Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csőcsere

0 bejegyzést írt és 339 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég sokáig tologatták az új évad premierjét, de kibekkeltük, és már tényleg csak napok kérdése, hogy újra belevessük magunkat a hét királyság történéseibe, amely az előzetesek alapján eléggé jónak ígérkezik mind látványban, mint pedig izgalomban. Hiszen Daenerys végre…..
csőcsere 2017.07.14 20:00:53
Nemrégiben tudomást szereztem róla, hogy egy honfitársnőm városomba készül költözni, ide Szicíliába, mert Budapesten megismerkedett egy itteni sráccal, és egymásba szerettek, vagy ilyesmi, dúl a láv, ahogy mondani szokás. Ezt a pletykát az edzőterem wellness-részlegében osztotta meg velem egyik…..
Mit vigyen magával az a legacy utasok által mélyen lenézett elvetemült, aki filléres repjegyével a lehető legolcsóbban akar kihozni egy utazást? A technológiai fejlődéssel párhuzamosan volt ami változott az elmúlt pár évben, de van ami állandó. Íme a mi listánk saját és UFB haverok tapasztalatai…..
csőcsere 2017.03.21 13:35:03
@Francois777: papírkönyv a full digitalizáció mellett. Ezen én is mosolyogtam :-)
Érdekes világban élünk, ahol bizonyos területeken működik (vagy ha úgy tetszik, kötelező) a politikai korrektség, másokon viszont ellenkezőleg. Utóbbi csoportba tartozik az elhízás is, a mai egyik, Németországban játszódó történet is ezt a kérdést feszegeti. Aztán kiderül…..
Nagyon ritkán fordul elő, hogy más írását teszem ki, még ritkább a negatív hangvételű cikk, hiszen alapvetően a gasztronómia (főzés, evés, étteremlátogatás) szépségeit igyekszem népszerűsíteni, de Kolonics Zoltán, cukrászmester szakmai munkássága elég erős érv volt amellett, hogy engedjek a…..
csőcsere 2016.08.23 08:31:45
Madonna az egyik kedvencem, ha vintage fotókról van szó, egyszerűen imádom a róla készült régi képeket, melyekből gyakran szemezgetek itt a blogon is. A legkedvesebb fotósorozat számomra az, amit a híres fotós, Richard Corman készített róla New Yorkban '83-ban, amikor az énekesnő még egyáltalán nem…..
csőcsere 2016.08.18 21:07:37
A nagy olvasottságot kapott ezotéria poszt egyik kommentezője azt kérte számon rajtam, hogy minek agyalok a női lélek rejtelmeiről. Biztosan kudarcos a szerelmi életem és nem tudok elmélyülni a női nemben, csak dugni szeretek és ráadásul még hím soviniszta is vagyok. Nem Ő az egyetlen, aki sutba…..
A sorozatokkal elég nehéz naprakész lenni, a véget ért sorozatok pedig végképp megbonyolítják a helyzetet. Mit érdemes elővenni a régiek közül, mit nem szabad kihagyni? Vagy épp beköszönt valakinél az uborkaszezon a nézett sorozatoknál és darálna valami jót. Ehhez nyújtunk…..
Amikor használtautó-vásárláson gondolkodunk, mindig a tökéletes gépkocsit keressük. Egy pici rozsda, egy folt a kárpiton, egy nem működő extra azonnal elveszi a kedvünket a vételtől. Pedig, ha nem engedhetjük meg magunknak, hogy új autót vegyünk, akkor kompromisszumot kell kötnünk. De ezt a vevők…..
csőcsere 2016.07.25 21:51:22
@ghck: :-DDDDDDDDDDD
Sokszor sokan példálóznak Ausztriával, és miközben persze a szomszédban sem minden megy úgy, ahogyan az ember esetleg elképzeli, azért bőven akad, amit érdemes lenne átvenni tőlük, vagy legalább megfontolni az átvételét. Ezeket szedte össze Gergely, aki a Magyarország 2.0 pályázatra küldte el…..
A Molotov-Ribbentrop paktum értelmében Sztálin szabad kezet kapott Hitlertől, hogy a Finnország rovására terjeszkedjen. 1939 október elejétől megindultak a tárgyalások Finnország és a Szovjetunió között, azonban Sztálin olyan követelésekkel állt elő, amelyek Finnország számára elfogadhatatlanok…..
csőcsere 2016.07.14 08:36:47
Konzumikusz hungarikusz szürreál. Sziasztok! A barátnőm már régóta nézegeti az elektromos fogkeféket, most végre talált egy tényleg jó akciót a Media Markt online oldalán. Elég speciális eset lehetett, mert ingyenes szállítás nem vonatkozott rá, csak a helyi áruházban átvételi lehetőség.…..
csőcsere 2016.07.12 07:06:22
@The Crazy One négypontnulla: a fogorvos mondta, hogy jobban tisztítja a fogakat az elektromos fogkefe, mint a kézzel hajtott. Megvettem. És valóban jobban tisztítja a fogakat. Most tudtam meg tőletek, rongyos pár ezerért egy státusz szimbólumhoz jutottam. Állat.
csőcsere 2016.07.12 15:06:17
@igazságos1..: Amióta használom az elektromos fogkefét, fele annyi idő és kellemetlenség az éves fogkő eltávolítás. Aki nem hiszi, eriggyen 'oszt dugja az orrát egy disznóba. Inspired by Douglas Adams.
