Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mhalacka__^

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nemmindenapi Sör és a nők 2012.11.16 11:25:19
Ez a kép ismét érdekesen ábrázolja a nők és a férfiak szerepét. Első ránézésre, láthatjuk, hogy egy nő aki terhes fogyaszthat alkohlomentes sört, mert ugye a túl sok alkohol károsítja a magzatot,nekik ez jó reklám de másodsorban pedig az is lehet, hogy a nőnek is lehet…..
nemmindenapi SuperSlim 2012.10.10 15:11:19
Szerintem zseniális reklámkampány a Super Slim-tpl a bulging brides reklám sorozatában ..
nemmindenapi XXI. század egyháza 2012.10.10 14:58:01
E Szerintem, ez már túl extrém, utópisztikusra sikeredett, nem a hagyományos támogassa 1%. ..
Ennél feltünőbb reklám plakátot el sem lehet képzelni, amint a kép is mutatja egy alagút bejáratánál egy tátongó száj üdvözölöl minket, ez szerintem nagyon zavaró, mert elveszi a figyelmemet a járművezetéstől. Képek még más alagút…..
Ez a kép egy hivatalos bmw használtautó reklám, nos nem is kell sokat foglalkozni vele, egyszerűen a bmw márka imázsára épít. Ez a kép két dolgot is feltételezhet. 1. Ha valakinek bmwje van, akármilyen csajt feltud szedni, egy stílust ad már ha bömösöd van. Te is tudod, ő is…..
Múlt hét végén kezdődött az ügy, amikor 207 darab magyarországi iPhone tulajdonosa arra lett figyelmes, hogy nem tud csatlakozni a hálózatra. Mindegyikük a Telenorhoz tartozó SIM-kártyát használt. Nem sokkal később a telefonok újra elérhetőek lettek. A Telenor azt állítja, a…..