Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zaki82

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megírtuk, hogy Simon Cowell, a Britain's Got Talent című tehetségkutató legendás megmondóembere, az a producer, aki az Attraction karrierjét volt hivatott egyengetni, azt bírta mondani a The Sun nevű brit bulvárlapnak, hogy a magyar társulat a vegasi szerződés…..
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
TComment Autót 200 ezresért? 2014.02.26 06:15:00
Keresik őket, adják-veszik őket, mennek, amíg van vizsga, aztán bontó. A Halál Völgye tele van romokkal, de vajon akadnak túlélők? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Az élet egyik legfontosabb alkotóelemének tartom a szerelmet, a párkapcsolatot és a közös életet. Ez valami olyan, amire a léleknek van szüksége, pontosan annyira, mint a testnek az élelemre. Az viszont, ami az internet világával az elmúlt években lefolyt egy világméretű…..
zaki82 2014.02.25 11:00:19
@Tetsu: nem, inkabb add meg a szamod :)
Ültem a 39-es boxban a feleslegesen kicígölt gumirakásomon, sajgó tagokkal, hullafáradtan, mocskosabban, mint a kamaszkori fantáziám. A szememet csípte a verejtékkel belemosott naptej. Az elmúlt négy napban összesen tíz órát, ha aludtam. Ültem a gumikon, és néztem a Hangyász…..
Mutánsok, kétfejű medvék, és artériára támadó rétisasok helyett, Csernobilban és körzetében virágzik a természet. Az itt élő állatok köszönik szépen jól vannak. A Nat Geo információi szerint a tiltott zóna gazdag természeti rezervátummá vált az elmúlt húsz…..
Az előző posztok után kaptunk néhány visszajelzést, hogy túl sok romantikus, szívet melengető listát készítünk, kevés anyag szól az élet sötétebb oldaláról. Mivel szeretnénk a legszélesebb olvasói igényeket kiszolgálni, ezért most jöjjön egy igazán kemény sorozat. Mi…..
zaki82 2013.03.05 12:47:52
@bisztosjomunkasember: sajnos nem kettefureszelest. ha azt kapna az ilyen aljadek ma is, nem kinoznanak halalra gyerekeket 100ezerert.
remeljuk odabent, miutan mind3 rohadeknak hire ment, h kicsoda megkapjak a jutalmat a tobbi bentlakotol.

@vittore akit kitiltottak: ez azert van mert intelligensebbek vagyunk mint a tobbi faj. vannak olyan allatfajok akik sportbol olnek, tenyleg csak a trefa kedveert. ha sikerult volna komolyabb agyat noveszteniuk, kreativkodnanak is.
Városi túlélő A rejtekhely 2013.01.06 14:25:31
A preppereknek két fő veszélyforrással kell számolniuk, ha a felszerelésük biztonságáról van szó. A felhalmozott készlet odaveszhet önhibájukon kívül (megromolhat, megsemmisülhet), vagy külső tényező miatt (lopás, rablás). Ebből kifolyólag minden komoly preppernek érdemes…..
Talán kevésbé tartozik a blog tematikájának fősodrába, de egy korábbi, a fegyverekről szóló poszt után kialakult beszélgetés miatt gondoltam, hogy mégis érdemes lehet megosztani veletek a következő videót. A szituáció egy átlagos hétköznap a munkahelyen, míg egyszercsak…..
zaki82 2013.02.21 14:36:38
nehez kerdes hogyan lehet ilyen helyzetet tulelni. elso korben azt mondanam, h mindenkepp mellenyt vennek fel es nem ugy nyitnek be a konyhaba mint egy idiota, hanem berugnam az ajtot, levadasznam a latoszogemben levoket es belepeskor felderitenem a vak zonakat (felteve, h nincs nalam villanto vagy granat, mert akkor ugye maris konnyebb a dolgom).

szinten fontosnak tartom a kijaratok akkuratus lezarasat, esetleg robbano csapdaval valo ellatasat mielott felfedem a kiletemet es nagyon odafigyelnek, h tobb fegyver legyen nalam -minimum egy kes es ket lofegyver- arra az esetre ha nincs idom ujratolteni, mert valaki rohamoz felem mikrosutovel vagy muanyag villaval, esetleg alattomosan forro kavet akar az arcomba lottyinteni.

