Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Divatmama

420 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokkoló Divat Ölelés dzseki 2013.10.25 10:00:00
Ölelésre majdnem mindenki vágyik, hiszen ez egy univerzálisnak tekinthető szeretetet jelző gesztus. Japán tudósok kimutatták hehe, hogy az egészséges lelki egyensúlyhoz naponta minimum 18 ölelés szükséges.Nos, ha valaki úgy érzi hiánya van ebből a nagyon fontos gesztusból, akkor…..
Bár a nyakkendő szinte teljesen funkció nélküli ruhadarab, mégis megingathatatlan helye van az férfi öltözködés kódexében. Ezt a cipzáros nyakkendőt felfoghatjuk akár segédletként azok számára, akiknek nehézséget okoz megkötni a nyakkendőt, vagy esetleg nagyon…..
Ez a ruha 120 sor cipzárból áll és tetszés szerint alakítható megszámlálhatatlan módon.Sebastian Errazuriz ruhájának legérdekesebb vonása, hogy egy mozdulattal átalakítható hosszú ruhából röviddé, elegánsból sportossá vagy szexivé...
Aki szereti ezt a márkát és hajlandó megvenni kisbabájának 20.000 ft-ért egy csizmácskát, amit valószínűleg mindössze pár alkalommal tud viselni, mert kinövi, annak szuper hír, hogy gyártanak kisbabáknak is UGG csizmát.40 és 60 euróba kerülnek ITT lehet megrendelni őket...
Az egyik legnagyobb észak-amerikai jelmezgyártó cég eladási statisztikái alapján készült a következő képes összeállítás. Katt IDE a teljes méretért...
A hangsúly a bundán van, hiszen a kabátot úgy is értelmezhetjük, mint tiltakozást az állatokkal szembeni erőszak, és bundájuk miatti vadászat ellen. Az alkotó Sebastian Errazuriz nem divattervező, de néha becsúszik egy-két ruhadarab is...
Az UGG azt gondolja, hogy formátlan "űrhajós" csizmájuk megfelelő lehet az "Igen" kimondására.Nyíltan hirdetik weboldalukon, hogy csizmájuk viselésével csillogást adhatsz esküvődnek. Én magam is a téli havas esküvő híve vagyok, de talán mégsem UGG csizmában topognék az oltár…..
Közeledik a Halloween, amirő tudjuk, hogy Magyarországon nincs, mert itt Mindenszentek van. De miért ne használnánk ki a lehetőséget, hogy vicces és undi jelmezeket nézegethessünk nem igaz?A jelmezeket ITT lehet megvenni 20-50 fontig terjedő árakon. A kollekciót maga a cég is…..
Sokkoló Divat Mackós tűsarkú 2013.10.21 23:45:00
Ez nagyon aranyos, fülesmackó a cipő orrán és erdőminta a többi részen. 670 euróért ITT lehet megvenni.Charlotte Olympia..
Enyhén körbehatárolja viselője személyes mivoltát ez a női "bölcsesség".  A szöveg által meghatározott lányt én nem bölcsnek, hanem valami egészen másnak nevezném.Magát a ruhát leginkább egy hálóinghez lehet hasonlítani...
Érdekes párosítás. Ha ezt a nadrágot hordod, nem lesz gondod tovább a takarításra, mert mindent feltöröl. Nagyon praktikus. Talán ez az oka, hogy már az összeset elkapkodták borsos ára ellenére. Ugyanis 50%-os leértékelés után is 1238 dollárba került ITT ez a Gareth Pugh…..
Sokkoló Divat Talán esőruha? 2013.10.20 23:56:00
Nem esőkabát, hanem csak egy átlátszó PVC műanyagból készült ruha. Nyári záporok esetére? De mégsem, mert befolyik a víz. Akkor csak úgy. Nem testhezálló, különben azt mondanám fétisruha. Végül is az ára sem volt annyira hajmeresztő, ezáltal annyira kapós volt, hogy már…..
