Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polakp

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 — A tiszteleten túl a túlvilág a halottak dolga. Van elég bajunk anélkül is. — És ha meghalt egy egész falu? — Az emberek mind? — Nem, az emberek élnek, a falu halt meg. — A házaival együtt? — Éjfélkor ledőlt az összes kémény, egy perc múlva újra álltak. —…..
Egy ongai nem felejt... Tévelygés 2012.03.14 19:40:00
  Soha nem értettem, hogy másoknak miért furcsa név az Onga. Soha nem értettem, hol kezdődik az a bizonyos O, és meddig nyújtózik az a. A szobám, a házunk, az udvar, a vermek. Néha még most is elveszek a határvonalak között. Ilyenkor megijedek mindenkitől, aki szintén ongai.…..
 Sokat gondolkodtam azon, hogy mi történik este Miskolc és Onga között. Ahogy a busz elmegy az áthúzott Miskolc-tábla mellett, hirtelen lekapcsolja a sofőr a belső világítást, és kintről is elfogynak a fények. Olyankor leteszem a könyvem, és nekidőlök az üvegnek. Nincs…..
Egy ongai nem felejt... Hazafelé 2011.08.08 15:42:00
  Búza tér, tizennégyes megálló, sárga busz. A bérletem lejárt, rutinosan csúsztatom ujjaimat a dátumra, miközben eloldalgok egy jegyet vevő mögött. Teljesen fölösleges óvatosság. A sofőr nem néz ide, ellenőr évente egyszer jön, és idén már amúgy is volt kettő.…..