Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DZSI

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ES Bringa Fájdalmas nap volt 2014.05.16 10:05:44
A képen sorrendben: Farrar, Tuft és Aru. A Cannondale 9 fős sorából, 8-an estek tegnap. Basso is, aki Uranhoz illetve Quintanához hasonlóan 49 mp hátránnyal érkezett meg. Az olasz-amerikai csapatból csak Gatto úszta meg a bukást. De miért estek ekkorát? Ki vagy mi lehet a hibás? A…..
ES Bringa Bringás Euróvízió 2014.05.10 10:51:27
Ma este rendezik az év egyik legfontosabb zenei eseményét. Nem feltétlenül állítanánk, hogy az Euróvíziós Dalfesztiválon hallható dalok és vokálok a legmagasabb színvonalúak, ám rengetegen nézik. Mi pedig meglovagolva ezt a hullámot, összeállítottuk a kerékpáros dalok…..
Aki már egy ideje olvassa ezt a blogot, az alapvetésekkel tisztában lehet. A múltban sem volt ránk jellemző, most sem lesz: eltekintünk a közhelyektől. Rendhagyó módját választjuk a beharangozónak, és pár mondatban ezúttal mindennel foglalkozunk, ami a 2014-es Giro kapcsán…..
ES Bringa Készülnek 2014.05.07 20:37:43
Az Omega-Pharma Quick-Step csapata kihasználha, hogy a kaliforniai kör miatt amúgy is erős sorral érkezett az Egyesült Államokba, ellátogatott a Specialized szélcsatornájába egy kis tesztelésre. Mert fejlődni mindig lehet. ..
ES Bringa Az első videónk.. 2014.05.06 16:35:28
Az ES Bringa első videója... Minőségben, eszközökben még van hová fejlődnünk, de reméljük tetszeni fog! Köszönjük Németh Szabolcs és az operatőrként segédkező Szántó Petra közreműködését...
Egy újabb World Tour-verseny ért véget, és Contador után egy újabb Tour de France-favorit bizonyította, jó úton halad. A harmadikban viszont kezdünk kételkedni (egy kicsit). „Az első verseny a szezonban, amely a magasabb hegyek között zajlik”- hangoztatták sűrűn a svájci…..
Tíz éven keresztül vártak a svájciak arra, hogy hazai szakaszgyőzelem szülessen a Tour de Romandie-n. Most két nap alatt kétszer is örülhettek, ráadásul mindkét alkalommal az Orica-Greenedge versenyzője révén. Michael Albasini a verseny hivatalosan második- a prológot is…..
ES Bringa Megint bajban 2014.05.01 13:11:19
Mit csinál az a versenyző, akit doppingolás miatt 2024-ig eltiltottak? Valószínűleg, nem próbál újra szert vásárolni. Riccardo Ricco a kivétel. A 2008-as Giro második helyezettjét még csütörtök délután tartóztatták le - barátja, a korábban szintén profi Matteo Cappé -…..
Erről a versenyről álmodozott, amikor 17 éves korában elkezdett tekerni. Valószínűleg még eltelik pár nap, ameddig felfogja mit is tett valójában. Simon Gerrans a két ével ezelőtti Milano-Sanremo megnyerése után, tegnap újabb klasszikusokon győzött. A 100.…..
Az Ardennek idei trilógiájának második felvonása. Harmad annyi emelkedő, kétszer annyira meredek záró kaptató, mint az Amstelen volt. De ugyanaz lesz-e a győztes?   Alig dolgoztuk fel, milyen sebességgel száguldott fel a Caubergen Philippe Gilbert, máris jön az újabb erőpróba.…..
ES Bringa Betancur, a sprinter 2014.03.13 18:42:14
Ezúttal hárman értek haza egy szökés után a Párizs-Nizzán Crêches-sur-Saône és Rive-de-Gier között. Ami a meglepetés volt, hogy a Fuglsang-Jungels-Betancur trióban utóbbi bizonyult a leggyorsabbnak a hajrában. Az összetett továbbra is nagyon szoros, az élén Geraint Thomas…..
ES Bringa Uran a kocsik között 2014.03.06 20:41:18
Ellentétben azokkal, akik Spanyolország ilyenkor teljesen "kihalt" részein gyakorolnak, Rigoberto Uran így készült otthon egy hónappal ezelőtt a szezonra… Nem az a félős alkat... ..
ES Bringa Nibaliék 2014.03.06 09:36:29
Vincenzot jól ismerjük, Antoniot még kevésbe. Két Nibali, akik ma délután pályafutásuk során először indulnak ugyanazon a versenyen. A helyzet komolyságát mutatja, hogy a Nibali szülők Messinából több mint 1600 kilométert autóztak a GP Camaiorén induló tesók miatt. A…..
Judit Miskolcon született, ám jó ideje Budapesten él. Munkája mellett testépítés-, fitness- és gflex edzőnek tanul, jövőre pedig a gyógymasszőri vizsgáknak esik neki. A bringázáshoz a szokásos „gyerekkoromban sokat bicikliztem” kapcsolat fűzte, ám ez a párja hatására –…..
DZSI 2013.05.04 20:46:27
A Csehországból származó aktmodell, Jenni Kohoutova a délután utolsó napsugaraiban gurult egy kört meztelenül a mezőn. ..
Mindenki képben van cyclo-cross ügyben? Nem? Akkor gyorsan összefoglaljuk. Nos, a cyclo-cross említése kapcsán nem valami új keletű hóbortra kell gondolnunk, hiszen több mint 100 évre visszanyúló hagyományai vannak Európában. Az első bajnoki kiírásra 1902-ben került sor…..
A Stradalli marketingesével már foglalkoztunk a Bikgirls oldalain a nyereg nélküli biciki  kapcsán, ám áldásos munkája mellett ismét nem mehetünk el szó nélkül. Ha létezne bringa-marketing citromdíj biztos, hogy jó esélyekkel indulhatna az amerikai gyártó. Elképesztő…..
Ez ugyan nem bike, de legalább girl. Méghozzá Lego Girl! Annak ellenére, hogy felnőtteknek szól, megnézném hogyan rakná össze a felhasználó az ilyen életnagyságú nőt a közel kétszázezer darabból :-) ..
DZSI 2011.08.08 22:51:25