Halloween válogatás divattervezőktől:Charlotte Olympia - Trick or Treat tökös mokaszin 595 euró ITTCharlotte Olympia - Denevéres tűsarkú, 645 euró ITT   Jajj de jó, elfogadnám!Denevéres fekete platform 995 dollár ITTCharlotte Olympia - Tök retikül, 495 euró…..
Szerintem ez már az a kategória, hogy előbb utóbb valaki kihívja a rendőrséget e darab viselőjére, ugyanis ez már több egy esetleges "nehéz napos" balesetnél. Halloweenra is kitűnő jelmeznek!Találóan a farmer neve "Túlélő" és 75$-ért a tiéd lehet ITT.Cheap Monday Tight Jeans…..
Ajánlom ezeket a ruhamintákat pszichológusnőknek és manipulatív személyiségeknek jellemvonásukat megtámogatandó. Némelyik dizájn akár pszichológiai tesztnek is elmenne.De félretéve a tréfát ezek a ruhák valójában még tervek, Trapp Gyöngyvér textiltervező munkái.…..
J.W Anderson 2013-as őszi-téli kollekciója meglepően sok egyértelműen nőies elemet mutat. A tervező nem fél összekeverni a két nem hagyományosan elkülönülő öltözködésének alapvető elemeit.Bár a skótok is viselnek szoknyát hagyományos öltözetükkel, de az mégiscsak…..
Kim Kardashian ciciruha, nem sokat bíz a képzeletre. Alig valami.Miranda Kerr, nagyon csúnya formájú lógós bézs nyári ruha, még szerencse, hogy a cici nem lógós.Kate Upton, Csipkeruha olyan rossz szabással, hogy inkább emlékeztet egy háztartásbeli otthonkájára.Kerry Washington,…..
Nagyon találó a fotóösszeállítás. Egy kis nagymami sztájl, egy kis bundás szörny és kész is az elegáns Rihanna...
Ezeket a darabokat nem Halloween jelmeznek szánták. De talán erre a célra is használhatóak.Ezeket a koponyás tollmaszkokat 1000 dollárért vesztegetik. Félelmetesek, nem?Halálfejes bőrmellény 375 230 forintért! ITTKoponya formájú kalap, 98 475 forint ITT...
Ez az ötletes darab Japánból származik. Nem túl szép, de nagyon praktikus lehet. Az alsó, hálózsák részt le lehet cipzárazni és máris használhatjuk a kabátot.ITT 140 dollárért meg lehet rendelni...
Édes fekete macskás harisnya Japánból 40 dollárért ITT..
Uniszex darab, a pasid is felpróbálhatja. Amúgy a fiúknak biztos tetszene, mármint a nőjükön (vagy magukon, stb.).ITT lehet megrendelni, 60 dollárért...
Sokkoló Divat A negyed öltöny 2013.10.14 01:33:00
Ezt a darabot minden bizonnyal azoknak szánták, akik otthoni munkát végeznek és legfeljebb csak videóhívásokon kell megjelenniük valahogy mások előtt. Tehát elég, ha mellkastól felfelé van rajtuk öltöny.Ennek a darabnak a női változatát pár napja mutattam be, csak ott pont az…..
Azt hiszem kevesen vannak, akik tűsarkút hosszú kockás zoknival vesznek fel, tehát arra a  következtetésre juthatunk, hogy az sem helyénvaló, ha egy csizma ezt imitálja. Akkor ez a csizma egy tévedés? 20 dollár volt az ára, de már nem kapható...
Sokkoló Divat Thai táskaorgia 2013.10.12 16:42:00
Nem mindennapi táskakollekció a thai Harper's Bazar szerkesztőjétől és a RougeRougeBag márkától. A márka weboldala ITT.Nagyításhoz katt a képekre.Sharlock szett:Könyv retikülök:Testrészes retikülök:Egyéb érdekes retikülök:..