is felül kellett volna írnia, na mindegy. Itt a…..
magichorze 2014.11.10 15:54:52
  A Videotonnal egy szintről indult Samsung egy év alatt egyedül 7000 %-kal több szabadalmi bejelentést tett, mint az összes magyar cég és egyetem együttvéve. Tudta, hogy a két "csapatot", a Samsungot és a Videotont egyszerre alapították 1938-ban? Tudta, hogy a Vidi először…..
Vastagbőr Állami posták versenye 2014.03.13 15:01:00
Semmi extra, rendeltem Kínából, az egyik szocialista nagyvállalat 7 nap alatt leszállította Kínából Budapestre, a másik szocialista nagyvállalat pedig 18 nap alatt eljuttatta Zuglóba a sikeres vámkezelési eljárás lefolytatása után.Az öröm kétszeres volt, hiszem Európa…..
magichorze 2014.03.13 19:03:57
@DarkFuture: ugy tudom, szuroprobaszeruen kibonthatjak a csomagot. de ehhez tan valami megalapozott gyanu kell, pl. hogy teglalap alaku a csomag, vagy hogy feher papirral van becsomagolva :) amugy az en ismerosi korom is rendszeresen rendel kinabol, de amekkora trogerek, biztos nem rendelnenek, ha egyszer is vamot kellett volna utana fizetni. en Kindle-t rendeltem USA-bol de en se fizettem utana az egadta vilagon semmit.
Ismét történelmi csúcsot ért el a központi költségvetés bruttó adóssága. Az Államadósság Kezelő Központ legfrissebb adatai szerint február végén 23 ezer 392 milliárd forint volt a központi költségvetés adóssága, állításuk szerint ez a 2014-es várható GDP  79,5…..
Olvasom, hogy a legújabb Medián-felmérés szerint gyengült a Fidesz, erősödött a Jobbik, miközben stagnál a baloldali összefogás. Mióta tudjuk, hogy a Századvég is rengeteg közpénzen méri a közvélemény pulzusát, az ember fenntartásokkal próbál értelmet keresni ezekben és a…..
magichorze 2014.03.06 19:45:06
@Kim lr Szen: igen, mindenki hulye csak te vagy helikopter. valojaban 120% az allamadossag, csak hazudik mindenki.
magichorze 2014.03.06 19:48:31
@Kim lr Szen: a sajat belinkelt cikkeddel lovod magad tokon, ott is 79.5%-ot irnak. amugy ha ennyire erzekeny vagy az allamadossagra, gondolom mit elhettel at 2002 es 2010 kozott.
magichorze 2014.03.06 19:55:19
@Kim lr Szen: tehat csak azt hiszed el a cikkedbol, ami a te allaspontodat tamasztja ala. cool.

na mostan az van, hogy a gdp is csak egy szam, amit nominalisan mernek. a gdp novekedes az megint egy masik teszta
Szűz Mária, Sztálin József! A moszkvai propaganda nemzetközi ékkövének számító televízióban kritizálták Putyin Ukrajnával kapcsolatos politikáját. Há’ hova lazulhat még a fegyelem? Legközelebb majd a Kreml karácsonyi estjén lép fel a Pussy Riot? Az amerikai Abby Martin…..
VV Laci kikészült a vádaktól, harsogja a Bors. 100 milliót sikkasztott és verte a feleségét – ezek a hírek várták idekint a villa „nagy öregjét". De állítólag nem is ő bántotta a volt feleségét, hanem éppen fordítva, a nő okozott maradandó sebet a karján.…..
Az idei Super Bowl alatt a Coca-Cola egyik reklámfilmje (fent) azt a sokszínűséget ée változatosságot ünnepli, ami a mai amerikai társadalmat jellemzi, azt, hogy spanyol, kínai, magyar és olasz ajkúak is békében élhetnek egymás mellett, szóval pont annyira pátoszos és szirupos (na…..
Ahol abbamaradt a tegnapii öfi, ott folytatjuk ma. Még mindenki paréjrészeg és a jobbak egymás szájában bányásznak éppen. Mindenki, kivéve Debilió, aki inkább sikítófrászt kap attól, hogy Bugyitlan Teót a Pink Fenevad Alexa nyüstöli. A mit képzelsz te magadtól és a ki vagyok…..
Szombaton néhány középiskolás, a Szabad Oktatásért Demonstráció szervezői akcióztak a Papp László Budapest Sportaréna előtt, ahonnan beszámolójuk szerint a biztonságiak kiküldték őket. Az elmúlt időszak oktatási reformjai elleni jövő szombati demonstrációjukra…..
Istenes Balázs terepszínben kezdi a műsort, és mintha nem érezné annyira jól magát a bőrében/ruhájában, mert az egész összefoglalót végigbakizza - csak kéne az a súgógép, meg a megírt szöveg ezek szerint, Józsi ugyanis nem egyenlő Zsótival, és Szájmonnak van kabalaállata,…..
magichorze 2014.01.17 21:19:37