Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ban_she

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biró Borbála talajbiológus, terresztris ökológus jegyzete a média által most felkapott csoda-kerti rendszerről.A vízkultúrás zöldségtermesztés talajbiológus szemmelA növénytermesztés új divatos módja manapság a vízkultúrás (hidropóniás) eljárás, ahol a növényeket…..
ban_she 2012.01.11 11:13:19
@Polyányi Csobán: Taps - Taps! Egyetértek minden szavaddal! Remekül megfogalmaztad a lényeget!
Nem semmi, hogy már filozófiai magasságokban "elemezgetjük" ezt a hátsókerti 22m2-es próbálkozást :)
Mondhatnám, hogy ez már szánalmas. A nagy okosok jönnek itt mindenféle bio-termeléssel, meg védjük meg a Magyar termőföldet felkiáltásokkal... Aki egy kicsit is ért a biológiához, meg úgy általában van minimális agya az összefüggések felismeréséhez, az látja, hogy ez nem "agrárforradalom, nem is önfenntartó zárt rendszer, hanem egy kísérlet/próbálkozás a sokak által rendelkezésre álló lehetőségek maximális kihasználására. Ebbe nem kell belekeverni a minőségi éhezést, meg a tecsos zöldségek problematikáját, nem is arról szól a dolog, hogy nagyságrendekkel olcsóbban jutunk zöldséghez - halhoz a boltihoz képest. Az egész arról szól, hogy egy ügyes és bátor ember saját kezűleg elkészített egy mini aqvapónia rendszert a kertjében. Ebben semmi forradalmi nincs, nyugodjon meg mindenki, (ettől) nincs veszélyben a magyar termőföld, sem a minőségi bio-termelés. A tecso sem fog átállni ezentúl csak az akvapóiás zöldségekre. Én maximálisan megértem és, "csodálom" a fiatalembert, mivel jómagam is városi környezetben lakom, kicsi kert áll rendelkezésemre, amiből megpróbálom kihozni a maximumot. Van veteményesem és kis fóliasátram is, ahol a szükséges zöldség egy részét megtermelem magamnak. Ehhez képest ő egy szinttel feljebb jutott, mert télen is tud zöldséget termelni fűtés nélkül, és még halat is nevel. Gratulálok neki! Remélem hosszú távon is fenntartható a rendszere (nagy hidegeket és melegeket is ki fog bírni)! Ezt majd az idő megválaszolja, és ez egyben a tanácsom is az összes kétkedőnek, szájhúzogatónak, okos biológusnak meg "védjük meg a Magyar temőfödet"-esnek, ne temessük már el előre ezt a próbálkozást! Sokaknak nincs Magyar termőföldje, de van 50-100 m2-es hátsókertje!
Tegnap megírtuk, hogy egy orosz televízió hírolvasója jó nagy marhaságot követett el élő adásban, és pont akkor mutatta fel középső ujját, amikor éppen Barack Obama nevét olvasta fel, mert azt hitte, a kollégák elindították az aktuális bejátszást, és már nincs képernyőn.…..
Az RTL elkezdte előkészíteni Stohl András visszatérését. A jelenleg börtönbüntetését töltő színész-műsorvezető valószínűleg nemcsak anyacsatornájánál kap majd fontos feladatot, hanem az új csatornának, az RTL2-nek is az arca lehet, írja a Bors. A jó magaviselet esetén…..
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
ban_she 2011.08.22 16:27:38
Azért ez már túlzás. Rendszeresen olvasom ezeket a bkv-s sztorikat és mindig megdöbbenek, hogy ilyen féreg, gerinctelen, semmi emberek még okosan megmagyarázzák, hogy az, hogy lelöknek, lerúgnak, megvernek, megaláznak, embereket a koszos ocsmány undorító bkv járatokon, az az ő hibája volt és egyébként is mindenki bűnöző és bliccelő.
Még ha valóban jegy nélkül szált is föl, akkor se lökje le!!! pláne ne bántsa, ha látja, hogy beteg.
Akkor se lökjön, rúgjon le senkit egy mocskos ellenőr, ha részeg az illető!
Még a végén szegény ellenőröket kell sajnálni mi? Én évek óta rendesen megveszem a bérletet, sosem bliccelek és annyi hasonló esetet láttam már a saját szememmel, hogy nekem ne magyarázza meg senki, hogy az ellenőrök szegény áldozatai az ilyen ügyeknek. Ez "arcpirító". Hogy van pofája egy mocskos semmirekellő ellenőrnek kezet emelni egy utasra? Ha baja van hívjon rendőrt, de hogy veszi a bátorságot, hogy lelök, lerúg stb. egy embert? Az ilyen parasztokat hogy a fenébe nem viszik a börtönbe, mert odavalók! És szánalmas, hogy az ilyen nyomoronc ellenőrök azzal jönnek, hogy milyen kemény a munkájuk, meg csináljak végig én egy műszakot és meglátnám... Hát nem csinálok! mert nem lennék soha ellenőr! Ha meg ő bevállalja, akkor ne panaszkodjon! Ha nemtetszik, vagy stresszes akkor keressen más munkát de ne az utasokon élje ki a frusztrációját. Nem elég, hogy kb 120 ezer forintot fizetek évente a mocskos koszos büdös bkv-ért, ami vagy azért nem jár mert túl hideg van vagy azért mert túl meleg (vagy sztrájkol), még az ellenőrök is folyamatosan molesztálják az utasokat és még nekik áll feljebb!