Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malfoykihivas

185 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretettel köszöntünk minden izgatott írót és olvasót! Elérkezett az V. Malfoy Kihívás utolsó mozzanata, az eredményhirdetés. Mint már többször megemlítettük, soha nem mondjuk, hogy soha, szóval továbbra is csak azt tudjuk mondani, hogy lehet, hogy ez a Malfoy Kihívás…..
Malfoy Kihívás Leleplezünk! 2015.05.05 10:14:14
Kedves Olvasók! Köszönjük, hogy most is velünk tartottatok a Malfoy Kihíváson, ahol ismét sokféle nagyon izgalmas történet született. Külön köszönjük mindenkinek, aki hagyott véleményt és pontokat is, ezzel teljessé téve a játékot. Mert tudjátok, olvasó nélkül az író…..
Malfoy Kihívás Még van idő! 2015.04.19 19:00:00
Kedves Olvasók! Felkerült az V. Malfoy Kihívás minden története, Bellatrixtól Teddyig. Láttunk sokféle kalandot, romantikát és izgalmat, angstot és humort. Most pedig tényleg az olvasóké a főszerep! A felkerült történeteket május 3-án (vasárnap) éjfélig lehet értékelni. A…..
Malfoy Kihívás Teddy, a mentor 2015.04.18 19:00:00
Teddy Lupin megörökölte anyja különleges varázstehetségét, az metamorfmágiát. Vajon mire tud tanítani egy ilyen képességű varázsló egy Malfoyt? Ma megtudjuk. CÍM: Nem vagy egyedülCSAPAT: TanítványKULCS: Teddy LupinJOGOK: a Harry Potter könyvek világa J. K. Rowling tulajdona, a…..
Az új generáció egyik különleges figurája Teddy Lupin, a Remus és Tonks kisbabaként elárvult fia. Vajon melyik Malfoy fogja őt tanítani? És mire? CÍM: Legjobban a csend fáj; a hallgatásCSAPAT: mentorKULCS: Teddy LupinJOGOK: Rowling kisasszonyt illetik.MŰFAJ: angst,…..
Malfoy Kihívás Victoire, a mentor 2015.04.16 19:00:00
Az anyja Trimágus Tusa egyik bajnoka volt, az apja elismert átoktörő. Nem kérdés, hogy Victoire-tól van mit tanulni. Még egy Malfoynak is. CÍM: Család és célCSAPAT: tanítványKULCS: Victoire WeasleyJOGOK: Minden jog J. K. Rowlingot illeti, kivéve ami nem.MŰFAJ: általános,…..
Victoire Weasley anyja a gyönyörű félvéla, Fleur Delacour, apja pedig Bill Weasley. Vajon mi történik, ha egy ilyen lány egy Malfoy közelébe kerül, és tanulni kezd tőle? CÍM: Sepregess a saját házad táján!CSAPAT: MentorKULCS: Victoire WeasleyJOGOK: Tudjukkié :) Azaz igen, J. K.…..
Malfoy Kihívás Perselus, a mentor 2015.04.14 19:00:00
Perselus Piton mindig is közel állt a Malfoy családhoz. Most pedig az egyik Malfoy mentorául szegődik. Lássuk, hogyan! CÍM: Leckék az életrőlCSAPAT: TanítványKULCS: Perselus PitonJOGOK: a Harry Potter könyvek világa J. K. Rowling tulajdona, a jogokat csak ő és az általa…..
Ember legyen a talpán, aki megpróbálja kioktatni Perselus Pitont! De most az egyik Malfoy bizony a mentorául szegődik. Lássuk a végeredményt! CÍM: BeavatottakCSAPAT: MentorKULCS: Perselus PitonJOGOK: A Harry Potter könyvek világa J. K. Rowling tulajdona, a jogokat csak ő és az általa…..
Malfoy Kihívás Neville, a mentor 2015.04.12 19:00:00
A Roxfort elvégzése után Neville Longbottom elmerült a gyógynövények tanulmányozásában, és végül visszatért az iskolába, ahol sok-sok diákot tanított. Köztük Scorpius Malfoyt is... CÍM: Muskátli, seprű és bajuszCSAPAT: TanítványKULCS: Neville LongbottomJOGOK: Minden jog J.…..
Neville Longbottom különleges figura. Látszólag ügyetlen és gyenge varázsló - de a látszat néha csal. Most például Neville-nek Dracótól kell tanulnia, és talán mindannyian meglepődünk. CÍM: Neville bátorságaCSAPAT: MentorKULCS: Neville LongbottomJOGOK: Az írónőéMŰFAJ:…..
Malfoy Kihívás Félidő 2015.04.09 19:00:00
Ééés el is érkeztünk a történetek feléhez. Most egy picit pihenünk, a lemaradásokat be lehet hozni, és még egyáltalán nem késő belekezdeni a történetekbe. Lássuk, mit olvashattatok eddig: Bellatrixot Draco tanította az első történetbenA második történetben Lucius lett…..