fontos kiemelni, h a felkeszultseg ilyen helyzetekben kulcsfontossagu es kreativ otleteknek is teret engedunk ha jol elokeszitjuk az akciot. el lehet peldaul gazositani az irodat a szellozorendszer segitsegevel, ejjellatoval menni es lekapcsolni az aramot a nagyobb panik es riadalom kedveert, eldobalni minden fele petardakat, h azt higgyek az aldozatok tobb elkovetovel van dolguk, stb.

ne feledjuk, hiaba, h fegyvertelen civilek, konnyen megserulhetunk egy lelkes amator akciojatol is!
raadasul a kommandosok hamar kiernek a helyszinre es az ellenuk valo kuzdelemben mar igencsak koncentralni kell.
sokat segit azonban ha a 112 kozli a leendo aldozatokkal, h hivjak a mentoket (ahogy a megkeselt taxi sofor eseteben is) - ezzel ertekes perceket nyerunk magunknak.
TComment Hallod? Meghalt anyád! 2013.02.20 06:00:00
Nem eltaposni kell azt, aki e levelet írta. Pedig nem ez a megoldás: a saját mocskos trükkjével kell megkínozni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A mai posztban egy újdonsült prepper osztja meg a gondolatait velünk. Mivel még nagyon az elején jár és sok mindennel csak elméletben foglalkozik, ezért arra gondoltam, hogy a blog veterán olvasóival közösen "zsürizhetnénk" az írót a poszt végén található útmutató alapján.…..
zaki82 2013.02.19 22:51:16
@Fredddy:
"T-34-es kipukkant a ház mellett, és leégett(...) az egész realitásokból a Mad Max-rajongó"
a falus resz kicsi ironizalas volt es nem vilaghaboru, hanem zombi apokalipszis vonalon - ertsd: nem bantas jelleggel. egy vilaghaboru egeszen mas tortenet, lasd lejjebb.

@astonferi: "harci körülmények közt 30-45 napot tudsz eltölteni."
mehh! egy ujabb "aprosag" amit elfelejtettem emliteni :)
nem is beszelve arrol, h a kepzes sem art. ha az nincs, talan 2 napot se sikerul.

osszessegeben a valaszokra:
egyreszt koszi, h ertekelitek annyira a hozzaszolasomat, h van mit irnotok ra (tenyleg!).
masreszt mindegyik megjegyzesbol -fenti mad max is ide tartozik- az tukrozodik, h nem "tisztazottak a korulmenyek". en amit irok azt egy potencialis legrosszabbra probalom vetiteni, azaz ja, mondjuk mad max, vagy the road, vagy zombieland. kis vicc, nemi ironia, de alapvetoen szornyu. megegyszer: _A_ legrosszabb.
masra azt gondolom nehez, mert minden erosen korulmeny fuggo es ami a fo, "konnyebben tulelheto" mint az ismert vilag megszunese a nepesseg bo 90%-aval egyutt.

kisgyerekre es szulore -nem irtam, h anya vagy apa- vonatkozo megjegyzesekre: egyreszt irtam, h agresszivva valik es rad tamad, ergo jogos onvedelem. masreszt ha az, ha nem, ha szornyu a feltetelezes, ha nem, adodni fog olyan helyzet amiben dadog a viselkedesed es igy vagy ugy, de irgalmatlan teher fog idovel rad nehezedni az akkori donteseid miatt, amiket nyomas alatt hoztal. ezt is el kell viselni - nagyon nem konnyu, sem egyedul, sem csapatban, se sehogy.

