Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crazymanwiththebeard

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában egyre jobban rá vagyok gerjedve az ilyen és ehhez hasonló blackwork és dotwork tetoválásokra. Eddig is imádtam Xed, vagy Tomas Tomas munkáit, de mostanában a szakrális geometria és a fekete árnyalatok mindennél jobban lenyűgöznek! Szóval ha valakinek megtetszettek ezek a…..
Műköröm, manikűr precíz és igényes kivitelezéssel, remek áron! Dexy műköröm..aki Marc-tól, azaz little swastika-tól szerzett be egy nem kicsi tetoválást! A héten nálam járt Balázs, és mesélt egy kicsit a tetoválást megelőző gondolatairól, magáról az ötletről és a…..
Crazymanwiththebeard 2011.11.03 16:50:30
@42jhp: Az ulo embeert innen szedtem: Samael Above

A szemet innen: Obituary Cause of death

A spiralt a csavo mellkasan en gondoltam ki, a haromszog ugy jott, hogy nem igazan talaltam megfelelo fejet az ulo alaknak, igy fondoltam arra, hogy lehetne egy nagy szeme, s ez lehetne egy haromszogben.
A címről jut eszembe, hogy hamarosan találkozni fogok az (tudomásom szerint) az első magyar sráccal, aki Marc-kal tetováltatott egy egész hátas swastika munkát magának.  Elmeséli majd az élményeit, és megnézhetitek az új hátát is! Ezt a vágást pedig nemrég csináltam, és…..
Crazymanwiththebeard 2011.09.21 22:27:23
@~Shadow~: Nem lenne igazan fair a tobbi olvasoval szemben :D Nem akarom meg mutogatni, mert meg hamlik, s ezert nem a legidealisabb kepet latnad rola. De 3 het mulva megyek haza, s megcsinaljuk az interjut.
Nagyon kivancsi leszek a velemenyedre!!!! Udv
testmódosítás Swastika 2011.08.06 21:18:00
A mostani Little Swastika tetoválások egy kicsit különböznek a régebbi vonaltól, hiszen itt már találkozhatunk figurális témákkal is, amik vegyítve vannak a már megszokott és eddig is remekül alkalmazott mintákkal! Nagyon jó látni, hogy Marc mindig megpróbál valami újat…..