Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mujure

130 bejegyzést írt és 211 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manu Chao koncert a Gólyában. A 4K! Gyurcsányt szeretné miniszterelnöknek. A Fidesz nyilvánosságra hozza az ügynökaktákat. Hosszú Katinka mellnagyobbító műtéten esett át. Ez négy álhír, ami ma szembe jött velem, és még csak 10 percet neteztem, csak a Facebookig jutottam el.…..
Hamu és Feltámadás Kész cirkusz 2015.02.23 17:06:49
Oda a kétharmad. Tegnap este óta ezt szajkózza mindenki, akit kicsit is érdekel a politika, mindenki Kész Zoltánt dicséri, vagy éppen a hibákat próbálja elemezni, még Orbán is megszólalt a fácsén. Tavaly eleve épphogy lett meg a kétharmad, amit már az első adandó alkalommal el…..
Ismét véget ért egy NFL szezon, immár a 49., elképzelni sem tudjuk milyen egész éves show vár ránk jövőre, az ötvenedik szezon megünneplésének apropóján. De ne szaladjunk előre, egyelőre még bőven van mire emlékezni a mögöttünk állóból is, tavalyhoz hasonlóan most is…..
Hát szevasz, üdv a világban!Bocsi, kicsit megkésve írok Neked, de őszintén szólva nem hittem volna, hogy hat napos korodban még emlékezni fogok a nevedre. Ne érts félre, jópofa kis kölök vagy, a fotókon is kedvesen mosolyog az egész család, de kettőnket nem sok minden köt össze:…..
A blogon jelent már meg vélemény a meccsre járásról, az leginkább arról szólt, hogy szurkolók képesek faszméregetésbe kezdeni arról, hogy ki a nagyobb fradista: aki elmegy, vagy aki tüntet a szkenner ellen. Nem titok, mi az előbbi csoportba tartozunk, ettől még képesek vagyunk…..
Hej, de szívesen lennék most veszprémi! Legutóbb akkora figyelem talán Marian Cozma meggyilkolásakor övezte a várost, mint most. Nem is beszélve arról, hogy mi lesz a választást megelőző napokban! Veszprémre figyel az ország, pedig még időpontja sincs az időközinek, ami dönt a…..
A magyar futball nagyon sok problémával rendelkezik, ezek közül az utánpótlás-nevelés mellett a magyar bajnokság színvonala emelkedik ki. A klubcsapataink általában az őszt sem élik meg a kupákban, a nemzetközi színtérhez fölösleges is mérni a magyarfocit, amely gyakorlatilag…..
Vége. Jön a boldogan éltek, míg meg nem haltak rész, legalábbis három és fél évig, hogy utána meghalnak-e…az már más kérdés, ráadásul ennyire előre megjósolhatatlan. A lényeg az, hogy véget ért a 2014-es év, ami kétségtelenül a Három Választás Éveként fog bevonulni a…..
Most, hogy visszalépett a Főnix blog rejtett beépített embere, Falus Ferenc, lassan mi is rástartolunk az önkormányzati választásokra. És ha már így teszünk, akkor nem is erről lesz szó a posztban, hanem arról, ami valóban számít egy ilyen szavazásnál: a helyi politikáról.…..
Vasárnap délután régi rutin jött elő: felvettem a sálamat, magam mellé vettem szkr-t, kimetróztunk a Népligethez, összeszedtünk még legalább két embert és igen, újra Fradi-pályára mentünk Fradi-meccsre. Az újba. A Groupama Aréna nevű, zsírúj, teljesen európai stadionba. Nem…..
Végre finisébe érkezett minden focirajongó (meg a nem focirajongók jó részének is) adventi időszaka, ma már tényleg elkezdődik a magyarországi foci VB! Persze a várakozás legvége a legnehezebb, mi is öt percenként nézünk az órára, és úgy tűnik, mintha sokkal lassabban telne…..
Végre finisébe érkezett minden focirajongó (meg a nem focirajongók jó részének is) adventi időszaka, a héten már tényleg elkezdődik a magyarországi foci VB! Persze a várakozás legvége a legnehezebb, mi is öt percenként nézünk az órára, és úgy tűnik, mintha sokkal lassabban…..
Na, hát vannak a VB-n kívül is érdekes dolgok a neten, itt van például egyik kis kedvenc blogunk, az Origos Bezzeganya, ahol amúgy tök vicces dolgok szoktak megjelenni, de most valami nagyon furcsát olvastam. Itt olvasható a poszt, a tovább után meg egy rá adott válasz. Aki mégsem…..
