Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZoldAsz

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2008. május 14-én egy 19 éves amerikai fiatal rejtélyesen eltűnt, testét soha nem találták meg és az eltűnésére sem tudtak kétséget kizáróan választ adni. Eltűnése azért is fontos mérföldkő az amerikai történelemben, mert utána még törvényt is módosítottak, miszerint a rendőrség az eltűnés…..
ZoldAsz 2021.01.26 17:41:44
@morcos68: Nem akarom bántani a szülőket, de nekik az sem tűnt fel (legalábbis senki nem tette szóvá), hogy a srác Lynd mellől, vagyis a logikával teljesen átellenes oldalról jelentkezett.

Ezenkívül maga az árokba csúszás is eléggé beszédes (lehetett volna).
Árokba csúszni egy szögegyenes betonúton? Májusban? Minimum gyanús. Nem az jut eszembe elsőre, hogy tiszta volt az illető.
(Tudom, hogy szervizúton akadt meg, de ekkor még a szülők úgy tudták, "főútról" csúszott árokba, mégsem gyanakodtak.)
ZoldAsz 2021.01.27 10:23:37
Lyndre van egy lehetséges megoldás.
Több helyen is úgy írják, hogy KETTŐ házibuliról van szó.
(pl.
thetruecrimefiles.com/brandon-swanson-disappearance/)
Az első Lyndben volt, oda indult el az elején a szüleitől. Ott találta ki, hogy benéz egy másik buliba is Canby-ben, mielőtt hazamegy. Így is tett.
Viszont ha ez utóbbiról a szülei nem tudtak, akkor jogosan hihették, hogy Lynd közelében van.
Kérdés, hogy ő maga miért hitte azt... Látszólag teljesen kiesett neki a Lynd->Canby útvonal, + még majdnem két óra. (Partidrog? Retrográd amnézia?)
IDDQD Heti retro: The 7th Guest 2015.08.01 18:03:13
Ezen a héten sajnos technikai okok miatt elmarad a Checkpoint Mini, de cserébe felélesztem hosszú Csipkerózsika-álmából a Heti retrót. Tudom, hogy a Half-Life-cikkel régóta lógok, de most időszűke miatt nem az jön, hanem egy olyan játék, amit nemrég toltam végig újra, így egész…..
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..
Mármint nem Solid Snake, hanem az első mobiltelefonokon kötelező kelléknek számító, de valójában már a hetvenes évek óta létező kígyós videojáték, a Snake. Két napja ráakadtam erre a gifre, de csak most van időm gyorsan beposztolni, küldöm mindenkinek, aki valaha is nézte…..
Karácsony előtti rohanás van, este meg céges buli, ezért előrelátó módon bekészítettem egy konzervposztot. Úgyis régen volt toplista, jöjjön a tíz legbosszantóbb játékklisé (a PC Guruba pár éve írt egyik cikkem reciklálásával). Sablonokat, túlságosan ismerős…..
Übercukiság következik: miközben a gazdi az Assassin's Creeddel játszott, a macsek felfedezte, hogy egy kutya mászkál a képernyőn. A közmondásosan kíváncsi állat megpróbált utánajárni a jelenségnek, mire a gazdi letette a kontrollert, és bekapcsolta a videokamerát. A…..
Közel 50 ezer halott hat év alatt, rengeteg lefejezve, tömegsírban – egyebek mellett ez a mérlege 2006 óta a mexikói drogháborúnak, melyet rivális kartellek vívnak egymással. Bemutatjuk a legfontosabb szereplőket! (Figyelem, a posztban csak felnőtteknek szánt kép is…..
ZoldAsz 2012.08.12 12:50:14
@kuki123: :-D
Na igen, az agyatlan tiltás az jó mi?
Az USA is jól betiltotta a cúnya-cúnya alkoholt, és meg is lett az eredménye: életre híták minden idők legnagyobb maffiaszervzetét, mely a mai napig etalon és oktatópélda az összes maffiaszervezet számára...
Al Capone név nem tudom, mond-e valamit...
Az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Fishing On Orfű fesztivál szervező közleményt adtak ki a mai napon, amiben sajnálatukat fejezik ki a Kolin énekesével történt múlt hétvégi incidens kapcsán (mint azt a Lángoló is megírta, a fenti képen látható Linczényi…..
ZoldAsz 2012.04.12 16:36:35
@bgp: Áááá, ezt akartam én is írni :)

