Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NaC

1 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint levelet kaptam egy séftől, szeretem, ha segíthetek a prábeszéd kialakításában ilyen módon is, hiszen ők interjúkban nem nagyon mondhatják el szabadon a gondolataikat, mindig arra is kell gondolniuk, hogy mit szól hozzá a főnök, a tulajdonos, a potenciális vendég. Akinek ugye mindig igaza van.…..
Először beszél őszintén a Bocuse d'Or döntőjén, Lyonban átélt érzelmeiről Széll Tamás, aki egy most bemutatásra kerülő dokumentumfilmben elmondja, mennyire nehéz volt lepleznie csalódottságát, és hogy örökre lesz benne egy rossz érzés a verseny miatt. Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata,…..
NaC 2017.04.20 22:22:13
  A Falon/Vakondvárosban Sansa levelet kap (life!, bocsánat, valahogy oldanom kell a feszkót), pöcséteset, a viaszban Kisujj gyanútlan kezekkel belenyomott madaras címere, Sansa meg rongyol menten Vakondvárosba, randira. Hogy Jon hogy engedhette el egyedül, pontosabban csak Brienne társaságában,…..
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent, ami sajnos olyan semmilyenre sikeredett, hogy önként biztosan nem vállaltam volna. Pedig ez már az élő show, tehát a válogatott hülyék helyett a válogatott tehetségek műsora - de hát itt ugye néha elég sajátos módszerekkel…..
Háromszor is tönkretehette volna a karrierjét a bérgyilkosos interjú után, írja Juszt László, vagy valamelyik gyakornoka (már ha abból indulunk ki, hogy az itt olvasható írásban annyi hiba van, hogy mi, feketeöves elgépelők és vesszőhibavétők is csak nézünk) a Sztárklikk…..
NaC 2015.11.18 16:29:56
Nem is jártunk olyan messze az igazságtól, legalábbis a TV2 sajtóközleménye erre utal: Néhány másodperces probléma adódott az applikációt összesítő számítógép és a képernyős feliratot létrehozó rendszer között. Ezért fordulhatott elő, hogy az összesített eredmény…..
 Több mint tíz éve, hogy a Totalcar, - igaz, kisebb-nagyobb szünetekkel tarkítva, - teljesen egyeduralkodó a magyar minőségi autós műsorok területén. Bazsó Gábor és Winkler Róbert, újabban Vályi „omm” Istvánnal és Papp Tiborral kiegészülve, az OMG…..
NaC 2013.05.10 04:57:36
ByeAlex nemsokára útnak indul Malmőbe az Eurovíziós Dalfesztiválra, előtte azonban feltöltötte legújabb számát, aminek témáját a közönség választotta. "A Nekemte története nagyjából egy évre nyúlik vissza. Akkoriban, a hallgatóim kérésére – és saját gondolatok által…..
NaC 2013.04.25 19:48:09
A hetiBeton stáb nem először fut bele abba,  hogy az autóskultúra hangadói tanúbizonyságát adják annak, hogy fogalmuk sincs mi az, ami történik a városban, és hogy ezeket a bizonyos történéseket milyen folyamatok is mozgatják. Ez a tájékozatlanság pedig, párosulva egy…..
NaC 2012.12.20 19:51:24
Véget ért a harmadik X-Faktor, és nem tört meg az RTL-átok: a kertévé tehetségkutatóiban nő nem nyerhet. Oláh Gergő győzelmét nemcsak a trend miatt nem lehet meglepetésnek nevezni (az ilyen műsorokban általában nők szavaznak, faszikra), hanem azért sem, mert teljesen megérdemelt…..
Phil Ivey-t sokan a világ legjobb pókeresének tartják. Nyolc pókervilágbajnoki címe van, teljes élőtorna-nyereménye pedig 17,5 millió amerikai dollár (3,8 milliárd forint), de élő és online cash game játékban is hatalmas összegeket nyert. Ivey azonban nemcsak a pókerasztalnál…..
NaC 2012.10.09 20:02:30
@Ppix: tényleg egy idióta nyuszifül vagyok. És kérem a bocsánatodat hogy a megszokott színvonalhoz képest is nem hozzáértő módjára alkottam egy szánalmas, megalapozatlan és elhamarkodott véleményt. Továbbá el nem mondható módon sajnálom, hogy megsértettem az érzéseidet, és ostoba módon negatív véleményt fogalmaztam meg egy olyan világról, melyhez a szánalmas kvalitásaim miatt fel nem érhetek. Ha megengednéd személyesen is megkövetnélek az általam okozott sérelmekért.
1962. október 5-én jelent meg a Beatles első két saját szerzeménye, a Love Me Do és a P.S. I Love You. A kislemez akkor csak a 17. helyig jutott az angol slágerlistán, és mikor 1982-ben újra kiadták, akkor is csak a negyedik lett. 1964-ben viszont tarolt az amerikai listákon. Nem ez a…..
NaC 2012.10.05 20:49:41
Érdekes infót tett közzé a Bors mai száma: Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi is elindult az idei X-Faktorban, de a tévében nem láthattuk, mert a kedves mama letiltatta a fellépést. A cikkből kiderül, hogy Hernádi Judit nem is tagadja, hogy kivágattata a mentorházba végül be nem…..
A CreativeAds megoldotta a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez a nemrég elindult RTL2 tévécsatorna frappánsnak szánt reklámkampánya. Nem tudunk sokat hozzáfűzni, legfeljebb azt hogy a régi L'art pour L'art-videókban…..
NaC 2012.08.31 17:44:49
Ghostwriter Albánia reloaded? 2012.08.30 12:12:16
Megint felvetődött, ezúttal az MSzP részéről, hogy kell-e, szabad-e a 2014-es választásokat bojkottálni. A vita egyszer, Debreczeni József ATV-s interjúja után, már lejátszódott. Poldi bácsi megmondója most újra összeszedte, hogy – szerinte – ez miért marhaság. A Varánusz…..
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
sorok között Reménytelen zóna 2012.08.28 13:17:53
Orbán Viktor a Tranziton ismét előadta a hallgatóságnak az államadóssággal kapcsolatos elméletét: Megismételte, hogy szerinte azok az európai országok, amelyek államadóssága meghaladja a GDP 90 százalékát, a "reménytelen zónában", a hitelezők markában vannak, 70 és 90…..
NaC 2012.08.28 21:29:40
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Ha ön azok közé tartozik, akik nem értik a prémium-márkákat és nem hisz a minőségi, drága dolgok tartósságában, akkor ezen tesztünk önnek készült. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A brit rendőrség videofelvétellel keresi azt a nőt, aki megütött és megrúgott egy idősebb férfit, aki kerékpárján közlekdeve lassította az egyébként meglehetősen gyér forgalmat Gloucestershire egyik mellékútján. A helyi sajtóban azóta nindzsa nőként emlegetett támadó a…..
Tegnap eljött a Nagy Nap,- az Androlib birka módjára szépen át is aludta, mert megérdemli - és a Nagy Nap keretében a Samsung bejelentette a Samsung Galaxy SIII eljövetelét, amit persze már mindenki előre tudott, vagy gondolt, esetleg csak remélt. No de ne szaladjunk ennyire előre,…..
NaC 2012.05.04 21:37:10
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
NaC 2012.05.03 12:58:07
Fontos dolog egy autó vásárlsnál legyen 300 000 vagy 6 000 000 forint, hogy a vevő jelentős pénzt ad ki egy nemcsak használati tárgyért.
Én magam eddig háromszor vásároltam használt autót és kétszer adtam el. Az eladást kifejezetten nem szeretem, mivel a vevők holt bizalmatlanok. Az eladás viszont lutri. És legyen szó bármekkora összegről ez mindig jelemtős kiadás egy ember életében. Ha benzinkutas 1000 Ft-os szendvics szar akkor max többet nem veszek és kihajítom a kukában. Ha viszont veszek egy használhatatlan roncsot azzal ezt nem tehet meg.
Az autó vásárlás lutri:

- nem lehet tudni milyen műszaki állapotban van, még egy hozzáértő, de nem márkaspecifikus tudással nem rendelkező szaki sem fogja tudni megmondani (nagyon kirívó dolgokat viszont igen)

- a márkaszervizek állapot felmérése márkánként és szervienként változhat, de hivatalos eredmény mindig valószinűleg szóval kezdődik. Habár volt autó ami ezen a vizsgálaton bukott el nálam.

- az autó eredete és jogi státusza. Gyakorlatilag nem lehet 100%-ra megállapítani, hogy az autó lopott e. Egy rendőrségi vezető az ismerősöm és ő mondta, ha egy külföldi autóra ha nem adnak ki nemzetközi körözést akkor gyakorlatilag nem lehet megállapítani, hogy lopták e.

- az autó kifizetése, ugye mivel kártyával sehol sem lehet gyakorlatilag fizetni (legyen nepper vagy autószalon) elég gáz. Utalni előre neppernek???!!! Vagy a 1-5 000 000 Ft-vel rohangászni, úgy hogy minimum 5 ember azért tudhatja, hogy nagy KP-vel mész autót venni.

Szóval van egy-két buktató a használtautó vásárlásban ami nem küszöbölhető ki.

Igen 3 autó, 1 magán ember, egy autószalon (tesztautó 1 éves), és egy nepper, és ebből messze legjobban az autószalon húzott le, egy év alatt megtett 20 000 km-re az autó 1/3-át buktam rajta.