Végre finisébe érkezett minden focirajongó (meg a nem focirajongók jó részének is) adventi időszaka, a héten már tényleg elkezdődik a magyarországi foci VB! Persze a várakozás legvége a legnehezebb, mi is öt percenként nézünk az órára, és úgy tűnik, mintha sokkal lassabban…..
Miután februárban megemlékeztünk az NFL szezonról, nem lehetett kérdéses, hogy muszáj a labdarugó klubszezont is értékelni, hiszen a focit nyilván jobban szeretjük. Jobban is értünk hozzá, így aztán még nehezebb dolog öt dolgot kiemelni, de persze sikerült, ezért írom a…..
Ma végre eljött az idő, hogy újra elmehessünk az urnákhoz, ahol épp 7 héttel korábban már voltunk. Jött az újabb kétharmad, az újabb baloldali pofára esés, az újabb ledöbbenés a Jobbikon és az újabb LMP becsúszás. Szóval semmi nem történt az égvilágon, legalábbis semmi…..
mujure 2014.05.25 14:49:12
@maxval a gondolkodó birca: kössz, javítva, így még rosszabb:)
A múltkori nagy bejelentés óta nem foglalkoztunk a hazai rendezésű világbajnoksággal, most viszont pótoljuk a hiányosságok egyikét, ebben a posztban a helyszínekkel fogunk foglalkozni. Már az első Orbán-kormány is kiemelten foglalkozott a stadionok helyzetével, akkor készült el…..
Van egy kérdéskör, ami időről-időre rendre megjelenik a kocsmai beszélgetésekben, sokszor már-már zavaró részletekkel körítve, de mindenképp alaposan kielemezve. Igen, a buzikról van szó. Vagy a melegekről. Vagy a homoszexuálisokról. A lényeg, hogy ne sértődj meg már most, a…..
Még mindig keressük a leesett állainkat a tegnapi fantasztikus bejelentés hírére. Eddig tartott mire összeszedtük magunkat, mire mindenkit meg tudtunk szólaltatni, és igen a hír igaz: az idei labdarúgó világbajnokságot nem Brazília, hanem Magyarország rendezi. Amikor tegnap, a…..
Már csak néhány nap és a szavazófülke magányából az urnákhoz járulva döntenünk kell az ország további sorsáról. Sokaknak még mindig nem egyértelmű, hogy kire szavazzon, a bizonytalanok száma történelmi magasságokban van, miközben a pártok támogatottsága történelmi…..
Már csak néhány nap és a szavazófülke magányából az urnákhoz járulva döntenünk kell az ország további sorsáról. Sokaknak még mindig nem egyértelmű, hogy kire szavazzon, a bizonytalanok száma történelmi magasságokban van, miközben a pártok támogatottsága történelmi…..
Már csak másfél hét és végre megtudjuk, hogy minden idők második legunalmasabb magyar választása milyen végeredménnyel zárul. Sok új nincs a nap alatt, a legfontosabb kérdések is ugyanazok, mint négy éve voltak, így mi most inkább nem is magukra a pártokra, hanem a politikusokra…..
Az alábbi levéllánc ma landolt a fiókomban, hogy milyen körülmények között, az most mellékes. A lényeg, hogy valódi, tényleg léteznek emberek, akik imaláncot szerveznek Orbán Viktorért. Nem új dolog ez, 2011-ben Gyurcsány Ferencért celebráltak misét Budapesten, mi már csak…..
A magunk részéről hosszú évek óta szeretjük és követjük az amerikai futballbajnokságot, közismert nevén az NFL-t. Ezt természetesen mi is – akár csak kis országunk NFL-rajongóinak 95%-a – Faragó Richárdnak és a Sport Tv-nek köszönjük elsősorban, de mostanra már ott…..
mujure 2014.02.04 14:28:23
@civil: köszi, javítva! jellemző, hogy mindenhol jól írtam, csak ahol feketével ki van emelve, na ott nem:)
Kis kocsmánkban csak kapkodjuk a fejünket azt a sok eseményt látva, amivel a magyar politika ellát minket, így, épphogy csak belekezdve 2014-be. Persze tudtuk mi, hogy az újévbe fordulva várnak ránk bőven megírni valók, elvégre élesedik a verseny, egyre közelebb a nap, amikor végre…..