Malfoy Kihívás Hermione, a mentor 2015.04.08 19:00:00
Hermione mindent tud, kérdezd bátran bármiről! Akkor is, ha te éppenséggel egy Malfoy vagy. CÍM: Mugliismeret kezdőknekCSAPAT: TanítványKULCS: Hermione GrangerJOGOK: J.K. RowlingMŰFAJ: humorFIGYELMEZTETÉSEK: a történet AU, és az OOC jelzés sem ártKORHATÁR: 14TARTALOM: Diplomás…..
Hermione Granger a világ legjobb tanítványa. Nincs olyan dolog, amit ne szeretne megismerni, megjegyezni és aztán sikeresen alkalmazni. Most egy Malfoy lesz a mentora. CÍM: Senki nem tud úgy hazudni, mint egy férfi...CSAPAT: Mentor csapatKULCS: Hermione GrangerJOGOK: JKR nénit…..
Malfoy Kihívás Luna, a mentor 2015.04.06 19:00:00
Luna Lovegood a Hollóhát diákja volt, ne higgyük tehát, hogy ne tudna rengeteg mindent tanítani. Még akár egy Malfoynak is. Ahogy azt ebben a történetben is teszi. CÍM: Draco PanCSAPAT: TanítványKULCS: Luna LovegoodJOGOK: Minden jog J. K. Rowlingé.MŰFAJ: Humor, Csöppnyi…..
Luna Lovegood különleges karakter, és miért ne illene egy ilyen figura a Malfoyokhoz? Például mint a tanítványuk. CÍM: A tükörCSAPAT: MentorKULCS: Luna LovegoodJOGOK: J. K. Rowlingé, mint mindigMŰFAJ: Nehezen behatárolható. Dráma. Talán.FIGYELMEZTETÉS(EK): AU, OOC…..
Malfoy Kihívás Harry, a mentor 2015.04.04 19:00:00
Vagy van egy másik nagyon jó felállás: amikor Harry Potternek egy Malfoyt kell oktatnia. Azt hiszem, tudna mit mutatni bármelyiküknek. CÍM: A szabadság áraCSAPAT: TanítványKULCS: Harry PotterJOGOK: J.K. RowlingMŰFAJ: drámaFIGYELMEZTETÉSEK: angst és komor hangulat váltakozása; slash…..
Elérkezett a pillanat, amikor Harry Potternek tanulnia kell. Tudtok alkalmasabb személyt arra, hogy Harry mentora legyen, mint egy Malfoyt? Hát, mi sem. CÍM: Ginny-projektCSAPAT: MentorKULCS: Harry PotterJOGOK: Minden jog azt a nőt illeti, aki megteremtette nekünk Harry Potter világát, név…..
Második történetünkben Bellatrix Lestrange tanítani fogja valamelyik Malfoyt. CÍM: A pillanat megoldatlan megsemmisüléseCSAPAT: TanítványKULCS: Bellatrix LestrangeJOGOK: Minden jog J.K. Rowlingot illeti.MŰFAJ: dráma, angstFIGYELMEZTETÉS(EK): slash, AU, szereplő halála, gyilkosság,…..
Szeretettel köszöntünk mindenkit az V. Malfoy Kihíváson! Kezdjük a játékot egy olyan történettel, amelyben Bellatrix lesz a Malfoyok tanítványa. CÍM: SzolgasorsCSAPAT: MentorKULCS: Bellatrix LestrangeJOGOK: Minden jog a könyvek szerzőjét, vagyis J.K. Rowlingot illeti.MŰFAJ:…..
Holnap ilyenkor elkezdődik az V. Malfoy Kihívás publikálási szakasza! Szuper írók gyűltek össze, és izgalmas kulcsokkal kellett dolgozniuk. Tartsatok velünk, olvassátok el, hogy ki milyen mentor-történetet hozott, és írjatok véleményt, értékeljétek a történeteket! Az olvasók…..
Scorpius Malfoy az új generációs fanficek közkedvelt alakja. Ezen a héten olyan történeteket hoztunk nektek, amelyekben vele ismerkedhettek meg. Igaz, róla Rowling alig-alig árult el valamit, de annál nagyobb a terük az íróknak, hogy szárnyalhasson a fantáziájuk. Lássuk hát a…..
Malfoy Kihívás Amikor Draco... 2015.02.25 16:55:25
Melyik volt a legjobb novella, regény, amit Dracóval olvastatok? Mi most összeszedtünk egy csokorra valót, hogy legyen mit olvasgatni várakozás közben. Íme a játékosok és a szervezők kedvencei! Avina: Fattyú, avagy az utolsó hazugság (18-as, Mpreg drarry történet)Avina:…..
Telnek a hetek, készülnek az V. Malfoy Kihívás történetei. Amíg izgatottan várakozunk, addig jólesik olvasni egy kicsit kedvenc Malfoyainkról. Éppen ezért a következő hetek során szerdánként fogadjátok sok szeretettel az írók és a szervezők összeállításait, amelyben…..
Hölgyeim és uraim, elérkezett A Pillanat, amikor bemutatjuk az V. Malfoy Kihívás kulcslistáját. Íme a választék: 1. Bellatrix Lestrange 2. Harry Potter 3. Hermione Granger 4. Luna Lovegood 5. Neville Longbottom 6. Perselus Piton 7. Teddy…..