Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexander Safranek (törölt)

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elszállt egy ugrálóvár három gyerekkel a "fedélzetén" Nézem a képet... nézem, de sehogy sem akar összejönni. Rákattintok a linkre, mondom elolvasom az eredeti, hátha a 15 méter igazából 150, mert a képhez leginkább az passzol. Erre... "from 15 feet up". Bazmeg, nem is…..
hozzászólok FUTÁR 2014.05.06 11:15:56
A következő megálló: ARRRGGH! - egy utas véleménye a Futárról Most egy kicsit védeném a rendszert. (nem, nem kapok érte egy fillért sem) A kedves utas valószínűleg nem tudja, hogy a rendszer hivatalosan még mindig teszt fázisban van, tehát nincs teljesen átadva.Amerre én…..
Bezárt a bazár - Négy napig volt nyitva a Várkert Bazár Akkor minek? A környék ezután is bomba támadás sújtotta állapotokat mutat nem? ..
A világon 7 embernek van kulcsa a teljes internethez Egy újabb ékes példája annak, mikor valaki kitalál valami baromságot, és sokan beszopják. Megpróbálom elmagyarázni mindenkinek, aki egyáltalán nem jártas az internetben, csak annyit tud, hogy nyomja a lájk és…..
hozzászólok A várbuszok... 2014.03.25 11:31:40
Katasztrofális állapotban a várbuszok Tisztelt Várnegyedben lakó! Csupán jelezném, hogy az agglomerációban még mindig 40 éves buszokat járatnak. Puszi... ..
Cikk a várkapu.info oldalon Vajon miért nem lepődik meg ezen az ember? Állam illetve az EU által finanszírozott projekt, ami kurva sokba kerül. Tuti, hogy hozzá nem értők, iszonyatosan túlárazva vállalják a kivitelezést és szinte borítékolhatóan 100%, hogy szar lesz a…..
Máris óriási siker az új iOS 7 ... Erre csak annyit mondanék, hogy egymilliárd légy nem tévedhet. (buta újságírók mindig is lesznek) ..
http://velvet.hu/sztori/2014/02/27/tudja_miert_nincsenek_kukak_a_budapesti_hidakon/ 1. Valószínűleg a hidakon nagyobb a szél. A szerencsétlen hiába dobja ki a szemetet, pár percen belül úgyis kint lesz megint, sok értelme nincs. 2. Az okos ember nem szemetel, a többinek meg tilos. 3.…..
http://index.hu/tudomany/brittudosok/2014/02/24/hej_nelkuli_kenyeret_fejlesztettek_ki/ Hát, bazmeg, ez aztán kemény. Képzeld el, van egy tudós, aki a német adófizetők pénzéből euró százezreket költ arra, hogy megcsinálja a héj nélküli kenyeret. A szlovákok meg már isten…..
http://www.urbanlegends.hu/2014/02/megsem-halt-meg-a-meglott-voroskeresztes-ukran-lany/ No már megint ugyanaz a baromság. Adott egy hír, és minden barom megosztja úgy, hogy az égadta világon semmi köze nincs az eseményekhez, csak nyomja a "megosztás" gombot. Az emberiség buta...
http://bkvfigyelo.blog.hu/2014/02/14/mindennapi_bajok_a_2-es_metron Kedves Poszttoló! Elégedetlenkedni, magas lóról fröcsögni marha egyszerű.Én is nap mint nap használom a 2-es metrót, és különösebb problémám nincs vele. Néha 1-2 perccel később érkezik, de ez egy nagyvárosban…..
hozzászólok Első ajtós troli 2014.01.15 09:21:30
http://bkvfigyelo.blog.hu/2014/01/13/_nem_latja_hogy_ez_egy_elsoajtos_trolijarat Beküldött levél, melyben anyuka sérelmez. "amikor a gyerek hirtelen zsebkendőt kért" Tehát várjon az egész troli, míg a gyerek zsebkendőt kap, aztán meg még nem is érvényesít jegyet neki.Persze a…..
hozzászólok Védőoltás 2014.01.15 09:01:15
http://www.origo.hu/egeszseg/20140113-egy-vedooltasok-nelkul-felnevelkedett-no-vallomasa.html Fordított cikk egy brit anyukától, aki bánja, hogy egykoron a szülei nem oltatták be a szokásos védőoltásokkal, és hogy a gyerekei mennyivel egészségesebbek most, mint Ő volt…..
A távol-keleti ország számomra mindig meglehetősen ellentmondásosnak tűnt. Vonz a kultúra, a gasztronómia, taszítanak ugyanakkor a merevnek tűnő viszonyok és a helyhiány. G. szerencsésebb, mint én, hiszen neki megadatott, hogy mindezt saját tapasztalatai alapján döntse el.…..