Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smith Racing!!!

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félmillió forintos bírság jár, ha a rohadó autó megkapja a műszakit. Kétszázezres, ha üvölt a kipufogó. Kemény idők jönnek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Emlékeznek még tán, tavaly december végén történt az a bizonyos közúti Illegal drift-akció, amit - fantasztikus érzékkel - pár kevésbé elmés szervező egy körforgalomba szervezett Debrecenben. Majd az egészet rögzítették temérdek videón és büszkén tolták velük tele a…..
Smith Racing!!! 2013.01.18 21:06:49
@nincs_nick: Én se tudok ennyire se vezetni söt ladám sincs de szeretem meg tetszik amiket csinálnak viszont azért ahogy a ladások mennek az elején az már jelent egy kis rutint ,ezt azért linkeltem ,hogy egy cégröl van szó csak ha valami legális azt nem publikálják ,meg az nem érdekel senkit . Legális rendezvény szervezésröl beszélnek mintha nem lett volna nekik soha az viszont ,hogy hasonlót szervezzenek annak az ötletnek támogatói lesznek az viszont helyes :) De tudok sok kissebb falut ahol meg csinálják mert a faluban a rendörnek a mentösnek a tüzoltónak is van egy tuning ladája és még sok mindenkinek meg a polgármester is versenyzik egy zsigulival :)És a faluközepét tele rakják gumikkal és csapatnak és rendezvény indulhat bárki és lehet nevezni ,de erröl se szólnak a hirek :( Pedig utcán megrendezett eseményröl van szó .
Smith Racing!!! 2013.01.19 12:24:05
@Smith Racing!!!: Le is törölték ennyit erröl az igazságot titokban kell tartani !!! Kis falukban idös emberek megfélemletive élnek otthonaikban ,mert a cigányok terrorizálják ,vagy halálra verik öket ,de továbbra is csak azok lesznek a veszélyes bünözök akik keresztbe merik rakni a Ladát fő utcán vagy gyorsan mernek menni vagy eseleg engedély nélküli átalakitások vannak az autóikon ,szemét egy ország ! :(
Belsőség Heti merítés 2012.11.18 09:44:35
A világ végére is ezzel! Megjelent a kivánt gépsárkány a használtautón. 1979-es model megkímélve jó állapotban korrektül megcsinálva. Rozsda mentes kasznival, 100e km-et futott 1994-es motorral. Semmi kokány tuning egyszerű gyári állapotban karbival, 120LE-vel. Az idős 2.0…..
Belsőség A Calibra-hatás 2012.03.30 18:10:00
Bár sokunk fejében tökéletesen elhasználódott az Opel Calibra-jelenség, azért jó látni, hogy még mindig vannak srácok, akik képesek hónapokig agyalni azon, hogy miként lehetne közelebb hozni a kor egyik legjobb alaktényezőjű tömegautójának, és a mesés Ferrari Testarossának…..
Caplatunk fel nedvesen tocsogó papucsban az alsóörsi kemping strandjáról, éppen azt beszélgetjük, hogy az előrejelzésekre rácáfolva milyen rohadtul jó idő van. Aztán tőlünk jobbra, a gyep közepén nagy csődület egy Yaris körül, mellette egy szőke hölgy enyhén hisztérikus…..