Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Up yours

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatjunkie vette észre, hogy a tegnap esti Mr. Robot-évadnyitó egyik jelenetében pont egy olyan képet vágtak be illusztrációnak, amin Orbán Viktor, Theresa May és Donald Trump látható. Az epizódban a főszereplő éppen arról beszél, hogy a társadalom zsákutcában, minden tönkre van téve, és akkor…..
A hír ennyi, de nem is kell hozzá több: az RTL, majd a TV2, majd az RTL, majd a TV2 valóságshow-szereplője, aki tulajdonképpen az ország egyetlen hivatásos, hosszú évek óta egyértelműen a trashrealityből élő celebritása az RTL II-n vezeti majd a BeleValót, a Való Világ 8 kísérőműsorát a…..
Up yours 2016.08.11 14:37:53
� #porsche #porsche911 #porschecarrrera #porschecarreras #aberki a berki �� (@berkikrisztian) által közzétett videó, 2016. Aug 1., 15:50 PDT Tényi István az a pali, aki mindenkit feljelent, ha szerinte olyat tesz, ami nem fér bele a törvényes keretekbe. Fideszes ugyan, de ez nem érdekli,…..
Up yours 2016.08.05 11:53:16
Mindig is a neoliberális gazdaságtan hazai fellegvárának tartották, így nem véletlen, hogy a 2010-es kormányváltás után mindvégig szúrta a Fidesz szemét a Budapesti Corvinus Egyetem. 2011-12 tájékán már tették kísérletet arra, hogy jelentősen csorbítsák az egyetem…..
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
Jó pár év poszterkedés után is tud még nagy hátasokat dobni az ember, pedig könnyű azt hinni, hogy vannak a világban egyértelmű dolgok. Az előző poszthoz érkezett hozzászólásokból nem csak az derült ki, hogy mennyien nem értékelik semmire se Vitézy Dávid tevékenységét, de az is, hogy milyen erős az…..
A Blikk biztos forrásból úgy értesült (bizonyára járt érte a 10 ezer forint is), hogy semmin sem spórolt Hajdú Péter a Showtime Hajdú Péterrel című műsor forgatásán, amit a Millenáris Központ megastúdiójában rendeztek be. A Tv2-s műsorvezető-producer legalább 300 millió forintot tapsolt el a…..
Up yours 2016.04.15 10:51:06
A TV2 sajtóközleményben jelentette be, hogy a április 13-tól Kőhegyi Anna látja el a Tények főszerkesztői feladatait. Kőhegyi tíz éve dolgozik a TV2-nél, az infotainment műsorok szerkesztője, majd főszerkesztője is volt. A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett, majd az MTV Ablak című…..
Up yours 2016.04.13 14:43:30
Facebookon jelentette be Vujity Tvrtko, hogy vége lehet a találgatásoknak, ugyanis megszületett a döntése, hogy hova megy dolgozni a TV2 után. Nem RTL Klub, nem az Egyesült Államokba, hanem. Hanem. Gondolom a petárdákat egy másik FB-posztra tartogatja, annyi biztos, hogy Magyarországon…..
Up yours 2016.04.11 15:11:10
A Hvg.hu úgy tudja, hogy a kedd reggeli értekezleten bejelentette felmondását Kőrösi Gábor, a Tények szerkesztő-műsorvezetője. Kőrösi dolgozott az esti Tények szerkesztőjeként, a reggeli hírblokk műsorvezetőjeként és a Napló munkatársaként...
Up yours 2016.03.22 16:36:11
@Ballib Cenzúrázók Réme 6: Tudod-e, ki az index tulajdonosa? (Látszólag nem.) Nem tipikus ballib körökhöz sorolható, csak ad a függetlenségre.
Boris Johnson? Ugyan már... Az igazán kúl városvezetőket Magyarországon kell keresni! Alexandra szemtelenül fiatalon, alig 27 évesen lett humán területért felelős főpolgármester-helyettes Budapesten, és persze sokan azonnal nekiestek, akik nem bírták elviselni, hogy egy fiatal,…..
Up yours 2015.12.09 17:27:57
Van ez így, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, ugye. A tegnapi Konyhafőnök adás vége előtt tíz perccel jelent meg ez a bejegyzés a Facebookon, amiben ellőtték, hogy ketten esnek ki a műsorból. Pár rajongónak el is tolták az estéjét ezzel, de hát legyen ez tanulság a…..
Nem más lesz az egyik Running Wild With Bear Grylls-epizód vendége, mint Barack Obama amerikai elnök, az adásból pedig az NBC most be is mutatott egy részletet. Obama és Grylls Alaszkába utaztak három napra és a felvételen látható, hogy az elnök megéhezik, ezért próbálnak valami…..
Up yours 2015.09.09 14:12:57
  Linczényi Márkot egy ország gyűlölte, amikor néhány éve arról nyilatkozott, hogy vidéken gyakran találkozni mocsári szörnyekkel. Az eset azután történt, hogy a Kolin zenekar frontembereként saját koncertjén verték meg a színpadon, Pécsen. Az elkövető egy ingerült férfi…..
Képzeljük csak el, mi lenne, ha egyszerre hárommilliárd menekült szabadulna rá a világra, ráadásul, csak hogy a kereszténydemokraták is lilát hányjanak, egy szál semmiben. Ugye, hogy a világ összes országában menten a Fidesz-kézikönyv “mit kezdjünk a menekülthordákkal?”…..
Power vegán csúnya lány protestál bőgve egy étteremben a csirkék élethez való jogáért, ami persze van, de lehet jobban jár, ha gyorsan megeszem, minthogy abban a ketrecben senyvedjen B) ..
Most már biztosak lehetünk abban, hogy ősszel az egész nyugdíjrendszer át lesz alakítva és nagy valószínűséggel jön a gyerekszám szerinti nyugdíj - Varga Mihály ugyanis kijelentette: tekintettel arra, hogy a nyugdíjrendszer jó és stabil, a kormány nem fog ahhoz hozzányúlni.…..
Up yours 2014.07.31 18:30:38
@Istóczy úr: Na ez az. Ott a pont - arra kellett, hogy "erőt mutasson". Nem ez lett volna a legjobb módja, ugyanúgy a jövőt élte fel, mint az Általad is említett kiváló elődök - csak most nem kívülről hitelezték meg a hülyeséget, hanem a nyugdíjból.

