Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baltazár.

1 bejegyzést írt és 929 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
Baltazár. 2015.07.05 16:51:55
@MySee: Én néha rákukkantok
Szerintem az elmúlt évekhez képest nagy a nyugalom. Valami készülődik
Valamelyik fész oldalon ajánlottam ezt az oldalt
Ja, a múltkor mondtam valakinek, mert szóba jöttek az egyiptomi piramisok, hogy hát Boszniában vannak nagyobban is, nem is tudta, de azt igen, hogy "űrhajókkal építették őket".
Kevesen vagyunk akiknek ez az élete
Baltazár. 2015.12.28 22:50:07
Baltazár. 2018.05.24 20:53:51
www.origo.hu/tudomany/20180524-kutatok-megfejtettek-miert-nott-aranytalanul-nagyra-az-ember-agya.html
Persze az ősi elődök szóba sem jöhet, hogy hibrid faj vagyunk. Akkor pl. a delfinnek miért nagy az agya? Nagyobb mint az emberé.
Amikor 1805-ben Napóleon Bécs városához érkezett, a legenda szerint megkérdezte tanácsadóját, hogy mit tegyen a magyarokkal? Ő ezt válaszolta: Felség! A magyarok felnéznek nagyjaikra, és büszkék a múltjukra. Vedd el e nép múltját, és azt teszel velük, amit akarsz! A Habsburgok…..
A sumér szövegek meglepő részletességgel tájékoztatnak Inanna (Istár) utazásainak elökészületeiről. Pontról pontra leírják, hogyan készül fel az istennő az utazásra a csillagok közé. Walther Andrae 1903-1914 között Assurban az Istár templom romjai között találta meg azt a…..
Bár a tudományos körök mindent megtettek és megtesznek annak érdekében, hogy hiteltelenítsék és nevetségessé tegyék a Visokó mellet magasodó piramisok feltárásainak eddig elért eredményeit, a Semir Osmaganic által 2005-ben elindított munka, a heves támadások kereszttüzében,…..
Baltazár. 2013.05.02 22:46:32
@Kilenc: Meg a notórius tagadókra, és hazudozókra :D
Baltazár. 2014.01.18 20:54:46
@sanator: @Kilenc: Ez egy folyamat, amiben már rég benne vagyunk. Amiket Jézus mondott az apostoloknak, hogy mik lesznek a jelek a korszaknak végén az Ő eljövetelekor. A kereszténység elterjedése az egész világon mindenek előtt, Izrael állam megalakulása a zsidók visszatérése (1948) Jeruzsálem visszafoglalása (1967) szaporodó földrengések és háborúk, járványok, éhínség rémhírek hamis tanítók (Jézus nevében).
Más jóslatok szerint szélsőséges időjárás változás, természeti katasztrófák, hatalmas tektonikus mozgások (+szökőár) aszteroida (vagy üstökös) becsapódás és egy minden eddiginél pusztítóbb háború (III.vh.) ami alatt lesz a sötétség és benne végítélet.
Minden az embereken múlik. Mikor kezdődik el a háború. Talán már ebben az évben ki tudja?
A földönkívüliek is erre várnak addig csak nézelődnek
Mivelhogy a maják szerint is az előző korszakokat is pusztulás zárta ami nem véletlen mert a lényege a káros, rossz elpusztítása. Isten, a rendező ismeri a jövőt mivelhogy Ő tervezi és tudja, hogy ki milyenné válik, a jók érdekében vár. Ez az a bizonyos bibliai újszövetségi kegyelmi idő, ami lassan lejár.
Jézus is azt mondta, hogy azt a napot és azt az órát senki sem tudja, még az ég angyalai sem, sőt még Ő sem, amikor jönniük kell hogy a választottakat kimentsék. (Szerintem valami nagyon csúnya lesz akkor) Alois Irlmaier szerint a háború alatt valamilyen mérgező por fog hullani az égből (amitől hullani fognak az emberek mint a kemotokszos légy).
Az emberiség tönkre tette ezt a bolygót. Aki nem hisz nekem az olvassa a híreket, hogy mivé vált az óceán élővilága a levegő a föld a vizek a növények a rovarok (méhek)
Kész vége.
Vagy nem?
A Soho felvételén, a Nap mellett, ismét megjelent egy nagyon érdekes dolog, ami kísértetiesen hasonlít az ősi ábrázolásokon látható szárnyas tárgyra, amiben az Úr tartózkodik. ..
Baltazár. 2013.07.15 18:11:15
Csak emlékeztetőül mert már három éve töltötték fel
www.youtube.com/watch?v=RqBKcC24jys
"18-an vannak"

