Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mediafika

426 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen, ha nincs olvasószerkesztő vagy korrektor. Az elmúlt hetekben rúghatták ki, mert mostanában elég sok elütés szerepel az index.hu oldalain, illetve a hozzá tartozó site-okon (szájtokon, szájt-ok-on, nem tudjuk, nálunk sincs se korrerot, se olvasószerkesztyő).…..
Jön a forradalom és a szabadságharc, jön a sok áltudós, a sok álirodalomtörténész is velük, akárkik, meg a sok bölcs újságíró, aki. Aki a gugliba sem tudja beírni, hogy Petőfi, Nemzeti dal, Nemzeti Múzeum. Megírni, elszavalni a Nemzeti dalt, megszerkeszteni, kinyomtatni a…..
Sokak bánatára - mások örömére - Papp Kinga Réka nem dobja el a cicijeit fedő táblát. Ugyanis a 4K!-ajánlóívekhez nem jött össze a hiányzó 3000 aláírás. A médiafikához azonban eljutott egy exkluzív felvétel, ahol egy kicsit azért villant.  ..
Sok minden baj van itten, de amikor már a poénkodástól is félni kell, mármint attól, hogy megeresszünk egy viccet, ne adj’ Isten, egy ironikus szófuvallatot, akkor elég nagy gáz lehet. Beszart Bagi és Nacsa is, pontosabban a producerük, pontosabban a köztévé, pontosabban a Magyar…..
Jancsó Miklós 1970-ben kezdte forgatni az Égi bárány című filmjét, a Balaton-felvidéken. Az allegorikus történet Tanácsköztársaság bukásának napjaiban játszódik. „A vörösök és fehérek harcában az éppen felülkerekedő hatalom kegyetlenül leszámol a másikkal. A…..
"Meghalt Herpai Sándor a V-Moto-Rock egykori dobosa. A zenészt kihűlt állapotban találták, kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni. Herpai Sándorra egy nagy V-Moto-Rock dallal emlékezünk"  - hangzott el szombaton a Kossuth Rádióban. Majd felcsendült a…..
Médiafika Best selfie ever 2014.02.15 10:00:00
Ha már az év szava lett a selfie 2013-ban, íme, így készült az idei év talán legjobb selfie-je, habár az eredményt kevesebben láthatják. A hölgy Szocsiban, egy hokimeccs alatt rögzítette az izgalmakat. ..
„Ma Magyarországon a Petőfi Rádióban az egész nap rólam szól: dalok, koncert, interjú a legújabb lemezemről és a magyar rajongóim élménybeszámolója - reggeltől éjfélig. Hallgassátok!” – tette közzé büszkén Facebook oldalán Robbie Willimas, izé, Williams. (Pár perce…..
Kicsit fáradt lehetett szegény rendszergazda. Már alig maradtak. Az egyik éppen lerobbant. Kórházba kellett mennie. A másik kevésbé értett hozzá. És törölte egy gombnyomással legalább 150 gép teljes adatát. Többek közt a Magyar Rádió, ő, MR, ő, MTVA-Rádió vagy mi,…..
A Cink hétfőn éjszaka ügyesen halászott, kipecázott egy szaftos, finom e-mailt a nagyszerűnek ígérkező Magyar Krónikáról. Ízesen szét is szedte, megjegyzéseket fűzve hozzá, kissé megfűszerezte, szépen kiporciózta, és lassan adagolta. Nagy gólt rúgott. Mindenki meg is…..
Az addig oké, hogy a Comment:com éppen az MTVA nézettségi adatai közlésének mikéntjét fikázza, de azért elég fikáznivaló az is, hogy milyen módon értésesíti felületét a fikázós oldal. Az index.hu főoldaláról is elérhető cikkből (de csak innen) ugyanis a felugró…..
Médiafika Elsötétül a TV2 2013.12.16 12:30:00
A TV2 első heti, hivatalos műsorprogram-ismertetőjében szerepel egy érdekes műsor-elem. Január másodikán, csütörtökön déli tizenkét órától új műsor indul, a címe: Adás felfüggesztés. Ráadásul jó hosszú, ugyanis tizenkét (!) órán keresztül, éjfélig tart. Hivatalos…..
