Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kihívás Admin

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretettel köszöntünk mindenkit az V. Malfoy Kihíváson! Kezdjük a játékot egy olyan történettel, amelyben Bellatrix lesz a Malfoyok tanítványa. CÍM: SzolgasorsCSAPAT: MentorKULCS: Bellatrix LestrangeJOGOK: Minden jog a könyvek szerzőjét, vagyis J.K. Rowlingot illeti.MŰFAJ:…..
Kihívás Admin 2015.04.13 22:15:22
@Szilvia Ruff: Kedves Szilvia!

Kérlek, írd meg hogy végül is inkább igen-t vagy inkább nem-et adsz az első szempontra, mivel csak így tudjuk majd a pontokat kiszámolni.

Köszi a megértést! :-)
Heteira
Elérkezett a pillanat, amikor Harry Potternek tanulnia kell. Tudtok alkalmasabb személyt arra, hogy Harry mentora legyen, mint egy Malfoyt? Hát, mi sem. CÍM: Ginny-projektCSAPAT: MentorKULCS: Harry PotterJOGOK: Minden jog azt a nőt illeti, aki megteremtette nekünk Harry Potter világát, név…..
Kihívás Admin 2015.04.11 00:09:40
@BNori: Szia! A kulcshoz elfelejtettél pontot írni. Kérlek, írd meg, hány pontot szántál Harryért. :-)
Köszönjük!

Heteira
Szeretettel köszöntjük az V. Malfoy Kihívás játékosait. Íme a szerzők és a csapatok: Mentor csapat Tanítvány csapat amphetamin Assa DaeMoon Baylon Endra Edster Koiji Loveless Nagisa Luthien Lovemagic Noctifer SilverHeart stoobie Sybill…..
Kedves Íróink, kedves Olvasóink! Újra elérkeztünk egy kihívás végére, az utolsó bejegyzéshez, amikor kiosztjuk a díjakat és még egyszer megköszönjük mindenkinek a részvételt.Nem kérdés, hogy pontok és vélemények tekintetében a IV. Malfoy Kihívás volt a legsikeresebb:…..
Kedves Olvasók és Olvasni Vágyók! Mint bizonyára észrevettétek, felkerült a kihívás utolsó története is. Mivel senkitől sem várhatjuk el, hogy itt üljön és olvasson minden este hétkor, ezért adunk Nektek még egy kis időt, hogy ismerkedjetek a történetekkel,…..
Kihívás Admin 2012.06.24 23:06:05
@Ancsa1537:
Szia Ancsa!

Örülünk, hogy végül minden történet belefért az idődbe, és kellemesen érezted magad. Köszönjük neked a véleményeket! :-)

Heteira
CÍM: Utazás CSAPAT: Esküvő KULCSOK: tengerzöld, mostohaapa JOGOK: JKR-é. Sajnos. MŰFAJ: romantikus FIGYELMEZTETÉSEK: Fluff, AU, slash KORHATÁR: 12 év TARTALOM: Egy utazás, ami sok mindent megváltoztat.   Elolvasom a történetet!     Miután elolvastad a mai történetet, ne felejts…..
Kihívás Admin 2012.06.12 22:35:47
@Kyraper: Kyra, a figyelmeztetéssel kapcsolatos felvetésed teljesen jogos, és részben a mi hibánk is, hiszen nekünk is jobban kellett volna erre figyelnünk. Ezért most pótoljuk a figyelmeztetést.
Malfoy Kihívás Szavazás vége 2011.08.29 09:01:00
Mi megkérdeztünk Titeket, Ti döntöttetek. A két nyertes idézet az A3 és a B1, vagyisMajdnem sikerült már, egy lépés volt csak az ég, Az álmok ködfátyolát te tépted szét(Máté: Ez majdnem szerelem volt)és aKeserű ízű ébredés, hideg az ágyam,éget és úgy bánt, hogy…..