A többi kiváló urakat azért nem említettem, mert nem kerültek szóba. Matolcsy meg - hát, ha ő a legsikeresebb pénzügyminiszter, akkor szarul állunk, de nagyon.

www.rte.ie/news/2010/1206/295190-lenihanb_financialtimes/

Sajnos az eredeti cikket már nem találom, de abban kifejtik, miért e kimagasló helyezés.
Up yours 2014.07.31 18:48:26
@Istóczy úr: Hogy mi a respektje a magyar fiskális és monetáris politikának, az mindig az árfolyamokon, kamatfelárakon, kockázati költségeken látszik a legjobban. Önmagáért beszél.

Választási győzelmet meg kb. az alternatíva hiánya ért. Hogy mást ne mondjunk.

És persze, hogy jobban állunk, mint 4 éve, mert az egész világ jobban áll. Ami nekem fáj, az az, hogy ez kurvára nem a saját teljesítményünk, hanem nagyjából a csillagok kedvező állása. Az igazság az, hogy a ki tudja, hány évtizede meglévő strukturális kockázatok ma is ugyanúgy megvannak, és ezzel semmit nem tudtak kezdeni, teljhatalommal sem, és az EU pénzével a hátunk mögött sem.
Up yours 2014.07.31 21:52:09
@Istóczy úr: Elnézést, ha félreérthető voltam. Ez nem jó teljesítmény. Ami azt illeti, nem is teljesítmény. Ahogy a szoci kormányoké sem volt az.

Alapvetően hibás elképzelés végigerőltetése a rendszeren, a következményekkel nem törődve, a tévedést nem felismerve vagy nem elismerve. Csak ezeknek most átmenetileg szerencséjük van. Reméljük, kitart még egy darabig.
Mióta megírtam a kettővel ezelőtti posztot elveszítettem húsz barátot (khm), és nyertem negyvenet (khm), ilyen könnyen megy a barátkozás, és bár a nettó nyereség hízelgő, az elveszített húszat bánom. Ezért nézzük újra a dolgot magát. 1. Az Orbán-rezsim 2014-ig alig…..
Aki azt gondolta, hogy a fideszes érdekkörbe került TV2 nem fogja feszegetni a kormányzati politikusok necces ügyeit, az nagyot tévedett. A Mokka vendége volt ma Rogán Antal, és bár a műsorvezető Kárász Róbert egy bocsánatkéréssel fordult rá a vagyonnyilatkozat-ügyre, legalább…..
Március 15-én végre mi is megnézhetjük, hogy milyen Kossuth teret épített nekünk az állam 25 milliárdból. Székelyzászló, óriásdorong és kősivatag: már az előzetesen közzétett fotók alapján is sok furcsaságra számíthatunk. Kép innen A napokban tesztelte a BKK a 2-es…..
Up yours 2014.03.12 16:11:24
@altimus: meg hát nem rosszabb elképzelés az sem, mint a múzeumi negyed.
Decemberben írtam az anonim közvélemény-kutatást lehetővé tevő Voks14 mobilappról, amely akkor még csak iPhone-ra volt elérhető, és még nem szolgált reprezentatív adatokkal. Azért pár érdekes következtetés levonására már akkor is alkalmas volt, pl. kiderült, hogy pont abban…..
A Blikk kürtölte világgá, hogy Jáksó László lesz a Csillag születik helyett végül tavasszal műsorra kerülő Szombat esti láz egyik zsűritagja. Vakarjuk a fejünket rendesen, hiszen Jáksó saját bevallása szerint nem ért a tánchoz, életében egyszer keringőzött (18 éve), így…..
Sokan voltunk igen szomorúak a Malév csődjekor. Még akkor is, ha igazából már nem volt a miénk az orosz kézbe került magyar „nemzeti légitársaság”. Az EU 2012-es döntése, miszerint a magyar állam nem mentheti meg sokadszorra a MALÉV-et, akkor is valamiféle sokként ért…..
A semmitmondó "nemzetpolitikai" szájtépések maratoni fesztiváljának, a Bálványosi Nyári Szabadegyetemnek a sajtósai annyira nyeregben érzik magukat, hogy már a regisztrációs menüben irritáló fölényességgel vágják az arcunkba, mi fán is terem a valódi…..