Amúgy nem tudom, mit rinyál a tag, szerintem kiváló sóelem, hogy pofánvágták.
Különben is, Marilyn Manson meg felgyújtotta a dobosát, na az a sóelem, nem a csók. Nyál...
IDDQD "Nyasgem, Microsoft!" 2012.02.17 16:11:00
Van az úgy, hogy egy játék eleinte úgy multiplatform, hogy konzolos és PC-s változatot is terveznek belőle, aztán, ahogy telnek a fejlesztéssel súlyosbított napok és hetek, a kiadó egyre inkább úgy érzi, ideje lesz a "multiplatform" nyugati jelentését használni csak.…..
ZoldAsz 2012.02.20 10:18:54
@Pitypalatty úrfi:
Hagyjad, nem értik, hülyék az emberek mind. Csomó olyan baromról tudok, aki pl. Astrával jár, pedig a Niva mennyivel jobb terepre, és ráadásul olcsóbb is.
Mindenesetre ilyen hatékony flame-generálást rég láttam.

A játékban a QR-kód pedig tetszik.
Vegyünk egy nagy levegőt, és fogadjuk el: annak ellenére, hogy a blog szerzőinek körében nem volt átütő siker a Minecraft, valami zsenialitás biztos van benne, ha már eurómilliomos lett belőle egy szimpatikus svéd fiatalember.  Azt is megértem, hogy a Lego-gyár úgy működik,…..
ZoldAsz 2012.01.31 10:47:27
Nem fogjátok elhinni: Kim Dotcom, a Megaupload pár napja letartóztatott és 60 év börtönnel fenyegetett alapító-fővezére. Illetve hát nem feltétlenül a legjobb, de ő gyűjtötte a legtöbb pontot és ő érte el a legtöbb killt. Vagyis mocskosul jól játszik, és valószínűleg…..
ZoldAsz 2012.01.26 10:59:58
@bldo: "Soha nem láttalak még a sarokból kukucskálni, miközben játszottam otthon,"
Stealth-ben volt, vigyázz vele. Másik trükkje a Mikulásjelmez.
IDDQD Paul, a leghülyébb pr-os 2012.01.19 18:39:00
(Üdvözöljétek, alkalmi vendégszerzőnket, druszámat, W-t, akit több játéklapnak is írt/ír, ráadásul David Hasselhoff-rajongó, már csak ezért is szívesen látjuk itt.)Mindenkinek van legalább egy horrortörténete egy trollról, aki keresztbe tett neki a hivatalban, eladója, aki a…..
A 28 éves Amir Mizra Hekmati a Kuma Games nevű, háborús témájú (egyébként rém gyenge) játékokat fejlesztő cégnél dolgozik, iráni származású, de ő már amerikai állampolgárként, Arizonában született. A játékipar előtt a tengerészgyalogságnál szolgált tolmácsként.A…..
A méltán népszerű „2011 izéi” sorozatban a legjobb keresőkifejezések és az év játékai után természetesen a kommentválogatás sem maradhat ki, hiszen tavaly is volt ilyen. Azt továbbra is állítjuk, hogy büszkék vagyunk a kommentelőinkre, az esetek többségében nagyon…..
Grafitember továbbra is a vad kalandok embere. Menő art director volt egy reklámcégnél, de energiáit egyre inkább a népszerű underground képregényoldal, a napirajz.hu-ra fordította. Aztán maga mögött hagyta mindkettőt, hogy elmenjen vázépítő tanoncnak egy neves olasz…..
ZoldAsz 2012.01.04 10:11:18
@vau: @Johnny336:
Mondja grafit, hogy a bringafaragás MELLETT grafikából és nyomdai előkészítésből tartja fent magát. Ugyanis nemes gondolataitok benne is felmerültek, ami - valljuk be - érthető....
IDDQD Hardcore-e vagy? 2011.12.07 18:47:26
Vajon mennyi játék a túl sok játék? Mikor mondhatjuk azt, hogy valaki túlzásba viszi, és ez már egészségtelen? Egy reggeltől estig végigjátszott hétvége? Napi átlagban 2-3 óra? 4? 5? Nyilván egyéntől függ, meg attól, hogy  mennyi ideig tartja az ember azt a napi X óra…..
Nem lesz különösebb aktualitása a posztnak, csak annyi, hogy Tylerrel minap beszélgettünk, és előkerült valahogy a Bad Day LA. A játék címe rögtön felidézte bennem a harctéri emlékeket 2006-ból, amikor a programot tesztelnem kellett. Írtam akkor egy lesújtó kritikát a…..
ZoldAsz 2011.11.23 13:59:37
@flea: "The %1 in the %2 caused %3 in %4".
Pontosan! És akkor még nem beszéltünk 2 további nehezítő tényezőről:
A) amikor a tagmondatokat is bontja a program, és külön kell lefordítani, pl. "The %1 in the %2", majd 40k sorral (2 héttel) odébb az Excelben: " caused %3 in %4" ;-)
B) Amikor a %-ok nincsenek számozva, csak "%" van mindenhol, és úgy kell fordítanod, hogy ugyanabban a sorrendben legyen... Ott jönnek ki olyan nyakatekert szórendek és kifejezések, hogy csak na....