Ha igaz lesz a három napos sötétség akkor ezekkel mivel állítólag bolygó (Föld) méretűek, el lehet takarni a a Napot, csak közelebb kell hozni őket a Földhöz

Nem fogják hagyni, hogy az emberiség teljesen tönkre tegye ezt a bolygót. Nem azért telepítették be, és már korábban is elpusztították az őrülteket
Baltazár. 2013.07.15 23:05:25
@Kilenc: Ja igen, el is felejtettem, pedig itt van a szemem előtt :)
Földünk minden népének vannak, voltak titkos hagyományai az előző Aranykorról ­– így őseinknek, a régi magyaroknak is. Az egyik legszebb, és legépebben megmaradt magyar Aranykor-mítoszt Erdélyben találták néprajzkutatók, a székelyeknél, de hasonló tradíciói voltak a…..
Baltazár. 2012.10.22 20:52:51
@-Laikus-: Amit írtál az az annunakis reptiliános háttérhatalmas magyarázat alapján a csillagok háborújához hasonló kasszasiker filmet lehetne készíteni
El kellene adnia sztorit
Baltazár. 2012.10.22 20:54:32
@Baltazár.: Nem akarok vitát nyitni csupán nekem ez a meglátásom.
A boszniai Piramisok Völgye alatt van egy kiterjedt földalatti alagút és kamrahálózat, amely összesen több mint tíz mérföld hosszú, és összeköti az összes piramist más helyekkel együtt. Az ásatások kezdetén, (amikor egy bejáratról tudtak még csak) rájöttek, hogy minden…..
Az egyiptológusok a szakkarai masztabák feltárásakor finoman megmunkált vázákat találtak. Ezek a vázák dioritból készültek, ami a világ legkeményebb kőve. A diorit megmunkálása elég nehéz. Még manapság is gondot okoz a kemény kőfajta feldolgozása. A korsók teste…..
A NASA SDO műholdja február végén lenyűgöző jelenséget, forró gázokból álló kavargó plazmát rögzített az egyre hevesebben tomboló Nap felszínén. Ezt követően több ilyen örvény is kialakult. A napokban azonban egy újabb különös dolog vált láthatóvá. Az egyik…..
Baltazár. 2012.07.31 08:37:35
@-Laikus-: Napfóka
Arrafelé fókával jár a nap :)
Baltazár. 2012.07.31 15:39:11
@Detros: pontosan ismerni kellene a múltat, hogy megérthessük mi miért történik ma.
Ezen a bolygón élő emberek nagy része nem tesz a rossz ellen, közömbös vagy egyenesen rossz szándékú (ostobák).
Nem tekintenek bennünket ellenfélnek csak bűnözőknek :)
pontosan tudják, hogy mi folyik itt a földön.
Semmi baj betegség nem volna, ha az emberek törekednének a jóra
Amit kilenc linkelt a múltkor Szántai előadást abban elhangzik egy érdekes idézet.
"mert az istenek vissza vonulnak a mennybe és az emberek elvesznek a földön" (2,24,07)
www.youtube.com/watch?v=QfZ7F3pOKNQ&feature=related
Elsöpörhetnének , de nem teszik tisztes távolságból figyelnek minket
De szerintem lesz elsöprés mint ahogy volt már korábban sok ezer évvel ezelőtt

Már az ember megjelenése előtt utaztak a csillagok között és jöttek ide a földre.
Az emberek együtt éltek az őshüllőkkel és az nem biztos, hogy 65 millió évvel ezelőtt volt, de akkor is lehet néhány százezer év