Magyarországon? Most szórakozol? Nem. Teljesen komoly vagyok. Ha nem tartod lehetségesnek, nem kell tovább olvasnod...
Nagyon szeretem a tésztaféléket!!! A barátfülétől a sajtos (remek, friss, kertben szedett zöldfűszerekkel ízesített) spagettiig – szinte mindent. Az újkori Paleolit intelmek - melyek hatásosságát jótékonyan tapasztaltam! - ellenére igyekszem gyakran fogyasztani. Persze nem a sok helyen, néha…..
Pap Gábor az ősmagyar ezotéria, valamint az alternatív Szent Korona-kutatás atyja, valamint Fekete György az ezoterikus MMA atyja „Amit Fekete György elnök úr és Kucsera Tamás Gergely főtitkár úr az elmúlt években tett, az elképesztő és csodálatos.” (Vita nélkül szavaztak meg minden döntést…..
csőcsere 2016.05.28 11:40:53
Az elmúlt évek gasztroforradalmához kapcsolódóan generációváltás is zajlik a hazai vendéglátós szakmában. Ennek kapcsán egyre inkább úgy tűnik, hogy a minőségi, igényes, kézműves és dizájn szavak mentén alapított új egységek általában fiatal, gyakran más szakmában már sikeres tulajdonosainak nemcsak…..
csőcsere 2016.05.25 18:42:28
@Peter100: nekem hapsinak tűnik a poszter, de lehet, tévedek.
Étteremmarketing Ne nyald be! 2016.05.18 08:15:28
Elöntötte a médiumokat (köztük még a RTL Híradó is beszámolt róla) a gödöllői cukrász bácsi, Barna Illés története, miszerint egy névtelen bejelentés miatt be kell zárnia az üzletét. Az internet népe elkezdett aláírásgyűjtésbe kezdeni az idős cukrászért, a cukrászdájáért, és persze, mély…..
csőcsere 2016.05.19 13:57:48
@...elmúlik...: ennek utánanéztem. A ma hatályos cégkivonat szerint a Daubner Cukrászda Kft egyetlen tagja, azaz tulajdonosa Daubner György. A cég képviseletére jogosult szintén Daubner György, valamint a vezetéknevük és születési dátumuk alapján a fia és a lánya. A ma érvényes cégadatok szerint a Daubner cukrászdát a Daubner család vezeti.
csőcsere 2016.05.20 09:16:52
@Átlagos Nevű: - Na, látod, milyen jó, hogy utánanéztem, így már mindenki tudja. - mondta Okoskatörp. Mjad megigazította orrocskáján a szemüvegét és kisvártatva elbotlott egy fűszálban.
csőcsere 2016.05.20 09:17:50
@...elmúlik...: hagyd csak, lásd az előbbi hszemet.
Az Elviszlek magammal című websorozatban szerepelt legutóbb Jakupcsek Gabriella, abban, amiben D. Tóth Kriszta minden alkalommal elvisz valakit melóba, és közben beszélgetnek. A legutóbbi adásban természetesen előkerült Jakupcsek emlékezetes kirúgása - a sminkszobából hívták fel, a Ridikül egyik…..
Gondolta volna, hogy a cukorborsó leszedése olyan fontos egyes önkormányzati földeken, hogy akár még ünnepnapon is berángatják emiatt dolgozni a szerencsétlen közmunkásokat magukat kereszténynek hazudó pártok polgármesterei? Diósviszlóban például ez történt pünkösdhétfőn. Így lesz a…..
csőcsere 2016.05.19 07:06:58
@pamut: vonatkozó alkotás, ahonnan ötletet lehet nyerni az urak orra alá bors töréséhez: rajzfilmen a Lúdas Matyi.
"Ispáááán!" Üvöltötte hörögve a disznófejű Döbrögi, Csákányi László zseniális alakításában.
Nem is volt olyan régen, hogy Nana megírta, milyennek is látja a hétköznapokat egy holland-magyar vegyespáros tagjaként. Most kérésemre kicsit bővebben is írt hollandiai tapasztalatairól, a nehezen megszokható időjárástól a tortareszeléken át egészen a spontaneitásig – vagy…..
Mit mond egy angliai pedagógus a káromkodó tanulónak? S mit egy magyar? Az iskolai káromkodás kezelésének kultúrája. Mikrofelmérés összehasonlító eredményei. Steve Rotman, Flickr Creative Commons - Ezen a héten az kapja a "star of the week" címet, akit még sosen hallottunk káromkodni - az…..
Sokadik alkalommal bizonyosodik be, hogy abból semmi jó nem származik, ha egy vendéglátóhely maga kezeli a facebook-és egyéb közösségi felületeit. Mindenki - nem utolsó sorban maga a hely! - jobban jár, ha a cipész marad a kaptafájánál, a szakács főz, a barista kávét csinál, a pincér felszolgál, a…..