Találkoztam néhány ilyennel....
IDDQD A sárkányok nehéz élete 2011.11.09 14:38:00
Talán Süsü miatt gondoltam azt gyerekként, hogy a sárkányokat nem bántjuk. Később, a  különböző szerepjátékok szabályrendszereinek köszönhetően megtanultam, hogy már csak azért sem böködünk tüzet okádó, mágiával telt ősgyíkokat, mert tüzet okádnak, és nem utolsó…..
ZoldAsz 2011.11.10 13:17:16
@Ironfist: Én wandokkal realtime-oltam le őket + a titánokat is, az micsoda tápcucc eső volt....
MM7-ben meg Találiában a barlangi sárkányt ice wandokkal hasonlóképpen, már igen alacsony szinten le lehetett nyomni.
Szegény dögöket mindig kidobja a szopatógép!
OFF Nojónapot :)
ZoldAsz 2011.11.10 14:49:13
@Ironfist: Azhát :)
ON
Akartam említeni a wowos sárkányokat is, tkp. az 5 aspectből hárommal már így vagy úgy létrejött a véleménykülönbség.
Deathwing oké, Nozdormunak "csak" belepacsálunk a jövőbeli aknamunkájába, és tkp lebuktatjuk Dragonblight-ban, hogy ő intézi az Infinite Dragonflight-ot, de...
... hogy szerencsétlen Malygos-t most akkor méééér?
Egy ismerőstől hallottam, - aki egyébként igen toleráns a wowos lore váratlan ... khm ... változtatásaival kapcsolatban - hogy ő megeszik mindent, egyetlen dolgot nem hajlandó zsebre tenni: hogy Malygos-t miért iktatjuk ki.
Szóval wowos aspetcek közül is már csak a csajok vannak hátra, Ysera ráadásul kezd necces lenni az Emerald Nightmare miatt, szóval: a sárkányok fölött előbb-utóbb a player győzedelmeskedik.
IDDQD Winter is... oh wait. 2011.10.25 09:26:00
Nem tudom, ki hogy van vele, engem mindig lenyűgöz, ha egy játékhoz élőszereplős trailert forgatnak. Főleg ha az olyan, hogy simán elmenne egy tévésorozat kedvcsinálójának is. Winter Skyrim is coming!   ..
ZoldAsz 2011.10.26 10:28:47
@Chessterfield: Nyilván jófajta házipálesz. Az a szatmári radioaktív fajta.

Skyrimet nagyon várom, bár nem ez az intro hozta meg a kedvet, ez már csak hab a tortán.
Legutóbb a Total Eclipse-et szavaztátok meg, ami teljesen megérdemelten kerül a rovatba, viszont nem lehet róla úgy írni, hogy ne említenénk meg a Drillert és a Dark Side-ot. Ezek a játékok ugyanis ugyanazt a Freescape nevű motort használták, ami korábban nem látott 3D élményt…..
IDDQD A legjobb játéktrailer ever 2011.10.05 12:28:10
A Gametrailers.com futtat éppen egy ilyen top100-as  listát, éppen jókor csatlakozunk be, mert tegnap jutottak el a harmadik helyezettig, ma leplezik le a másodikat, holnap az elsőt, szombaton pedig a közönségszavazás nyertesét. A top10 eddig egészen vállalható, persze úgy, hogy…..
ZoldAsz 2011.10.05 15:50:08
@NightBagoly: Szerintem is. A WotLK meg Cata trailerek voltak bagyon jók, illetve némelyik patch trailer. (pl. Rage of the Firelands).
Az első WoW trailert egy napon nem lehet ezekkel említeni.
Félrefordítások Francia gumi 2010.07.11 07:56:00
Ez nem is igazán véleményes, mert a légtömlő simán rossznak tűnik benne (némi nyomozás alapján az mást jelent); az abroncs viszont még jó is lehet mistinguett beküldésében:Célom, hogy a francia beküldések mennyiségileg felzárkózzanak a németekre, még messze vagyok a…..
IDDQD Heti retro: Nodes of Yesod 2011.09.03 12:00:00
A Heti retro rovatban általában olyan játékok szerepelnek, amelyek valamilyen újdonságot hoztak a játékiparba, sőt esetleg új műfajt teremtettek. A most következő opusz nem ilyen, csak egy egyszerű klón – de jó példa arra, hogy a klónok között is akadhatnak emlékezetes…..