Szerintem az alkotóink megszabták, hogy az ember mire legyen képes és mire ne
És szerintem csak a hibridek lesznek azok (bár mi is azok vagyunk) akik hasonló szinten fognak élni mint ők mert ez a fajta nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Mert ez még kicsit faragatlan bunkó :)
Baltazár. 2012.07.31 15:41:10
Az Ankh kereszt az egyik legrégibb szimbólum, amit amulettként használtak az ősi Egyiptomban. A fáraók a tudás és az öröklét jelképeként viselték, de a kereszt gyakran jelenik meg a főbb egyiptomi istenek kezében is. A jelképet az élet kulcsának is tartották, mely a…..
Baltazár. 2012.03.04 11:49:38
@Ceed: Mi a probléma? Hiszen tudatváltás lesz azt majd felismerik.
A NASA által felbocsájtott Napfigyelő műholdak több alkalommal is különböző alakú, ismeretlen eredetű szerkezeteket rögzítettek közvetlenül a Nap közelében...
Baltazár. 2012.01.26 12:41:14
@Kyra_: U.P.E.

Unidentified Pixel Error

:D
Baltazár. 2012.01.26 19:24:40
@-Laikus-: Én attól félek, hogy nem fogják velünk felvenni a kapcsolatot és ha lesz egy globális katasztrófa háborúval együtt akkor a túlélők előröl kezdhetnek mindent.
Mert az emberiség bebizonyította, hogy ha elmennek a tanítók akkor kitör a balhé és eluralkodik a bűn és az erőszak. Magyarán, az emberiség kiállította magáról a szegénységi bizonyítványt. Arra azért vigyáznak, hogy atomháború ne legyen, de különben azt eszik amit főznek.
Mivel az embert az állatvilágból emelték ki maradt is az állatvilág része, ennek a fajnak ez a sajátossága ezen a bolygón

(az U.P.E.-t csak viccnek szántam :)
Baltazár. 2012.01.27 19:27:15
@Kyra_: Én azért egy kicsit szkeptikus vagyok azokkal az állítólagos robbantásokkal kapcsolatban.

Mint azt tudjuk Amerika a korlátlan lehetőségek hazája is. Tehát majdnem akármit lehet mondani és írni, pláne az interneten.
Ha ez igaz akkor már Amerikában is elterjedt volna attól függetlenül, hogy a main stream csatornákon bemondják vagy sem, és ez nagyobb horderejű lenne mint az ikertornyok ledöntése (+ még a pentagon). Mert állítólag nagyon sokan meghaltak a robbanásokban. Ez hatalmas botrányt váltott volna ki egész Amerikában amit nem lehet eltitkolni és minden csatornán ez szólna.
Azokat a létesítményeket nagyon őrzik és nagyon biztonságosak csak egy távolról fúrt alagúton keresztül lehetne megtámadni, de a katonai felderítő műholdak egész Amerikát, sőt az egész földet figyelik.
Ha én földönkívüli lennék akkor először ezeket a műholdakat tenném működés képtelenné és akkor majd észre térnének a világhódítók. Ez nekik nem nagy ügy

Először csak eltitkolták a földönkívüli civilizációk létét, most meg összezavarják az embereket
A földönkívüli veszedelem, ez az utolsó aduász
von Braun megmondta, nyugodjon békében. :)

Persze nem lehetetlen egy ilyen robbantás, de azért én szkeptikus vagyok.
A Feljegyzések Csarnokának helyét még ma sem ismerik a témával foglalkozó kutatók. Az Egyiptomi Régészeti Hivatal mindent megtett és megtesz annak érdekében, hogy távol tartsa a kiváncsiskodó külföldi régészeket a gizai fennsiktól. Az ősi…..
Baltazár. 2012.01.17 16:06:59
@tony1472: Én is ilyesmire gondoltam amikor visszakérdeztem Jumas által beírt 3500 éves Egyiptomra.
"...az ókori Egyiptom 3000 - 3500 évet létezett és virágzott", Írta ő, 2012.01.14. 22:16:21 kor.

Edgar Cayce (az alvó jós) mondta, hogy a piramisokat ie. 10.000 évvel építették és ő beszélt a feljegyzések csarnokáról is.