Médiafika Az év szava: selfie 2013.11.19 13:30:00
A selfie kifejezés használata egy kutatás szerint igencsak megnőtt, úgy kb. 17.000 százalékkal. Az Oxford Dictionaries szerkesztői ezért a selfie-t 2013-ban az év szavának választották – írja a BBC. A kifejezés a szótár nyomtatott változatában ugyan még nem szerepel, de az…..
Szegény Kozsót mindig kihasználják, átverik, és gyakran csórják a dalait. Az RTL újra utánajárt egy nagy összeesküvésnek, egy nagy lenyúlásnak, aminek sajnos úgy tűnik, újra Kozsó az áldozata. Csak hogy tudjuk, mi is a helyzet a híres, népszerű zenész és nagypapa…..
Kissé ugyan csúszik az M3 rajtja – a jelenlegi dátum december 20. –, azonban csak január 5-ig lesz ingyen fogható a szerződött kábelszolgáltatóknál, utána már kódolt a sugárzás. Kérdés: a közszolgálati média, amely közpénzből működik, jogosan „ad el” pénzért…..
Vicces, az egész sztori. Csak röviden: mindenki lop, azaz nem tiszteli a szerzői jogot vagy mit. De tényleg "mindenki". A Narancs interjút készít L. Simon Lászlóval jórészt a szerzői jogdíjak átcsoportosításáról, aki pár nappal később saját Facebook oldalán „jogtalanul”…..
Hogy ki készít jobb hamburgert, Jamie Oliver vagy a McDonald’s, tulajdonképpen mindegy, – mi még most is csak a csalamádés burger ízért érezzük a szánkban, a Moszkván, az óra alatt.  Az elmúlt napokban a Facebook attól volt hangos, hogy a sztárséf, vagy ki, lenyomta a…..
No, végre egy kis igazi, celebes-médiás-hungaro pengeváltás, mondhatnánk. Nyilvános rendezvényen vett részt Rékasi Károly, persze Pikali Gerdával, egy nagyszerű főzős-média-nyilvános sajtóeseményen. Aztán gondolhatta, vége, lehúzza a rolót, felmarkolja a pénzt (nyilván…..
Magyarország - Andorra, ma aztán kiderül, 8-1 vagy 1:8, kiboruló, minden leplet lerántó focisták, kikészülő sportújságíró, agyrázkódás utáni miniszterelnök, nem kell stadion, felszántani, behinteni sóval, elküldeni minden eddigi szakembert, újat bányászni, sztárokat…..
Kihagyhatatlan ajánlat csak Önnek, csak most: 500 százalékos gyümölcstartalmú szörp 699 forintért! ..
Délután négy órakor sikerült villantani egy férfi nemi szervet egy cseh hírtelevízióban. Szegény hírolvasó éppen csak beköszönt, amikor a feje mögött az egyik monitoron jelent meg a fütyi. A csatorna magyarázata szerint egy dokumentumfilm egyik kockája villant fel a nem éppen…..
A jövő héten a parlament már meg is szavazhatja az a beadványt, amely alapján mindenki ingyen vehet át kenőpénzt, azaz azt nem terheli semmilyen adó, jutalék, levonás – értesült a Médiafika. Az eljárást uniós kifogások sem érhetik, hiszen ez szinte mindenütt bevett…..
Továbbmenet nincs, szeptember 30-án bezár a budapesti Vidámpark. Ilyen is volt a negyvenes években: És ilyen is a hatvanas években:   Néhány magyar film is őrzi szép emlékét.   1. Bacsó Péter: A tanú    2. Tarr Béla: Családi…..
Médiafika Erőss Zsolt üzenete 2013.05.23 16:30:00
Üzenet a csúcsra. "Az energia érdekesen áramlik. Minél többet adunk és minél többen adunk, annál többet és annál többen kapunk! Együtt sokkal több energiával és erővel sokkal többet érhetünk el, mint külön-külön"  - vallja Erőss Zsolt. ..
Brad Pittné, mint arról a fél világ beszámolt, eltávolítatta melleit, mert hordozója annak a génnek, amelyek mutációja összefüggésbe hozható az örökletes emlőrákkal és petefészekrákkal is. Majd következett a következő hír: Christie’s londoni, szerdai árverésén David…..