Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hovatovácz (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan mostanában nem sok minden történik sem a magyar, sem a nemzetközi rockzenei életben, mármint nem sok izgalmas és érdekes dolog; azért a hallgathatatlanul lassú, követhetetlenül gyors és a furcsán kifacsart gitárzenék híveinek lesz miből új erőt meríteni ősszel. Igazából…..
Megvan az a régi kép, amelyiken tizenegy melós ül egy acélgerendán, magasan Manhattan épületei fölött? A huszadik század egyik legismertebb és legtöbbször felhasznált fotójáról van szó, amely sokak szerint egy kor, egy szakma romantikáját szimbolizálja. Tegnap, szeptember…..
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
Természetesen mindenkinek igaza van, aki azt állítja, hogy az MSZP-ben zajló belháború legnagyobb nyertese alighanem a Fidesz. Egy olyan pillanatban, amikor a korábbi szocialista kormányok időszakából ismerős vargabetűket látszik tenni a kormány, a figyelem időleges más irányba…..
Hovatovácz (törölt) 2011.09.25 20:23:59
@manyike: Az MSZP természetesen nem abszolút értelemben döglött ló, csakhogy Gyurcsány szempontjából ennek sincs már különösebb jelentősége.

Ha ugyanis valóban olyan helyes érzékű taktikus, mint amilyennek tűnik, és valóban független karakter kialakítása a célja, akkor igencsak óvakodni fog attól, hogy ezt az MSZP-vel bármilyen mértékben is rongálja már.

Ez nagyon súlyos hiba lenne tőle. A legsúlyosabb, amit csak egyáltalán elkövethet.
Védi a prosztatát, elősegíti a jobb vérkeringést, és kényelemesebb ülést biztosítva a fenékrészre helyezi át a kerékpáros súlyát, mindezeket az előnyöket tudományos orvosi vizsgálatok is alátámasztják. Az orr nélküli nyereg mégsem lett világhódító újítás, mert van…..