Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öt görög

0 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy már szó volt róla, az ötvösök keze is elég durva igénybevételnek van kitéve. Még akkor is, ha már tapasztalt vén rókák és csukott szemmel is tudnak dolgozni - egyébként, mire eljutottak odáig, pont kellő alkalommal gyalulták már le a bőrt az ujjaikról. Igazából, már az is szép teljesítmény, ha…..
Mennyivel kevésbé terheli a környezetet egy elektromos autó, mint egy hagyományos? Nem könnyű kérdés, mert mindenkinek megvan a maga hite és az ezt alátámasztó statisztikája. Az egyik értelmezés szerint óriási a különbség, a másik szerint pedig nincs is érdemi differencia. Minden számsor igaz lehet…..
öt görög 2019.11.14 12:43:41
@Blindmouse: Igen, zöld szempontból az lenne a logikus és támogatandó, hogy a már meglévő 10-20-30 éves autókat tartsák meg és karban a tulajok. Ja, hogy a zöld duma csak duma...
Mindig örömömre szolgál, ha a kerület díszpolgárairól, munkásságuk eredményeiről olvashatok az országos médiában. Az elmúlt napokban több ilyen hír is akadt. Az egyik arról tudósít, hogy 2018-ban a könnyűzenei koncertek legtöbbször játszott száma Fenyő Miklós: Csókkirály című szerzeménye volt. A…..
Elindultam az állítólagosan 500 méterre lévő uszoda felé, fürdőnacit is vittem magammal. (Reggeli ébredős zenének a Johnny bude dobry meghallgatása elmaradt, mert semmilyen adást nem lehetett befogni.) A biztonság kedvéért nem vettem fel a fürdőnadrágomat, hátha nem találom meg a vizet és egész nap…..
öt görög 2019.02.12 23:39:30
A plebejus miniszterelnök eljutott a luxus magánrepülőgépezésig és Nagy Imre megtagadásáig...
öt görög 2019.01.03 08:11:04
JogÁsz Emberségből elégtelen 2018.10.21 13:31:13
Negyedik nekifutásra csak sikerült a Fidesz-parlamentnek megalkotnia a legszemetebb, legembertelenebb, leggyalázatosabb törvényt. Igaz, kellett hozzá egy barba-trükk, de megoldották. Már 2011-ben is megpróbálták kriminalizálni a legszerencsétlenebb emberek utcán lakását, és már akkor is úgy, hogy…..
Ez a cikk 8 éve, 2010 decemberében készült az Autó Magazin számára. Annak apropóján túrtam ki, hogy ma megírtuk a Totalcarnál, hogy bemutatták az új Audi e-Tront. Ez pedig az előd, melynek ősbemutatójára annak idején elvittek a szupertitkos fejlesztőközpontba, ahol drámai lojalitásválságba sodortak:…..
öt görög 2018.08.28 12:00:23
Végre megkezdődött a Bálványosi Szabadegyetem. Nyilván mindenki repesve várta már ezt a nagyszerű rendezvényt, mert ez az a kivételes esemény, ahol megtudhatjuk, mi vár ránk a következőkben. Még csak nem is a közeli jövőről van szó, mert mint azt a Deák Dániel nevű politológus megfogalmazta, az idei…..
öt görög 2018.07.26 14:48:22
"Nagyon örülök kedves nagyságos úr, hogy meg tetszett állni szegény hajlékom előtt. Behívnám magamhoz, de a mama bent fekszik betegen mert nekem kórházra nem telik, így itthon ápoljuk ahogy tudjuk. Láttam ám az új repülőt amit venni tetszett, nagyon szép darab, és jó nagy. Remélem elfér benne…..
Szűk másfél évvel a 2.0-ás verzió megjelenése után megfogtam a kurzort és lesöpörtem a porosodó bájtokat a projektről, majd kapott egy kis-közepes frissítést...
Igen, Trianon 2. A különbség csupán annyi, hogy most sokak számára még nem olyan egyértelműek a várható tragikus következmények, mint lehettek akkor, amikor egyik napról a másikra elcsatolták az ország nagy részét. Bár sok ellenzéki szavazó igyekezett mindent megtenni azért, hogy ez ne következzen…..
