Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az anyádba is

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki már járt városi kisgyerekkel állatkertben az tudja, hogy hiába viccesek a majmok, hiába klassz a fókashow, hiába láthatóak élőben koalák vagy nagy mázli esetén pisilő elefánt, a legnagyobb örömet messze a kiskecskékkel és barikkal teli háztájit imitáló kisállat simogató jelenti, ahol kézből…..
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
Van visszaút a legnagyobb mélységekből is, legalábbis ezt bizonyíthatja a következő öt történet, melyeket két dolog köt össze: a főszereplő öt világsztár (tényleg a legismertebbek közül), akik életük egy pontján mindannyian hajléktalanok voltak. Halle Berry Halle Berry…..
Az anyádba is 2014.08.15 20:14:15
@geriszab: szarjankó vagy hozzájuk képest kistöki
2007-ben ellopták Kádár koponyáját, de úgy tűnik, hogy nem a Kisvárosban Medveczky Ilona csodaautójával feltűnő, törtmagyarul beszélő emigráns gyűjtőknek adták el, hanem főtt tojást falatozó amerikai kampányguruk és angyalföldi lakossági fórumok szervezői…..
Az anyádba is 2014.07.09 16:53:20
A prog-sphere egy progresszív rock- és metalzenével foglalkozó remek kis webzine, ahol rengeteg különböző szempontok szerint összeállított szubjektív listát találhat az ember. Az egyik ilyen listájukat - a legjobb 20 progresszív gitáros evör - kissé átszerkesztve közöljük mi…..
disrupt Tipikus kávésok 2014.05.29 11:28:33
Ön hogy issza a feketét? A tipikus bringásokról szóló posztunk a disrupt közösségi oldalakon eddigi legnépszerűbb cikkei közé tartozik, most elhoztuk a Mashable tipikus kávéivókról készült vicces animációit. A kávé hatása a szervezetünkre igen változó lehet, ennek…..
Az anyádba is 2014.05.30 18:39:11
A 10 legjobb Steven Spielberg filmről  szóló posztban leírtam egy ironikusnak szánt, de eléggé félreérthető mondatot. A "Spielberg kell ahhoz, hogy megnézzek egy Tom Cruise filmet" megjegyzés egyáltalán nem arra vonatkozott, hogy egyetlen más filmet sem láttam a ma már inkább…..
Egy nagyon kínos dologról kell szót ejtenünk: népszerű zenekarok tagjairól, akik rettegnek a kritikáktól és/vagy a kommentektől. Mi, kisebb zenekarok normális tagjai kérünk elnézést, ez valóban nagyon-nagyon kínos. Zenészként (OneHeadedMan zenekar - lehet trollkodni) és a…..
Ritkán teszek ki Papcsák filmet, de ezt meg kell nézniük. Röviden, döbbenet. Mostanáig azt gondoltam elegáns leszek, nem kommentálom Papcsák választási vereségét. Most hogy kijött ezzel a nem is tudom mivel, hadd reagáljak az általa összehordottakra.   Elsőként is a…..
newzz.com Büszke meleg színészek 2014.01.07 15:00:00
Egyesek szerint fél Hollywood meleg, mint a kályha, és a topmodell barátnő csak fedőtörténet. Erről nincs sorsdöntő bizonyítékom, de az alábbi színészek nyíltan felvállalták, hogy ők „mások”.   Jim Parsons, az Agymenők című sorozat szereplője 2012-ben beszélt…..
Néha annak is van előnye, ha nem sikerül elsőre eladni az ingatlant – legalábbis nekünk, külső szemlélőknek mindenképpen. Ez történt most Annie Leibovitz esetében, aki közel egy évig hiába próbálkozott túladni New York-i házán. Most ismét piacra dobta, ráadásul új…..
De nem azért, mert Drakula vagy Báthori Erzsébet feltámadt vagy vérhas ütötte volna fel a fejét az országban. A folyó vér azon kutyák ezreihez tartozik, akiknek a kiirtására a román parlament bólintott rá, mégpedig elsöprő többséggel — 266 igennel a 23 nemmel szemben. (1) Az…..
 Nagyvonalakban saját tapasztalat: 1 évvel ezelőtti biztonsági őr pályafutásom (egyetem mellé kellet volna pénz).  1. A fizetésen majd 1 hónapot ültek, hogy kamatozzon a zsebükbe, és úgy vontak belőle 5-10 ezreket szemrebbenés nélkül, mint a huzat, csak nekünk…..
1968-ban Daniel Cohn-Bendit-et, a párizsi diáklázadás vezérét (aki ma a Zöld frakció társelnöke az Európai Parlamentben) a szélsőjobb és a kommunisták is támadták. Volt ő minden: zsidó, német (csak 23 évvel járunk a háború után!), német zsidó... Az "idegenek" és a…..
Az anyádba is 2013.07.08 18:08:04