irta valaki, h kene egy tanulmany psziches teher vonalon: ilyen jellegu tanulmanyok keszultek, meglepoen sok. sot olyan is, h mi tortenik ha "lego pincebe" / "bunkerbe" zarnak ossze embereket hosszu idore mert a kinti vilag elpusztult.
diohejban az van, h "Torvenyek nelkul allatok vagyunk." - azaz ha 'odakint' uj vilagrend nem alakul surgosen akkor a tulelok visszavarazsoljak az emberiseget a kokorszakba; lezart teruleten pedig garantalt, h mindenki ott pusztul.
zaki82 2013.02.19 23:08:39
@Martin Blake: alapvetoen igazad van, kombinalni a legszerencsesebb. viszont az embernek van egy olyan tulajdonsaga, h szeret birtokolni es a "biztos elelemforrast" nem szivesen hagyja hatra - akkor sem ha ezzel valojaban sokkal nagyobb kockazatot vallal mint azzal, h kimegy a dzsangelbe kessel vadaszni grizlire.
en ezert kvazi nem kedvelem a nagy raktarkeszlet gondolatat, egesz konnyu abba belehalni, h van :)

szemelyes resz: szeretnem hinni, h en is ilyesmi lennek ha a totyanak lesz igaza es nagy balhe lesz :D (ha meg van meg a regi kabare)
viszont erdekes, h nem tudhatjuk! amig az ember eletveszelybe nem kerult 'a' vagy 'b' modon, 'x' vagy 'y' fajta ellensegtol veszelyeztetve addig szeretne hinni, h ilyen vagy olyan lenne adott helyzetben, de gyakran egesz mast tesz. es ez mindig csak akkor es ott derul ki. meg a jo hadseregek minosegibb (pl kommando) kepzesei is csak kondicionalni tudnak, tobbet nem.
Józan Paraszt Diákcsemege 2013.02.11 15:33:17
Oszd meg és uralkodj - a kormány jelszava lehetne. Most épp a hallgatók gyenge pontjára tapintottak rá a röghöz kötés alkotmányba foglalásával. A felszalámizás elkezdődött. Mert ne legyünk naivak: a hallgatók egy igen jelentős része egyetért a röghöz kötéssel. Ugyanis…..
zaki82 2013.02.19 13:15:54
@tede: peldaul. mert ugye az ilyen intezkedesek arra jok, h piacot teremtsunk a verszivo klubnak - erre akartam kilyukadni...
Múlt hétfőn hajnali 3-kor mappákat tologattam a számítógépen. Aksikat töltöttem, menükben mászkáltam, hogy majd minden működjön. Negyed négykor beosontam a Dia mellé az ágyba, átkozva a recsegős fafödémet. Hét perc múlva aludtam. Kilenc perc múlva felriadtam, bementem a…..
Pár napja meglehetős kommentözönt okozott az a vitaindító poszt, mely a nemzetgazdasági miniszter félmillió külföldön élő magyar munkavállalóról szóló szavai kapcsán született. Ennek kapcsán érkezett az alábbi írás Ciprusról, László tollából. (A kép…..
Naiv ügyfél először Magyarországra látogató francia barátaival indult a kalandos pesti éjszakába, ahol az első helyen fennakadtak a beléptetésnél. Indiai származású ismerősüket ugyanis nem engedték be a Limit Bárba, és meg is mondták, hogy a "színe miatt": A múlt…..
Néhány napja röppent fel a hír, hogy Nagy-Britannia (hasonlóan Kanada kelet-magyarországi akciójához) egy reklámkampánnyal próbálja meg lebeszélni a hozzájuk készülő román munkavállalókat. Ezekben azt mutatnák be, hogy a szigetországban sincs fish & chips-ből a kerítés,…..
zaki82 2013.02.05 13:06:54
Mi mindig jókat derülünk, amikor egy bulvárlap a pornózó valóságshow-hős és a hatlábú pakisztáni csodatehén közé beékel egy-egy társadalmi igazságtalanságot. De valószínűleg Ecseri Zoltánnak nem lesz kedve a nevetéshez. A lap Sok szülőt magára hagynak a gyerekei címmel…..
Adott hát egy velem együtt 1,1 tonnás, 47:53 súlyelosztású versenyautó, aminek jár a motorja, van hangja. Erről szólt a múlt heti videó. Mindez azt jelenti, hogy Powered Áki (azon kívül, hogy összeszerelt egy hiányos, össze nem illő alkatrészekből álló, leírás nélküli…..