Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mozdulj

371 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kontakt_Rádió stúdiójában a Mozduljunk együtt c.műsor 4.adásában rímbe szedte egyik műsorvezetőnk, Hajdan Vali, a vendégünk felkonferálását. Íme : "Sok mindenről szó lesz, de nem lesz ma vita,semmi nincs kizárva, de mi lesz ma nyitva?Válaszolj nekünk, csípőből, tanítva, és ne legyünk…..
Ha kedd, akkor Kontakt _Rádió, 18.00-19.00 óra között! A "Mozduljunk együtt, egymásért" című műsor vendége Köböl Anita, a TV2 Red Carpet című műsorának háziasszonya. Köböl Anita 14 éves kora óta él reflektorfényben, sokáig modellkedett, a nemzetközi Miss Alpok Adria versenyen III. helyezést ért el.…..
Az első adás vendége Ruzsa Viktor, a Civil Rádió munkatársa volt. A második adásban Larion Zoé és Müller Attila volt a vendégünk. A harmadik adásban Szabó Márta trénerrel, (aki önkéntes karitatív munkát is végez egy bántalmazott nőket segítő csoportban) és Streit Gábor Bora fotóművésszel…..
Debütáltunk műsorvezetőként, a Kontakt_Rádióban, a"Mozduljunk együtt, egymásért" c. műsorban. Hallgassatok minket szeretettel, minden kedden, 18.00-19.00 óra közötti időpontban.Műsorvezetőink: Tálos Marianna, Juhász Regina, Hajdan Vali Kontakt _Rádió 87.6MHzOnline hallgatható:…..
6. tandemtúránk különleges sajtótájékoztatójáról kiemelt médiatámogatónk, a „hatoscsatorna” készített egy remek összeállítást! Köszönjük a stábnak!..
0.nap: 2016. augusztus 16. kedd, délután ( akinek van kedve munka után velünk tartani ) - Találkozó Balatonfüreden- Ismerkedés Balatonfüred szépségeivel, séta a mólón- Emlékfa ültetése a Vitorlás Kikötőben- Hajókázás a Balatonon- Ismerkedési est- Közös vacsora, Mázás József jóvoltából- Sajtkóstoló-…..
A sajtkóstoló után tandemre pattantak a résztvevők!  ..
Egyesületünk idén újra megszervezi a Balatonkerülő tandemtúráját augusztus 16-21. között. A IV. Nemzetek Sajtversenyét szervező SZEGA Market, túránk egyik fő támogatója. A verseny hazai elődöntőjén közös sajtótájékoztatót tartottuk, ahol isteni sajtokat is kóstolhattunk...
Megtartottuk 6. tandemkerékpáros túránk sajtótájékoztatóját. A túránk fővédnökei: AGÁRDI SZILVIA, KÁRÁSZ RÓBERT Köszönjük a sok kedves pillanatot!..
Megleptük a Fonyódon nyaraló mozgássérült gyerkőcöket! Köszönjük az összefogást és a közös megmozdulást Balázs Bernadettnek, Sánta Lászlónak, a Kétkeréken Klubból.A gyerekeknek szánt ajándék célba ért!..
Egy kis összefoglaló a Művészeti napról. Köszönjük a meghívást!..
Divatbemutatóval is készültünk a győri Többlettél napra. Hisszük, hogy a divat mindenkié, kortól, nemtől, egészségi állapottól függetlenül, hiszen mindannyian szeretünk csinosan öltözni! Köszönjük modelljeinknek a bemutatót! Ruhák: Mystic Day GyőrKöszönjük!    ..
Győrben érzékenyítő játékokkal vártuk az érdeklődő gyerekeket, felnőtteket! Szalay Réka, a Braille írás rejtelmeibe kalauzolta el legó segítségével az érdeklődőket. Blaskó Bence alkotásait sokan megcsodálták! Barátaink is velünk tartottak Győrbe. Napsugár Anna jeltáncolt, Gebri-Horváth Bence saját…..
Hosszú Judit, Katona Zoltán meghívására részt vettünk a Többlettél Project-ben. Egy olyan különleges napot töltöttünk Győrött, amely megváltoztathatta valamennyiünk életét, vagy azt, amit gondolunk róla...Köszönjük nektek Judit és Zoltán!    ..
Idén is nagyon jó lesz!! 6 nap, 5 éjszaka, 4 pedál, 3 fröccs, 2 nyereg, 1 kör = tandemtúra a Balcsi körül Szeretettel várjuk a bringázni szerető barátaink jelentkezését!  A fröccs mennyisége még kérdéses, a 220 km meg nem! ..
Fogadjátok sok szeretettel Balázs Zsolt előadásában a Hulló levelek c. számot! A felvétel a 22 Century Pub-ban készült, Zsolt önálló estjén...
2016. június 8-án Balázs Zsolt énekelt a 22 Century Pub közönségének. Sokan voltunk ezen a kötetlen estén. Zsolt nagyszerűen énekelt, mesélt az életéről és a közönség kérdéseire is szívesen válaszolt. Köszönjük a 22 Century Pub-nak, hogy rendezvényünket befogadta! Az est…..
Egy kis emlék a Művészeti gálánkról, a "hatoscsatorna" jóvoltából! Köszönjük!..
Csak egy kör volt! :)..
Éjjel-nappal Balaton! 23 óra 39 perc alatt beértünk a célba! Köszönet csapatunk fantasztikus tagjainak:Bana GráciaBodnár ÁkosFehér TamásGyöngyösi BalázsMakai KrisztinaNagy AndrásPinke ÁkosSomogyi MátéTálos MariannaVelezdi Ténia Jövőre folytatjuk!  ..
Miután körbefutottuk a Balatont, bukfencelve értünk be a célba!..
Sikerült! A Mozdulj! csapata sikeresen teljesítette az Ultrabalaton távját. Remek hangulat, napsütés, fantasztikus futócsapat és kitartó segítők! Ráhangolódunk az augusztusi tandemtúránkra, irány a Balaton bringával is!..
Áprilisi örömfutásunk fővédnöke, Török-Illyés László Spartathlonista, egyéniben teljesíti az Ultrabalatonon azt a távot (220 km), amit mi tízen. Elképesztő respekt jár neki!Hajrá Laci, hajrá Mozdulj!..
Immár negyedik alkalommal vállalkozott arra a Mozdulj! futó csapata, hogy elindul az Ultranbalatonon. Táv: Csak egy kör a Balaton körül :)  220 km 10 fős csapatunknak holnap délelőtt 9.50-kor indul a verseny.Ha épp a Balcsin vagytok, gyertek, szurkoljatok nekünk!!..
Egy hang, egy szív, egy előadó!Szeretettel várunk Benneteket BALÁZS ZSOLT előadói estjére! Időpont: 2016. június 8. szerda este, 19.00 óraHelyszín: 22 Century Pub (Bp, VII. ker. Kazinczy utca 36.)Köszönet Sas Sándornak, a helyszín biztosításáért!..