öt görög 2018.04.13 12:07:11
Ma van Magyarország tulajdonosainak névnapja és Balázsék Andy Vajna rádióban mókáztak egy kicsit a két Szeretett Vezetőn. ..
De a szavazói erről nem fognak tudni...
öt görög 2017.07.13 07:03:11
"Óriási horderejű lenne, ha külföldön megtudnák, hogy egy üldözött, elnyomott csapatnak az NBII-ben nagyobb nézőszáma van, mint a többinek együttvéve." Az 1956-os forradalom leverését követően megszilárduló kádári hatalom 1957 és 1963 között valóságos háborút vívott az ország legnépszerűbb…..
öt görög 2017.07.06 14:56:31
@Bicepsz Elek77: nehogy okosnak hidd magad: ritka sötét vagy.
- A washingtoni külügyi tárca szerint Magyarország nem lép fel kellő határozottsággal az embercsempészek ellen és nem segíti azok áldozatait; - Bécsben minden 4. gyerekprostituált magyar; - A populizmus még saját híveire is a bajt hoz...
öt görög 2017.06.29 12:49:42
  Egy évvel a választások előtt dübörög a kormányzati kampány. Körzetünk jelenlegi képviselője - Harrach Péter úr - bejelentette, hogy nem indul egyéniben a következő választáson és ugyanezzel a lendülettel kijelölte utódját, Rétvári Bence államtitkár úr személyében. Rétvári úrnál megy a…..
Hunvald-blog 117. Államférfik 2017.06.22 07:57:33
Tegnap Orbán Viktor illusztris társaság előtt a felújított Klebelsberg-kastély átadó ünnepségén arról méltóztatott beszélni, hogy Horthy Miklós kivételes államférfi volt, aki megmentette Magyarországot. Egyúttal kifejtette, hogy Horthy (és társai) megítélését nem árnyékolhatja be a II. világháborús…..
öt görög 2017.06.22 19:51:42
@ígyszeretlek: Hogyne, jókedvükben csatolgattak ide-oda, egyk nap eszükbe jutott, a magyar diplomáciának köze nem volt hozzá. Anyám, borogass.
A bolsevikokról meg, sajnos, Magyarországnak már voltak emlékei a 2.vh idején - mekkora nagy csoda, hogy a normális ember nem vágyott rájuk még egyszer...és most se vágyik rátok.
Sokan mondják, a kommenteket nem szabad olvasgatni. Kizárólag saját magunk felidegesítésére jó, érdemi vitákat szinte lehetetlen lefolytatni, időpazarlás. Mellesleg online megnövekszik egyeseknek a bátorsága, olyanokat is felvállalnak sokan, amit személyesen nem tennének meg. Emellett a kommentfalak…..
A kormányzati propaganda csak a Fidesz talpnyaló sajtójában helyettesíti az igazságot. A valóság azonban nagyon másként néz ki: a magyar lakosság 15 százaléka lelépne innen. Nem is csoda, hisz a hazai életszínvonal éllovasból sereghajtó lett - már a románok is beértek bennünket...
öt görög 2017.06.20 07:07:31
@Daniel001P: Bajorországban milyen károkat okozott a 2.vh óta intézményesült politikai kurzus?
 "Magyar az, akinek fáj Trianon..." Dicsértessék! – vágta oda Tibi atya a Facebook népének az alábbi képet:..
öt görög 2017.06.04 20:14:49
Több mint tíz évvel ezelőtt tűnt fel a köztévén, ahol meghatározó közéleti személyiségekkel készített interjúkat, két éve pedig a Hír TV-n teszi ugyanezt a nevével fémjelzett műsorban. Szerinte, ha valahol nem lehet szabadon dolgozni, akkor fel kell állni, de nem ítélkezik mások felett. Viszont…..
Hetek, lassan hónapok óta zajlik a Heineken és a vörös csillagos védjegye körüli mizéria, mostanra odáig fajultak a dolgok, hogy Lázárék már börtönnel fenyegetik a Heinekent. Minden azzal kezdődött, hogy a román kormány betiltotta az Igazi Csíki Sört, kiszabadult a szellem a palackból és  a…..
öt görög 2017.03.22 12:31:58